Neřeš otáčky, neřeš šipečky, to poznáš, když se opravdu motor trápí a je lepší podřadit.
Mozna uz to je ted vychytanejsi a pozna to, ze auto uz jede na hrane vykonu. Moc si to uz nepamatuju, ale Ave snad ukazoval dolu pri urcitych otackach, nebylo to promenlivy, rekl bych. A nahoru ukazoval podle akcelerace, kdyz jsem na to šlapal lehce, tak se sipka rozsvitila brzy, prislapl jsem vic plyn, sipka zhasla a objevila se pozdejc. Jo jo, mel jsem 1.8AlesF píše:To kadel: kazdym padem, jestli padaly, tak vim ze nespadly pod 3000 (to uz bych podrazoval). Ale treba ze 3400 na 3200...a byl konec kopce...pricemz 3200 jsou porad dobry otacky snad... cili je treba brat to do detailu, v tom je vzdy dabel:-)
Tak telefón je už iná liga. Vieš ako riešia záručnú reklamáciu - opravy telefónov? Výmenou kusu za kus (celého telefónu, nie vadného dielu). Nikto ho neopravuje. Ak potrebuješ mimozáručnú opravu z dôvodu povedzme mechanického poškodenia, tak tým sa nikto nezaoberá. Proste ten telefón prevezmú, dajú do šuflíku a po 29 dňoch ti ho vrátia že sa nedá opraviť.sajty píše:Jojo, auta před 20 lety taky ještě něco vydržela, protože tak byla stavěná. Ty dnešní mrchy mají odejít těsně po záruce a když ne, jedná se o výrobní vadu. Auto už je bohužel spotřební zboží, stejně jako třeba telefon za 5 litrů.