Zdravím, je po vrzání a nyní si užívám ježdění po výmolech, kanálech a kočičích hlavách. Je to pro mě opravdu příjemný a překvapující rozdíl. Zasílám postup výměny zadních silentbloků. Na fotografiích jsou i čísla dílu které lze nahradit, podle kodu u Škodovky (originál a původní). Nafotil jsem i pouzdra které byly na soustruhu za okamžik stočené. Nyní mě čeká výměna zadních podélných silentbloků a geometrie. No, ale pánové a Dámy mohu Vám sdělit, že to je velice příjemné svezení. Fotek není moc, ale možná někomu pomohou. Nebyl čas fotit. ODKAZ NA VÝMĚNU:micron píše:Zdravim pěknou 5ku
Ramena jsou dneska poslaný, tak ať sloužejSTOP vrzání
http://alfvsetin.rajce.idnes.cz/CELICA_ ... lentbloku/

jestli si takhle někdo uprauje toyotu, je to mentoska...
 jestli si takhle někdo uprauje toyotu, je to mentoska...

abych nakoupil. Ty podélné zadní silentbloky, co budu měnit mám originál.
 abych nakoupil. Ty podélné zadní silentbloky, co budu měnit mám originál. Dal jsem je úplně dozadu. Když jsem měnil hlavně ten pravý zadní, který vrzal a od tebe jsem měl koupené dva, tak ten druhý jsem dal naproti na levou stranu. No, když jsem to měl zvedlé tak jsem si říkal, vyměním i ostatní. Tím složitějším a méně kvalitním řešením.  Ty podélné siláče mi přišly před třemi dny, jsou to originály. Škoda, příště ti před nějakými výměnami budu muset zavolat
  Dal jsem je úplně dozadu. Když jsem měnil hlavně ten pravý zadní, který vrzal a od tebe jsem měl koupené dva, tak ten druhý jsem dal naproti na levou stranu. No, když jsem to měl zvedlé tak jsem si říkal, vyměním i ostatní. Tím složitějším a méně kvalitním řešením.  Ty podélné siláče mi přišly před třemi dny, jsou to originály. Škoda, příště ti před nějakými výměnami budu muset zavolat  ještě že máme dvě auta.
 ještě že máme dvě auta.