149 000,-
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
minulý týden jsem byl na seznámení se spisem. Vyšetřovatel mi sdělil,že to z 99% dopadne tak,jak jsme předpokládali na začátku. Úmysl podvodu a obohacení na úkor druhého nebude možné dokázat. Jediné k čemu snad dojde,tak je potrestání vystavitele a jeho nadřízeného,řeší to pracovněprávní vztahy zákoníku práce. Výsledek bude asi takový,že dotyční nedostanou čtvrtletní prémie a ty ty ty,už to nedělej. Asi tak. Vyrovnání je na velice dobré cestě,skoro na spadnutí.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Stejně mi to od nich přijde jako drzost, když si vezmeš, na kolik lidí to takhle zkusili (a hrozím se pomyslet, kolik lidí jim to potichu zaplatilo) a pořád to PČR není schopná brát jako bezdůvodné obohacení.libor12 píše:...Úmysl podvodu a obohacení na úkor druhého nebude možné dokázat...
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
alespoň jsem jim znepříjemnil život,každý z nich byl 3x u výslechu. takže je možné že alespoň dvakrát zkontrolují než někoho obešlou. Jejich právní nepostižitelnost je nejenom v tom že jsou zaměstnanci instituce i když polo soukromé,ale účet vede a spravuje stát. Nicméně třeba z těch neoprávněně vybraných si financují ty odměny.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
Znepřijemnit jim život přesně tak jako to dělají oni... Jediná cesta je spojit síly... Osobně mě též vyhrožují - již přes půl roku - samozřejmě neoprávněně, veškeré doklady mám a zaslal jsem je... Současně jsem podal i trestní oznámení ale dle všeho to bude problematické a státní zástupce to odmítne (částka do 5.000 Kč, nutnost dokázat úmysl uvést v omyl).
Pro ty kdo se s tím nechtějí smířit, jedinou možnost vidím ve spojení více poškozených, ať víme o jak velký podvod se jedná. Proto prosím pojďme koordinovat naše síly na webu www.antiCKP.cz ať propereme to špinavé prádlo na veřejnosti!
Pokud nás bude dost, předpokládám, že to média nebudou moci ignorovat.
Pro ty kdo se s tím nechtějí smířit, jedinou možnost vidím ve spojení více poškozených, ať víme o jak velký podvod se jedná. Proto prosím pojďme koordinovat naše síly na webu www.antiCKP.cz ať propereme to špinavé prádlo na veřejnosti!
Pokud nás bude dost, předpokládám, že to média nebudou moci ignorovat.