666 zobrazení oleeeee peklo je tu ojjjjjj

ale poručil sem to... 1+
co tak říct? No snaž se.... a buď pohodě...
Celi na sluníčko neni, má zákaz... ale minule ja vyplivla trochu chladicí kapaliny... prasátko

Tksem dolil a le asi až moc, kurfa je to idiotský ta expanz... nepoznáš kde je hladina ani omylem...

Tak sem asi přelil... no zvukově to znělo že sem přelil

¨a pak protože prostě to vyprcala celica ven... zase zechcaná baterka--- no jo tak sem přelil... natankoval sem do expanz 1.5 litru

nojono

ale je tam hovno vidět, max slyšet...

Tak tentokrát si zaprskala fakt fest

prozkoumám zejtra jestli je chladič okej... pak je to okej

Prostě sem to asi přelil.... teplota byla pod 1/2 akorát...ale jo celica by si ráda hrála...

Jo prudit mě chce...
Jinak jízda bezchybná... dokonalá... ale chce si hrát... Hele ne že mi tu chadící kapalinu začneš požírat... to bysme si nerozuměli... to bys mě nasrala... nene

No tak ne

uvidíme
I SEE YOU

fantomas
Ale čučl sem na tuhle nabídku... mnoooo ne nevěřil bych těm km, aleeee zachovalá je jako ta moje

No ne já jí nehci, je to klasika čarvená a tu prostě nemam rád... rozčiuje mě... ta barva... ale je to drsná nabídka 1/2 melounu za 5G GTi... zajímavá nabídka
https://www.sportovnivozy.cz/117159-toy ... ca-gti-16v
Ale asi to je možný cca že to nemá ani 20.000km... respektive neni ani zajetá....??????
Víte jak by se to poznalo? jestli jde nebo nejde o podvod? jednoduše... vejfuk... takže je ten zadní díl Toyota a nebo Bosal? Pak se pozná hodně

a pak + 100.000km min tacháč rotate
Podle mě je to Bosal... když se podivám na svuj

je to Bosal a ne Toyota... ale to by muselo bejt vyfocený.... potom by bylo jasný že jde o podvod...
Cenově drzej, ale zajímavej kousek i když bez Fuji Live Sound atd... a podle háku předního je to prostě němka

možná rakušanka... to jistý je...
Je to němka.... je to soc výbava.... 100%
Je to drzá nabídka...

ale jsou drzejší... někdo to kalkuloval okej.... je to přehnaný, ale vlastně je to inspirativní... jo je

I když prodat celicu se fakt nechystám a do konce života se chystat nebudu

Přišel bych o radost ze života...
otázka je co má člověka bavit? No řeknu to drsně auta už mě nebavěj.... ale absolutně ne.... vůbec ne... elektrostaticky
se to zhroutilo.... a tak to je. Takže co mam chtít? i když to nechci...

Co chtít? No du si něco ugrilovat