A ze to tu nikto neriesi. Aha vlastne, tu sa mozu stazovat len DCATimatus69 píše:tej zas odchadzaju 4x lambda á 200€

na kamosovym avensisu s 2.0 D-4 VVT-i z roku 2001 najeto cca 150t.km. se menily uz 2ks lambady. 1ks cca 5000kc v toyote. krom rozsvicene kontrolky, ale zadny priznaky poruchy, spotreba a vykon byl o.k.Roman Jašek píše:To je tak ale asi všechno....Čtyři tam jsou, ale to by byl pech aby všechny odešly najednoumatus69 píše:tej zas odchadzaju 4x lambda á 200€Jo a za 200 euro/kus, to tam máš nějakou vysokohorskou přirážku ?
![]()
uz sme to tu nekde resily taky me to, aj kolegovi se stejnym motorem ve starsim T22 ave dela, jenom pri studenym motoru cca 0.5-2km jizdy podle pocasi, zvlast v zimematus69 píše:ale vazne - kamos ma t25 2.0vvti a motor ho nepravidelne trapi trhanim pri jemnej akceleracii.
Diagnostika nic neukazuje a garazovy mechanik na nic nevie prist.
co to moze byt?
No moje pristi auto bude Legacy nebo Outback. Toy mi prostala delat 130kW s manualem, takze papa...Petr Hohl píše:tak clovek si na jeden odskoci na sluzebku a uz aby hledal Subaru Legacy
OK, tak za tech par dni jsem pochopil, ze to nebude vubec jednoducheja uz se dival i na Forestera i na Legacy/Outback. Vicemene vim, ze do niceho jineho jit nemuzu. Ted mne nekamenujte, ale Subaru neni spatne
![]()
mě o subru říkal mechanik nepěkny věci - prej není výjimkou auto co de na první technickou, že neprojde kvůli korozi spodku...KarlosCZ píše:me subaru taky laka, hlavne bych rad zkusl 4x4.. pripadne VW T3 Syncro ale to je uz o necem jinem