Počet MR2 TURBO v ČR?
Re: Počet MR2 TURBO v ČR?
Ahoj, mám JDM rev1 s přestavbou na rev3 překopanou oficiálně na LHD. Dle Toyota import (která mi musela v roce 2010, kdy přestavba probíhala dát schválení) jsem byl toho času jediný s oficiálně evidovaným 3SGTE v MR2 v ČR (všechny ostatní 3S-GTE u nás jsou import z druhé ruky). Mám to v kovu na powerfc s cca 400hp. Je to mazel, ale bez lichoběžníků trochu trápení....dovoz Zemi (mohu doporučit)
konstrukce a stavba motorů
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 400m
mr2, exige, crx awd, eclipse gsx, 200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 400m
mr2, exige, crx awd, eclipse gsx, 200sx aj.
Marat : ahoj, o tvojí vím, Marša mi o tvé říkal, ale nevím o tom, že máš rev.3, to ti závidím a ten výkon taky, taky se chci dostat na 400Ps, víc nechci, myslím, že pro tu auto je to úplně ideální, a víc je pak na zabití
MR2 3S-GTE
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapy.Nějak mne po dvanácti letech spadla do klína přihlášená MR-2 turbo 400ps dovoz USA černá.Byla zaparkovaná celou dobu v garáži suché teplé a spz byly v depozitu. Má málo najeto. Za kolik se to dá prodat?
Rok, stav, kolikrát a jak moc byla zbořená, co je to za generaci.... ??
0-500 000,- kč?
Turba se prodávaj kolem 120-140, ale skutečně záleží... a v depozitu, není náhodou zrušená? Tedy má skutečně papíry?
0-500 000,- kč?
Turba se prodávaj kolem 120-140, ale skutečně záleží... a v depozitu, není náhodou zrušená? Tedy má skutečně papíry?
Japonec až nakonec, to nejlepší nakonec..
Ale Citroen jezdí taky dobře
Toyota MR2 SW20 Rev.1 serie, zlatá série
Ale Citroen jezdí taky dobře

Toyota MR2 SW20 Rev.1 serie, zlatá série
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zrušená není.V CR zbořená také ne.Koně jsem záměrně napsal menší,protože podle českých i amerických papírů má 600 koní,což mne přišlo jako blbost,ale jak jsem se dozvedel na mobile.de,tak to možné je.Motor je s turbem 2,2.auto budu mít příští víkend.Necham vyměnit olejové náplně,umejt a prodam ho,asi to bude lepší dát na Mobile.de. Je to zajímavé pro nějakého fandu co ho vytuní.Ale raketa je to fakt pořádná.Na mokru se s tím moc jezdit nedá 

- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, nepochází ta emrka náhodou z Chomutova a majitel pracuje ve stavebninách v Kadani?? pokud ano, tak se jedná o předělanou 2,2 na turbo dovoz USA neprošla technickou a stala se při prodeji podvodem na kupujícího který dal věc podvodu k soudu a emrku nemohl ani prodat, a stála do nedávna ve stodolemilan elznic píše:Zrušená není.V CR zbořená také ne.Koně jsem záměrně napsal menší,protože podle českých i amerických papírů má 600 koní,což mne přišlo jako blbost,ale jak jsem se dozvedel na mobile.de,tak to možné je.Motor je s turbem 2,2.auto budu mít příští víkend.Necham vyměnit olejové náplně,umejt a prodam ho,asi to bude lepší dát na Mobile.de. Je to zajímavé pro nějakého fandu co ho vytuní.Ale raketa je to fakt pořádná.Na mokru se s tím moc jezdit nedá

Naposledy upravil(a) kolja dne čtv 20.08.2015, 20:39, celkem upraveno 1 x.
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jo pochází,stála 12 let v garáži.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to tenhle bastl,tak ten nema 600 koní, on nemá ani 400,má to upocenych 240,ale pokud jsi doted jezdil na kole tak ti to musi připadat jak raketa. Mam stejnou otázku, papíry jsou vyřešené?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Papíry jsou vyřešené a jezdil jsem v pár rychlejch autech,ale v tomhle jsem 12 let neseděl,tak nevím.Nemohu sloužit,před 12 lety to na sprintu startovalo stejně jako 911 T,jak to vypadá ted,to uvidím v pátek př.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jo s tím podvodem to tak uplně není pravda,bylo o rok omlazené ale to bylo od prvního majitele co to přihlašoval jako dovoz z USA,ne ode mne a ano u soudu to bylo a kupující soud vyhrál,ale auto neodhlásil,ale dal SPZ do depozitu.Včera jsem tam byl.Tzn. Za týden je na papírech a jde na prodej s púvodním rokem výroby 91,to že se na tom něco prodělá je jasný,ale to je obchod. Fakt mne to nebere.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, uz jsem si vzpomněl. Mimonske valky,pan velkohuby. Chodil jsi okolo auta,každému vyprávěl jak ti to v Německu vyladili na 800 koni a pak te zpraskal typek s naftovym leonem a cas nebyl pod 14s. 

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hele chlapče abych ti neubral kyslík.Na tuning srazu jsem v životě nebyl,na to jsem moc starej
a to 911t měl kámoš když jsme s tím blbli na koridoru do mostu. Jsi nějakej moc hustej,na muj vkus.

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ja chlapec uz taky nejsem a kdybych za každého kdo mi vyhrožoval dostal korunu jsem milionář. Černých emerek s turbenym 5sfe tady kvanta nebylo. Pokud nastartuju jeden stary HD tak dodam i foto z toho srazu.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No tak tomu věřím !Že jsi milionář
Fakt mne tuning nebere.Prostě jsem si koupil auto který má dve sedačky a bylo jen na blbnutí.Před 12 lety jsem ho prodal a nový majitel zjistil že je omlazený,byl soud on vyhrál.Omladil ho debil co ho prodal mne,ale já se nebudu s ním soudit další roky,protože mne to nebaví a seru ne něj.Auto prodam TP je opravenej jede to dobře v techničáku je nesmyslnej výkon,ale za to já nemůžu,v ČR to tam opsali dle US techničáku na brzdě to nikdo nikdy neměl. Ale jsi zbytečně hustej na někoho koho neznáš a to není správný.

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ty jsi nas taky zpočátku tahal za fusekli. Tudíž je možné, ze v té Mimoni byl předchozí majitel,dle toho co píšeš. Regulérní turbo asi z 80000 tu prodával Zemi za 150 a dostal130 myslim. At na to koukám jak chci tak tohle je papírove atmosféra. Budeš rád když za ni dostaneš kilo. Ale treba rybu najdes.