. Fakt to neřeš, tím jedním spadnutím otáček si motor nezničil, opravdu ne, i kdyby si to táhl na 2500 nebo 2000. A víš co? Když mi při jízdě do kopce začnou padat otáčky a horizont se blíží, tak to fakt neřeším a dojedu tam i za cenu padající rychlosti, protože se mi nechce během 10 sekund 2x řadit. A žiju s tím, dokonce v noci i klidně spím
. Fakt to neřeš, tím jedním spadnutím otáček si motor nezničil, opravdu ne, i kdyby si to táhl na 2500 nebo 2000. A víš co? Když mi při jízdě do kopce začnou padat otáčky a horizont se blíží, tak to fakt neřeším a dojedu tam i za cenu padající rychlosti, protože se mi nechce během 10 sekund 2x řadit. A žiju s tím, dokonce v noci i klidně spím  . A chceš být úplně v pasti? Když budeš častěji podřazovat, aby si netrápil motor a šetřil jej, tak si zase zkrátíš životnost spojky. A co teď?
. A chceš být úplně v pasti? Když budeš častěji podřazovat, aby si netrápil motor a šetřil jej, tak si zase zkrátíš životnost spojky. A co teď?Neřeš otáčky, neřeš šipečky, to poznáš, když se opravdu motor trápí a je lepší podřadit.