nasledok tych bubliniek je fakt malo vody... a kde sa straca? cez tesnenie do oleja... maybe... nech je akokolvek, to hupanie teploty, tie bublinky a ta emulzia znaci na 100% motor, ktory ma fukle tesnenie.
můj osobní postup je na turbo nové,na atmosféře jednou pokud vím že ji ještě nikdo nerozebíral. Nikdy se mi ještě nic nestalo,ale každý dílensky manuál píše nové.gabko24 píše:no nezvykol som menit.
jj Leni, to znám, zrovna dnes sem řesil tři případy kdy si zákazník po volbe ze tzří dílu zvolil nejlevnešjí ( tři díly stejného výrobce ) a ani ho nenapadlo se zeptat v cem se tedy liší a samozřejme že ta nejlevnější gufera na jeho vuz nebylaLeňulka píše:ono je dost tezke Honzi vysvetlit rozdil mezi JC dilem prvovyrobnim a JC dilem druhovyrobnim, denne se setkavam s tim ze mi volaji v praci zakaznici a chteji "ty polske JC dily" a tezko jim vysvetlim ze kdyz jim posilam bez pripony JC, PR apod. ze je to original tudiz prvovyroba, co se motoru tyce, nesla bych nikdy do dilu s priponou pac uz od pohledu jsou lacine, a cenove se moc od tech prvovyrobnich nelisi