Nevím který z těchto dvou Priusu III. v Německu koupit...

vše ohledně modelové řady Prius
DavidDDD
Věčnej rejpal

Re: Nevím který z těchto dvou Priusu III. v Německu koupit..

Příspěvek od DavidDDD »

MGRR píše:
DavidDDD píše:Naprostý souhlas, vidím to stejně, na 100% :D :D :D Nejvíc by bylo kilo v hybridu :mrgreen: :mrgreen:
No, tak to je hozená rukavice :) baterky v přívěsu s větrnou elektrárnou a 400V elektrocentrála k tomu.
Zážitek by to byl :mrgreen:

Ale vážně Tahoe a Escalade dělají hybridní, ale někde jsem slyšel že nic moc, ale realitu neznám...
A stejně, zlatá rejže :D
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
švihák
Řidič

Příspěvek od švihák »

Dovolím si nesouhlasit s jednou větou- v plusku je větší klid než v Priusu. Jízda je pohodlnější a jistější.
Žena na dnešních nákupech v Německu: „No, tomu říkám pořádný auto!” Nákup se vešel... Takže je rozhodnuto :lol:
MGRR
Řidič

Příspěvek od MGRR »

švihák píše:Dovolím si nesouhlasit s jednou větou- v plusku je větší klid než v Priusu. Jízda je pohodlnější a jistější.
Žena na dnešních nákupech v Německu: „No, tomu říkám pořádný auto!” Nákup se vešel... Takže je rozhodnuto :lol:
Ano, pro rodinu, navíc ženu s dětmi je Prius+, nebo Prius dokonalým autem, při běžných rychlostech.

Na dálnici, hlavně ve vyšších rychlostech mi, ale vyhovuje raději normální Prius. Ta vyšší hlučnost pluska kterým jsem jel, mohla být snad dána kdoví jakými pneumatikami, ale hlavně dálniční rychlostí. Aerodynamický hluk a hluk od kol, ve "vyšších rychlostech" 140-180km/h které využívám, byl u konkrétního pluska kterým jsem jel, prostě velký. To ale objektivně nezměříme. To neustálé zrychlování 140-180 mu také moc nedělalo dobře.

Nakupuje v Německu, to je v naprostém pořádku, vzdělaná a šikovná to žena :thumbsup:
My z Českého jídla nemůžeme téměř nic, dětem je pak několik dní špatně, tak si vše vozíme s sebou.
Toyoty Prius, Lexus LS400, LS430, LS460, Land Cruiser 100 a 200, Ssangyong import original autoteile Korea
Corolla2014
Věčnej rejpal

Příspěvek od Corolla2014 »

cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 19:25, celkem upraveno 1 x.
MGRR
Řidič

Příspěvek od MGRR »

Corolla2014 píše:Jo, jo ... zvláště v hospodách vidím, jak Němcům nechutná, cha. I to hnusný pivo už ani nechlastaj.

Ale to sem nepatří. Já je mám stejně rád jako jiný ... Pokud tedy nedělají bordel.
Turisti co mají hlad, bohužel nemají konzervy a řízky :)
Toyoty Prius, Lexus LS400, LS430, LS460, Land Cruiser 100 a 200, Ssangyong import original autoteile Korea
Corolla2014
Věčnej rejpal

Příspěvek od Corolla2014 »

cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 19:25, celkem upraveno 1 x.
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

švihák píše:Dovolím si nesouhlasit s jednou větou- v plusku je větší klid než v Priusu. Jízda je pohodlnější a jistější.
Někde jsem četl, že snad je plusko v nějakých drobnostech lepší než IIIka, rychlosti nad 150 mi přijdou zbytečný v jakémkoli Priusu (imho). Mě spíš šlo o posez a výhled z auta, jsem už starší čočkin a rád mám "přehled" :) .

K těm nákupům bacha, i v Realu v DDR jsem viděl salám od Bureše :?
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Odpovědět

Zpět na „Prius“