No prave, ze nikde! A to je ten problem.
Preco nemozu predavat camry hybrid na europskom trhu, ked ju uz predavaju vsade inde?
A Lexus mohol predavat IS350...
Jednoducho toyota sa zbytocne vykaslala na cast trhu a svojou politikou si to este kazi.
Repase nebo výměna převodovky u 1.8 vvti
Re: Repase nebo výměna převodovky u 1.8 vvti
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Re: Repase nebo výměna převodovky u 1.8 vvti
Presne tak, Toyota na to kasle ... alebo je slepa. Ani v RAVke nemas nejaky extra vykon ...
Pokuty za CO2 platia, len posledne roky, ale oni to kurvia uz davno. A kludne by som si tu pokutu priplatil v cene auta. Aj tak je to hovadina ako ukazala dieselgate.
Na youtube som nasiel test GS250 a GS200t v nejakom azijskom jazyku. Sranda, ze v meste ta 2,5 V6 im zrala o 5 litrov menej ako 2,0 turbo. 17 vs 12.
Berme to s rezervou tie cisla, ale aj tak vlastne ukazali, ze to turbo zerie viac a ma vyssie CO2 a castice budu tiez vyssie. Takze emisie horsie.
Len chora europsko-komisna hlava je blba a leniva.
Pokuty za CO2 platia, len posledne roky, ale oni to kurvia uz davno. A kludne by som si tu pokutu priplatil v cene auta. Aj tak je to hovadina ako ukazala dieselgate.
Na youtube som nasiel test GS250 a GS200t v nejakom azijskom jazyku. Sranda, ze v meste ta 2,5 V6 im zrala o 5 litrov menej ako 2,0 turbo. 17 vs 12.
Berme to s rezervou tie cisla, ale aj tak vlastne ukazali, ze to turbo zerie viac a ma vyssie CO2 a castice budu tiez vyssie. Takze emisie horsie.
Len chora europsko-komisna hlava je blba a leniva.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels