Teplota u 3SGE

vše ohledně modelové řady Celica
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

potvrdzujem, ta emulzia je dosledkom miesania oleja s vodou... bacha na vec, potom uz to tak dobre ani nemaze.. vymenit tesnenie. :-)

nasledok tych bubliniek je fakt malo vody... a kde sa straca? cez tesnenie do oleja... maybe... nech je akokolvek, to hupanie teploty, tie bublinky a ta emulzia znaci na 100% motor, ktory ma fukle tesnenie.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

libor+ gabko> dík moc za vysvětlení, to sem potřeboval vědět... už mi to kolísání teploty docela otravuje život 8) ale jak je to chytrý vlastně, že ukazuje ručička, že se mu něco nelíbí, než člověka napadne podivat se pod víčko od oleje :stupid: ale pořád to vypadá, že to ještě neni tak akutní- asi mi chtěla dát ještě trochu času, nepředpokládala, že to nám- lidem secvakne tak rychle :lol: .

PS: jako věřim, že ta směska asi nebude to pravý vořechový na mazání motoru, jak píšeš, se divim, že se nevsteká motor, ale další důkaz, že 3SGE neni ořezávátko- ten jede i na mydlinky :lol:.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kalkulace... tak sem se rozhod pro další díl JC :lol: už to nebude dlouho trvat a budou na celým autě asi jen díly JC mam takovej dojem. Těsnění 550,- + sražení a natlakování palice 1200,- +práce. A + muj stres- ten má nevyčislitelnou hodnotu. :cry: Ale ceny fakt lidový, good :wink: v Pátek se jde na palici.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

co srouby hlavy ?? ty bys mel dat taky novy, nestoji moc a pokavad vim meli by se pri tomto menit
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

to se uvidí až jak na tom budou... já myslim, že budou v pohodě.
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

micron píše:to se uvidí až jak na tom budou... já myslim, že budou v pohodě.
to okem nepoznas :wink: kdyz uz je to rozhozeny

myslim ze stoji 500,-
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

na to že sou to jen šroubky, tak stojej jako destičky kashiyama--- a u konkurencce chtěj dokonce 1000,- chochocho nedostane, to si radši naleju já do hlavy v hospodě za tu cenu. potvora jedna :lol:
ObrázekObrázekObrázek
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

Tak šrouby by se měly měnit pokaždé když je vyndáš (je to jistota) může se něco stát ale taky nemusí
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Když uvážíš, že ty šrouby drží motor pohromadě...
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

no nezvykol som menit. :?
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

měl jsem microna za soudného a víceméně inteligentního člověka i přes to že se zde snaží vzbudit mínění přímo opačné. Zjistuji že jsem se hluboce mýlil a před jeho postupem varuji. znal jsem člověka co měl podobný přístup a musím říci že i přes všechny fyzikální zákony ( a zákony schválnosti ) mu to fungovalo, jenže at kdokoliv udelal to samé ( nebo on udelal na jiném voze jiným lidem to samé ) tak to kleklo přesne podel očekávání ( Bobr bude vědět o kom je řeč ).
Micron at se tu dál rozepisuje jak jsme vsichni blbí že dáváme kvalitnější díly, a vadné dáíly místo čoistění a vrácení měníme. Je to jeho věc, jen prosím nedelejte to tak pokud máte své auto rádi.

pozn.: Díly JC prodávám nekolik let, mám na nich největší rabaty a kdyby mi slo o zisk tak mlčím, přesto svým zákazníkum použití techto dílů rozmlouvám jak to jen jde, prootže ikdyž jim nabídnu dražší prvovýrobový díl, muj rabat ( rozumněj zisk ) je nižší..
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

ono je dost tezke Honzi vysvetlit rozdil mezi JC dilem prvovyrobnim a JC dilem druhovyrobnim, denne se setkavam s tim ze mi volaji v praci zakaznici a chteji "ty polske JC dily" a tezko jim vysvetlim ze kdyz jim posilam bez pripony JC, PR apod. ze je to original tudiz prvovyroba, co se motoru tyce, nesla bych nikdy do dilu s priponou pac uz od pohledu jsou lacine, a cenove se moc od tech prvovyrobnich nelisi :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

gabko24 píše:no nezvykol som menit. :?
můj osobní postup je na turbo nové,na atmosféře jednou pokud vím že ji ještě nikdo nerozebíral. Nikdy se mi ještě nic nestalo,ale každý dílensky manuál píše nové.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Leňulka píše:ono je dost tezke Honzi vysvetlit rozdil mezi JC dilem prvovyrobnim a JC dilem druhovyrobnim, denne se setkavam s tim ze mi volaji v praci zakaznici a chteji "ty polske JC dily" a tezko jim vysvetlim ze kdyz jim posilam bez pripony JC, PR apod. ze je to original tudiz prvovyroba, co se motoru tyce, nesla bych nikdy do dilu s priponou pac uz od pohledu jsou lacine, a cenove se moc od tech prvovyrobnich nelisi :wink:
jj Leni, to znám, zrovna dnes sem řesil tři případy kdy si zákazník po volbe ze tzří dílu zvolil nejlevnešjí ( tři díly stejného výrobce ) a ani ho nenapadlo se zeptat v cem se tedy liší a samozřejme že ta nejlevnější gufera na jeho vuz nebyla :(

když si vedle sebe položí díly od yamata nebo 555 a díly od JC je videt opracování atd.. nemluve o počtu reklamací .. ale už mlčím, proste radsi lidi varuji ..
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

jeste jedna vec kterou spousta lidi nezazila pac si malokdo auta dela sam, a je to vec ktera by je presvedcila, a to ze to co vytahnou z auta, pokud je to teda jeste puvodni dil, je naprosto shodne s tim co vytahnou z krabicky yamata, triple five apod. ne jako ze to vypada stejne, ale je to na chlup stejne a pak uz je to jen o hre najdi jeden jediny rozdil a to ten ze uz tam neni napis napr. Toyota, pac to si automobilka na ty sve dily ktere nakoupi prave od techto firem necha vyrazit :wink: no nemame to lehke, ale vetsinou se mi je dari presvedcit :)
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Odpovědět

Zpět na „Celica“