Vaše první zkušenosti
-
- Člen Týmu
Ja myslim, ze by to jit mohlo. My mae objednaneho Auriska 1.4 D-4D SOl a dle sdeleni naseho znameho prodejce v Toyote v Ústí n. Labem, by meli Aurisove dorazit do Prahy do skladu 11. cervna a k vyzdvednuti by mel byt kolem 16 . cervna, ale z duvodu toho, ze chceme jeste namontovat doplnky, tak ho dostaneme zhruba 20 cervna. Takze pokud nechcete na Aurise doplnky, tak by jste ho mohl do 16. cervna mit.
Ahoj lidičky. Tak kolega, kerý objednával Auriska den přede mnou, už ho má, ale má 1,4 benzín a jenom si dával zástěrky, takže nemusel proto tak dlouho čekat. Tak jsme mu to prolezli a okukovali a zkoušeli, no lepší než v salonu a řeknu Vám moc dobrý. Ale hlavně už je ČERVEN a to je měsíc, kdy dostanu svého Aurise taky já, už se těším, jak malý dítě. Jak Vám to jezdí a jak jste spokojeni, pište, já vím není čas, taky mě to honí. Tak zatím se mějte a hodně šťastných kilometrů, ať se vždycky vrátíte odkud jste vyjeli v pořádku. Čau Pavko.
O víkendu jsem na 500 ujetých km schválně zajela natankovat. Spočítala jsem si průměrnou spotřebu benzínu a vyšlo mi přesně 7,5 l/100km, což se mi zdá pěkné, když si pomyslím, jak jsem se učila rozjíždět, couvat, parkovat, zatáčet atd. a jezdím většinou po městě.
Při pomalé jízdě městem, nebo na parkovišti mě neslyší chodci, když za nimi jedu a nechci troubit, aby se nelekli. Asi si budu otvírat okýnka a pouštět nahlas hudbu
.
Jinak přeji, ať vám těch 14 dní rychle uteče a můžete už jezdit ve svých Auriscích
.
Při pomalé jízdě městem, nebo na parkovišti mě neslyší chodci, když za nimi jedu a nechci troubit, aby se nelekli. Asi si budu otvírat okýnka a pouštět nahlas hudbu

Jinak přeji, ať vám těch 14 dní rychle uteče a můžete už jezdit ve svých Auriscích

Auris
Proč spočítala?Vždyť ti spotřebu ukáže počítač,nebo tomu nevěříš?Jinak já se s Aurisem 1,4 D4D držím na 5,4 l/100 km.Dobrá ne?Jinak jsem si šel koupit 2 dl mé metalické šedé barvy na skoby po kamínkách.Už jednu mám.Mé srdce krvácelo.Najeto 1250 km.Zatím bez poruchy-to byl vtip.
Jinak při jízdě je skvělý 4.převodový stupeň.Když chci předjíždět,nepodřazuji na třetí převodový,jak jsem zvyklý,ale nyní dám 4 a zrychlím jak Alonso v Monaku.Tak pohodové čekání a zdravím.
Josef
Jinak při jízdě je skvělý 4.převodový stupeň.Když chci předjíždět,nepodřazuji na třetí převodový,jak jsem zvyklý,ale nyní dám 4 a zrychlím jak Alonso v Monaku.Tak pohodové čekání a zdravím.
Josef
-
- Člen Týmu
Aurisove jsou jiz v Praze
Dnes jsme dostali zpravu od naseho znameho v Toyote, ze nas Auris 1.4D-4D Sol je jiz v Praze a k prodejci dorazi bud zitra nebo v patek. Jelikoz jsme chteli jeste nejake doplnky, jako je tazne zarizeni, zasterky apod, tak ho budeme mit nekdy behe, pristiho tydne. I tak je to ale dobra zprava. Jiunak nam bylo receno, ze ti, co nechteli zadne doplnky montovane u dealera, tak ho obdrzi jiz tento patek, popripade v sobotu dopoledne. Pokud to Pavko a ostatni nevite, tak doufam, ze jsem vam touto zpravou alespon trochu udelal radost.
Tak mi to nevyšlo, škoda, volali mi v pátek ve 14:00 hodin, že mám složenýho AURISE v GEFCU v Kolíně, že to nestihnou do svatby, což je jim líto, a že by byl k předání v pondělí. Takže jsem jim poděkoval za snahu a domluvil se na středu 20.6.07 v deset hodin. Budu mít auto připravený k předání, namontované doplňky a připravenou smlouvu. V pondělí a úterý mám ranní 12, to bych nestihl. Takže chválím TOYOTA TSUSCHO Průhonice, opravdu solidní jednání a snaha pomoci: na jedničku. Děkuji Vám všem za podporu a všem Vám přeji dobrou cestu a hlavně návrat tam odkuď jste přijeli. Pavko.
Ahoj všem. Tak jsem si včera přivezl svého Auriska, měli ho pro mě už připraveného na desátou hodinu, asi hodinu a půl jsme vyřizovali papíry a formality, no a potom jsem natankoval, vešlo se tam 50 litrů nafty a vyrazil jsem se kochat. Řeknu Vám, je to paráda, motor není skoro ani slyšet, zkoušel jsem jak jezdit s turbem, kdy řadit ( ještě jsem se nenaučil hlídat šipky), turbo zabíra při 2 500 otáčkách a pak je to darda. Nikdy jsem neměl naftu ani turbo, takže pro někoho z Vás to moje vyjadřování bude asi nuda, ale já jsem opravdu nadšen jak to jede. Večer jsem koukl na spotřebu, byl tam průměr 6,5 litrů, no při tom mém stylu jízdy asi v pořádku a určitě půjdu se spotřebou dolů. Najezdil jsem 180 km, při převzetí vozu byl stav 2 km. Byl jsem i auto přihlásit na značky dokonce bez fronty, takže za půl hodiny jsem odjížděl s novými značkami. V autě je ticho, nikde nic nevrže, rádio hraje nádherně, ale to jsem čekal, měl jsem Panasonika i v minulém autě a je to kvalitní značka. Všude je plno místa a krásný výhled na všechny strany, až na zadek, ale to je dneska u všech aut. Jsem zvyklý couvat na zrcátka, takže mi to ani nepřijde, navíc jsem si nechal namontovat senzory a ty hlídají všechno. Zrcátka jsou pěkně velký, takže mi to vyhovuje. Dneska něco nafotím a pokusím se sem vložit, jestli to mi půjde. Takže jestli máte nějaké otázky, rád zodpovím, pokud budu moci. Zatím se mějte, musím provětrat Auriska, aby se vyfoukal ten novotou vonící odér. Ahoj Pavko.
Plextor děkuji, dlouhý to bylo, ale stálo to za to. Dneska jsem najezdil 200 km a celkový průměr už mám 6,1 l, takže už ta spotřeba klesá, s tím, jak se učím s auriskem jezdit. A určitě ještě půjde dolů. Nafotil jsem nějaké fotky, ale nejdou mi vložit, nejsem počítačový expert a asi dělám něco špatně, tak zatím ahoj Pavko.