Autosalon: možná teď při střídání generací už nemá předváděčku.. Ale určitě se dá vidět někde v bazaru, ne?
Osobně jsem měl v II. gen. docela problém najít ideální polohu, ale jel jsem s ní jen párkrát. Do III. gen. jsem zapadnul jak ... na hrnec. Dva metry nemám, to je fakt. Ale rozhodně jsou nižší auta, třeba proti současnému Avensisu je to v P III luxus. Mám to u řidiče výškově stavitelné a bederní opěrku, nevím jestli to je standard, nebo od nějaké výbavy.
Ohledně navigace asi je podstatný ročník. Já mám 2010 a mám tam např. erární hlasové ovládání, ale u aktuálních (Touch?) asi bude všechno jiné.
Projížďka + debata s Priusem III. gen.
Re: Projížďka + debata s Priusem III. gen.
No situace je taková, že všechny Priusy jsou vyprodané a čeká se na nový model. Teda alespoň v Ostravě, jinak bych si domluvil testovací jízdu tam a nejbližší bazar je v Brně nebo ve Zlíně. Trojkový Prius potkávám jenom v Opavě, ten ale řídí nějaká starší paní a v Ostravě ho mají v Ikei
. Koukám na ročník 2010-2011 ale spíše na mobile.de než u nás, ale než někam pojedu, tak bych ho potřeboval vyzkoušet. K tomu audiu teda nevíte? Co koukám, tak v německu mají ten oranžový znak JBL na repru jen auta s navigací. A ohledně handsfree někdo psal, že s tím základním rádiem je nepoužitelné, tak nevím kde je pravda, ale hodně Priusů se základem má dodělaný parrot. Díky za ochotu milanos, ale trojka mi přijde jako úplně jiné auto, tak nevím, jestli by to mělo smysl.

OK
,já se ve III jen vezl a navíc tehdy jsem ještě neměl s čím srovnávat.Tak si ten rozdíl ani neuvědomuju.

PRIUS II.G 2008
Kdyby jste náhodou měl cestu do Prahy, tak dejte znamení