micron píše:Mno já sibudu svítit jak chci a kdy chci ... zadní mlhovky pustim jen zmrdovi co mě bude problikávat... nebo když bude mega sajrajtos... a jinak jsou mi všechny názory u prďky... řikám, že xenony šitozně instalovaný a bez E certifikace oslňujou a ne mlhovky s E.... ať si každej jezdí na co chce hlavně ať je vidět... a vidí... a ten co jede proti má čumět spíš před sebe než jak svítí auto v protisměru... sem proti xenonům, ale ne proti přídavným světlům...je to příjemnej pohled když máš puštěný 4--- a ta žlutá mňam

příjemný... nevim proč to přestali dělat.. je to fain.. No tim tahle debata pro mě končí, svuj názor nezměnim a nezajímaj mě jiný názory... hemzující na mlhovky... ty co hemzej na mlhovky ještě k tomu svítěj xenonama

ne konec debilní téma
Tim ze nazves mlhovky pridavnyma svetlama, neprestanou oslnovat protijedouci

Nehlede na to ze nejake dalsi "pridavne " potkavacky taky na aute nemaji co delat
Proste a jednoduse nemuzes tvrdit ze mlhovky nikoho neoslnujou, kdyz ti tady vsichni tvrdi ze je osobne oslnujou. Ti lidi (vcetne mne) si to asi nevymysleli jen aby se do tebe pudtili, nemslis? To ze neoslnujou tebe asi bude jedna z vyjimek. No budiz. Opravdu se ale nema cenu dal o tom bavit, protoze tvuj nazor ktery evidentne nezmenis je opravdu zcestny a hloupy. Bohuzel i takovy jsou mezi nama.
Male prirovnani, Az ti da nekdo do zubu ze ho osslnujes mlhovkama

a tebe to bude hooodne bolet a rekne ti me by takova rana urcite nebolela... Co mu na to rekknes?