To jsi napsal obráceně, ne ? Nemyslíš to doufám vážně ?

neviem odkial si dosiel na tento zaver, pretoze pri teplotach nad 5st je po 10km teplota chladiacej kvapaliny 90st. Cim je vonku teplejsie, tym skor...PaJaSoft píše:Muj osobni nazor bez ohledu na to co jsem si aktualne poridil za hracku je, ze najezd cca 20k km rocne a cesty od 10 do 60 km budou pro dehtaka utrpenim a pozna to drive nebo pozdeji majitel na penezence
Statistika hovoří jasně, dieselů je mnohem víc jak benzínů, proto se jich víc kazí !Roman Jašek píše:kanniballe, jestli máš omezenej rozpočet pouze na auto a nemáš v záloze cca 30 000,- někde v polštářu na možný opravy diesla, tak si ho nekupuj. Statistiky hovoří za vše a problémy aut na tomto fóru se převážně týkají dieslových motorů, obrázek si udělej sámDenní nájezd 10-60 km, to pro dehet nebude to pravý ořechový
prave. do 180tis je sehnat benzin skoro nemozne. penize v zaloze nejake mam jelikoz je mi jasne, ze do noveho auta jeste nejaka kacka padne. proto jsem uvazoval o te nove mazde 6, ktera je pres 200tis. jinak ten deni najezd jsem nemyslel 10-60, ale jednotlive cesty. jako ze pojedu napr. k mame na navstevu a po 10km chcipnu motor. a potom zas domu. jinak presne na ten tipcars koukam taky. nektere avensisy tam vypadji pekne, ale rozhodujici jak ve skutecnosti. a je samozrejme, ze jestli se proda 3x vice naftaku asi bude vetsi pomer i poruchovosti. jen mi jde o oobni skusenosti s konkretnimy vozy. jinak vsem zucastnenim velice dekuji za kazdy nazorextremehany píše:Statistika hovoří jasně, dieselů je mnohem víc jak benzínů, proto se jich víc kazí !Roman Jašek píše:kanniballe, jestli máš omezenej rozpočet pouze na auto a nemáš v záloze cca 30 000,- někde v polštářu na možný opravy diesla, tak si ho nekupuj. Statistiky hovoří za vše a problémy aut na tomto fóru se převážně týkají dieslových motorů, obrázek si udělej sámDenní nájezd 10-60 km, to pro dehet nebude to pravý ořechový
extremehany píše:
Statistika hovoří jasně, dieselů je mnohem víc jak benzínů, proto se jich víc kazí !
Pro rodinu se dvěma děckama jedině kombíka....Toto vypadá pěkně ale málo místa...Atreides6 píše:Tady je jeden pěkný za 145 tis http://www.tipcars.com/#toyota-avensis/ ... 32611.html
je to po prvnim majiteli koupeno v CZ pravidelný servis zimni gumy i s disky prostě tohle bych bral kdybych sháněl. samozřejmě ještě si ho důkladně prohlédnout ale jinak vypadá pěkně co myslíš???
Vyhnout se tankování sajrajtu v ČR je prakticky nemožný a to je právě alfa a omega dieslových motorů...Kvalitní palivo...KarlosCZ píše:a kdyz se u diesela vyhnes hrubymu zachazeni a tankovani sajrajtu tak ses na tom teoreticky stejne....Roman Jašek píše:Na 1,8, když se vyhneš problému ztráta oleje, se Ti nemá co podělat...
Navíc je to už trochu staré - je tam ten vadný motor - žrout oleje.Roman Jašek píše:Pro rodinu se dvěma děckama jedině kombíka....Toto vypadá pěkně ale málo místa...Atreides6 píše:Tady je jeden pěkný za 145 tis http://www.tipcars.com/#toyota-avensis/ ... 32611.html
je to po prvnim majiteli koupeno v CZ pravidelný servis zimni gumy i s disky prostě tohle bych bral kdybych sháněl. samozřejmě ještě si ho důkladně prohlédnout ale jinak vypadá pěkně co myslíš???