A ze to tu nikto neriesi. Aha vlastne, tu sa mozu stazovat len DCATimatus69 píše:tej zas odchadzaju 4x lambda á 200€
Toyota Avensis 2.2 D-CAT 130kW 2007 koupit?
- CommonUser
- Věčnej rejpal
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
na kamosovym avensisu s 2.0 D-4 VVT-i z roku 2001 najeto cca 150t.km. se menily uz 2ks lambady. 1ks cca 5000kc v toyote. krom rozsvicene kontrolky, ale zadny priznaky poruchy, spotreba a vykon byl o.k.Roman Jašek píše:To je tak ale asi všechno....Čtyři tam jsou, ale to by byl pech aby všechny odešly najednoumatus69 píše:tej zas odchadzaju 4x lambda á 200€Jo a za 200 euro/kus, to tam máš nějakou vysokohorskou přirážku ?
![]()
spotrebu oleje mel cca 0.5-1l mezi vymenama pri pouziti levnyho sudovyho oleje nezname znacky z jednoho servisu. po prejiti na normalni baleni 5w30ky kerej liju aji ja spotreba 0.0
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
uz sme to tu nekde resily taky me to, aj kolegovi se stejnym motorem ve starsim T22 ave dela, jenom pri studenym motoru cca 0.5-2km jizdy podle pocasi, zvlast v zimematus69 píše:ale vazne - kamos ma t25 2.0vvti a motor ho nepravidelne trapi trhanim pri jemnej akceleracii.
Diagnostika nic neukazuje a garazovy mechanik na nic nevie prist.
co to moze byt?
v toyote mi na to rekli ze to delajo toty motory a nevijo cim to.
ja bych to tipl na kvakvakvalitu paliva
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
zdarec...
nedavno som daval servisovat na vsetky kvapaliny plus baterka a nejake drobnosti svoj dvojliter a tiez mi tuto zimu zacalo cukat kym sa motor trochu nezohrial. Po vymene dielov ...tych co s tym mohli mat suvis..tj. sviecok, daval som povodne iridium denso / btw - dakujem moc Idaho-vi za ochotu / vycisteni vzduch. klapky a vycisteni uhlikoveho filtra ide ako oci a pri tychto nizkych teplotach co boli. Hladal by som od tych najjednoduchsich moznosti....good luck.
prijemny den vsetkym.
nedavno som daval servisovat na vsetky kvapaliny plus baterka a nejake drobnosti svoj dvojliter a tiez mi tuto zimu zacalo cukat kym sa motor trochu nezohrial. Po vymene dielov ...tych co s tym mohli mat suvis..tj. sviecok, daval som povodne iridium denso / btw - dakujem moc Idaho-vi za ochotu / vycisteni vzduch. klapky a vycisteni uhlikoveho filtra ide ako oci a pri tychto nizkych teplotach co boli. Hladal by som od tych najjednoduchsich moznosti....good luck.
prijemny den vsetkym.
Toyota Avensis T25 2.0 VVTi D4
OK, tak za tech par dni jsem pochopil, ze to nebude vubec jednoduche
Vcera jsem dostal z nemeckeho servisu soupis, co vse se na tom D-CAT menilo/opravovalo/kontrolovalo. Pac jsem nenemcinar, tak to google translatorovi bude chvili trvat
zda se, ze kilometry sedi, takze 157tis. je realita. Servis v Nemecku je Totyotacky, tak i doufam, ze spolehlivy.
Diky moc vsem za nazory, zitra se na Avensise jedu podivat osobne, tak jeste to hodne pomuze.
Lexus GS300 3.0
No moje pristi auto bude Legacy nebo Outback. Toy mi prostala delat 130kW s manualem, takze papa...Petr Hohl píše:tak clovek si na jeden odskoci na sluzebku a uz aby hledal Subaru Legacy
OK, tak za tech par dni jsem pochopil, ze to nebude vubec jednoducheja uz se dival i na Forestera i na Legacy/Outback. Vicemene vim, ze do niceho jineho jit nemuzu. Ted mne nekamenujte, ale Subaru neni spatne
![]()
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

- extremehany
- Věčnej rejpal
mě o subru říkal mechanik nepěkny věci - prej není výjimkou auto co de na první technickou, že neprojde kvůli korozi spodku...KarlosCZ píše:me subaru taky laka, hlavne bych rad zkusl 4x4.. pripadne VW T3 Syncro ale to je uz o necem jinem
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Zdravím,
svítí mi check VSC + další kontrolky. Kdyz auto nastartuji tak po ujetí par km se dostane do nouzoveho rezimu. Cetl sem tu ze to muze byt filtr pevnych castic a ze je potreba auto prohnat po dalnici asi tak 100km/h při otackach cca. 3.500. Zkousel jste to tu nekdo? Kdyz je vozidlo v nouzovem rezimu tak se do takovych otacek ani nedostanu,ne? Sad A nebo to mam zkusit hned od zacatku dokud nouzovy rezim neni zaply?
svítí mi check VSC + další kontrolky. Kdyz auto nastartuji tak po ujetí par km se dostane do nouzoveho rezimu. Cetl sem tu ze to muze byt filtr pevnych castic a ze je potreba auto prohnat po dalnici asi tak 100km/h při otackach cca. 3.500. Zkousel jste to tu nekdo? Kdyz je vozidlo v nouzovem rezimu tak se do takovych otacek ani nedostanu,ne? Sad A nebo to mam zkusit hned od zacatku dokud nouzovy rezim neni zaply?