SolidSnake píše:Tak ja mam sportovni filtr a trojbodovy svicky brisk a zere mi to pres leto po dalnici tak 4,5 - 5l/100km.
A nemáš s těmi tříbodovými svíčkami problémy ? Brácha kdysi dal do Felicie tříbodové Boschky a auto cukalo jako kdyby tam měl blbé palivo, tak psal maila do Boleslavi a první na co se jej zeptali bylo jaké tam má svíčky. Když řekl, že 3bodové Bosch, tak mu řekli ať tam dá normální Championky a auto jelo zase normálně
A to ti nevadí, že tě na tý dálnici předjíždí i kamiony
Hele coece nemam:) Zatim to jede kultivovane:))
Jo a nevadi me chlacholi ta spotreba:))) Ale nejedu tak dycky je fakt ze me to pak uz nebavi;)
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
Toť otázka kolik že se to vejde do tý zatracený nádrže vejde jédnou sem jí tankoval plnou a natankoval sem jen 33litru a hladový oko už zářilo na celej kokpit. Spotřeba je různá podle toho jak se tý mršce chce ale při pokusu na spotřebu sem vyjel všechen benzín a nalil sem tam za 200Kč cca 6.7l při jízdě podle předpisů sem najel 109 Km. A když jí občas provětrám všechny ventily mám spotřebu tak kolem 7l a při rychlostní zkoušce na D11 (rychlost přesahovala i 180km/h) si vzala mezi 8-9 l . A svíčky Denso Iridium ti doporučuju spotřebu sem s nima ještě nezkoumal ale jízda je citelně jinačí. A ještě k tý rezervě v nádrži v jedný příručce sem se dočet že když začne blikat hladový oko jetam benzín na 100km ale nůj palivoměr se při jízdě do kopce dokáže rozsvítit i při 15ti litrech v nádrži ... Ještě nutno dodat že všechno sem měřil při jednom člověku v autě (mě ) a co že to mám za vůz - E1 1.3 16V LXI 94. 65Kw A ještě malej dodatek když k těm svíčkám naleješ víceoktanovej benzín je to neuvěřitelný co to auto dělá já používám blueoktan 98 nebo 99 od Benziny.
Kurna ty svicky musim taky koupit.... mam tam relativne novy brisky ale podle toho jak je lidi srovnavaj s Densama tak je asi prejedu az je vyndam.... Jinak kde se daj spolehlive a v poho sehnat densa a pokud mate seriovy oznaceni mozma by se taky siklo?!:) Jo a kolik pak stoji jedna cca? A kupujete dvou/tri ci vicebodovy? Diky moc za rady a info:)
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
SolidSnake píše:Kurna ty svicky musim taky koupit.... mam tam relativne novy brisky ale podle toho jak je lidi srovnavaj s Densama tak je asi prejedu az je vyndam.... Jinak kde se daj spolehlive a v poho sehnat densa a pokud mate seriovy oznaceni mozma by se taky siklo?!:) Jo a kolik pak stoji jedna cca? A kupujete dvou/tri ci vicebodovy? Diky moc za rady a info:)
já osobně je mám z tuning-centrum.cz sou tříbodový a jedná stála 550,-
SolidSnake píše:Kurna ty svicky musim taky koupit.... mam tam relativne novy brisky ale podle toho jak je lidi srovnavaj s Densama tak je asi prejedu az je vyndam.... Jinak kde se daj spolehlive a v poho sehnat densa a pokud mate seriovy oznaceni mozma by se taky siklo?!:) Jo a kolik pak stoji jedna cca? A kupujete dvou/tri ci vicebodovy? Diky moc za rady a info:)
já osobně je mám z tuning-centrum.cz sou tříbodový a jedná stála 550,-
A je možný že je to přícina toho že mě to na pětku nepustí vejš jak na 5000 otáček?? Bo spíš vzduch?
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km