Koupil bych panasonic... ale ty jsou jen u nových aut.... Subaru jí má přes 5 let a je jako nová.... to jen tak pro zajímavost...
Prostě se 2x za rok dobila na plno... a drží. Hodnota co je ze zásuvky zapalovače je mimozní.... ukazuje to prostě míň něž je real, řekněme o 0.50V minimálně! Otázka je proč... no protože něco běží... ale nežere to... prostě to ukazuje nesmysly.... takže když baterka panasonic ukazuje při rádiu a pozičkách 11.80v tak se k tomu musí přičíst minimálně 0.50v aby to bylo cca real. Ovšem sranda je že i když se pozičky a radio vypne, tak to stejně ukazuje 11.80v
 Vtipně... ale ano musí se k tomu přičíst těch 0.5V minimálně, možná až 0.8V.... aby to bylo stejný jako u vypnutýho auta s poctivým odběrem... to si vyzkoušim časem, až mi brácha dovalí zkoušečku... je tam ale rozdíl těch 0.5-0.8V.... zásuvka vs real... otázka je tedy proč to měřák do zásuvky nepřepočítá automaticky????
 Vtipně... ale ano musí se k tomu přičíst těch 0.5V minimálně, možná až 0.8V.... aby to bylo stejný jako u vypnutýho auta s poctivým odběrem... to si vyzkoušim časem, až mi brácha dovalí zkoušečku... je tam ale rozdíl těch 0.5-0.8V.... zásuvka vs real... otázka je tedy proč to měřák do zásuvky nepřepočítá automaticky????  A zbytečně... prudí...
 A zbytečně... prudí...U celicy ten měřák ukazoval 12.20V plně nabitá nová.... což by odpovídalo znova, chybí 0.5V min.... nová baterie.
 ukazuje absolutní nesmysl.
 ukazuje absolutní nesmysl.Další nesmysl je teplota... tu to měří v kontaktu v zapalovači místo venku,
 takže ze začátku máš real teplotu prvních 5 minut.... ale pak je to mimo.... neměří to teplotu vně přístoje... ale uvnitř
 takže ze začátku máš real teplotu prvních 5 minut.... ale pak je to mimo.... neměří to teplotu vně přístoje... ale uvnitř  Naprosto idiotský
 Naprosto idiotský  No podle mě už maj ale číňánci zajímavější strojky... tohle byl asi prototyp
 No podle mě už maj ale číňánci zajímavější strojky... tohle byl asi prototyp  
  Tam šlo hlavně o to aby to dobíjelo 2x USB pořádně... ale mně jde o real údaje teploty v kabině, vlhkost bych si dal taky
 Tam šlo hlavně o to aby to dobíjelo 2x USB pořádně... ale mně jde o real údaje teploty v kabině, vlhkost bych si dal taky  a k tomu real voltáž.... přepočtenou.... baterie... 1-2 USB okej
 a k tomu real voltáž.... přepočtenou.... baterie... 1-2 USB okej  Pak to nesmí vyčnívat ze zásuvky... musí to bejt uvnitř... nečouhat ven.
 Pak to nesmí vyčnívat ze zásuvky... musí to bejt uvnitř... nečouhat ven.  A pak si to koupim
 A pak si to koupim  
Tohle totiž chybí.... Novej produkt.... orange/ blue/ green / red podsvícení.... ale dokonalej produkt... možná už je ale jen o tom nevim? Anebo ještě neni....