149 000,-

Tlachání o všem - bez zaměření!
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Nejlepší by bylo naházet to na všechny možný fóra a vyzvat postižené, aby se připojili k hromadné žalobě o náhradu škody. Při dostatečném počtu lidí by minimálně mohlo dojít aspoň k tomu, že ČKP vyhlásí bankrot a zanikne. Osobně považuji ten zákon stejně za drzost, protože se v něm vlastně předpokládá, že ten, kdo nemá pojištěné auto, s tímto jezdí a hrozí, že způsobí škodu. Toto je nesmysl třeba u aut, se kterýma majitel jezdí jen v létě a nemá s ním zájem vyjet během zimy. Přitom nemá šanci pojistit ho jen dočasně, musel by jinak dávat SPZ do depozitu (což je zase opruz na úřadech, byť jen dvakrát ročně). Podle definice toho garančního fondu by se mohlo taky platit preventivně za možnost, že někdy překročím povolenou rychlost.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
tonicek
Navigátor

fandím

Příspěvek od tonicek »

ahoj všem i mě tohle téma zajímá-ůředník versus my
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Já to dal zatím alespoň sem. Kdyby se daly věci do pohybu, tak se pokusím předat kontakty.
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Mě přišla složenka na auto, co jsem prodal před sedmi lety a od té doby mělo už asi pátýho majitele. Doteď nelituju toho, že jsem měl kupní smlouvu a všechny dokumenty schovaný. Nicméně ten čas mi nikdo nezaplatí (táhlo se to snad rok) a moje poslední vyjádření si na ČKP za rámeček taky nedají...nebo možná ano, protože mi hned do týdne poslali odpověď s tím, že je celá kauza vyřešena 8)
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Právě mi přišlo doporučeně oznámení o ukončení případu. S omluvným dodatkem,že takovéto pochybení se stává maximálně jednou za deset let! :twisted: Příští uterý se jdu informovat na průběh vyšetřování ve věci trestného činu pokusu o podvod. Změnili jsme neznamého pachatele na známého a tím je ředitel úseku právních služeb,který je zodpovědný za to co jeho podřízení rozesílají. Žaloba o nahradu škody pravděpodobně půjde mimosoudně,mého právníka už oslovila ČKP.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

No kazdopadne Ti fandim :)
Ale co mi nejde do hlavy, jak muzes vinit reditele za to, co delaji jeho podrizeni, respektive jake posilaji obsilky nebo maily...to ikdyby byl superman, tak to nelze uhlidat :-D
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Luke_Luke píše:No kazdopadne Ti fandim :)
Ale co mi nejde do hlavy, jak muzes vinit reditele za to, co delaji jeho podrizeni, respektive jake posilaji obsilky nebo maily...to ikdyby byl superman, tak to nelze uhlidat :-D
to je sice pravda,ale každý vedoucí,kdekoliv,v kterékoli firmě je zodpovědný za své zaměstnance. Když si daš auto do servisu a mechanik na něm něco zničí,taky to nebudeš chtít po něm,ale po majiteli servisu.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

biscuit píše:jen je koukejte podusit az do konce! takhle by z toho vyvazli az moc lacino. za omluvu si nic nekoupis ;) drzim palce.
určitě chci prachy. :D s právníkem budu osobně mluvit v pátek,zatím mi řekl,že jsou ochotni přistoupit na mimosoudní dohodu,s tím že uhradí dosavadní náklady + adekvátní část co požaduji. Ale právník řekl,že se mu to zdá podezřelé jak rychle reagovali a ani se nebrání finančnímu vyrovnání. Zřejmě něco dost "smrdí".
DieselCat
Navigátor

Příspěvek od DieselCat »

zdar pánové,dnes mě došel taky pozdrav od těch darebáků ČKP. Mám autodopravu a v roce 2009 jsem dal tahače s návěsem do depozita.POchopitelně jsem ho odhlásil i z povinného ručení,jelikož se za to platí dost těžký balík. Auto jsem už pak ani nepřihlašoval a v roce 2010 jsem ho rovnou prodal. Dnes mě došlo,že jsem ho neměl od dubna pojištěný, a to celých 90 dní a proto po mě chtějí za každý kousek 90 x300,což je 54 000. Volal jsem tam a ptal se,jak je možné,že to chtějí jen za 90 dnů,když auto bylo v depozitu víc jak rok? a v případě,že tam mají potvrzení na ten zbytek,tak proč nemají na těch 90 dnů? Bylo mě řečeno,že to ještě není vše,že jak se vyřídí toto,tak časem může dojít další složenka na ten zbytek :twisted: :twisted: . Z toho jsem zůstal úplně v šoku. Jelikož TP už nemám /prodej/ ,tak jsem musel na DI. Tam mě bylo řečeno,že se na ČKP zřejmě zbláznili,jelikož poslední dobou nedělají skoro nic jiné,jen píší potvrzení. S právníky bohužel nemám dobré zkušenosti,tak proto se s ČKP do křížku pouštět nebudu ,ale dám perličku na závěr. Minulý rok mě došlo taky platit ,ale za soupravu /auto a vlek/ . I když vlek je má celkovou hmotnost 18 000kg,tak povinné ručení se platí kolem 600Kč/rok (vlek nad 750kg). Zase to bylo na 90 dní a zase chtěli 27000......takže za rok 600,za 90 dní pokuta 27 000. Tady jsem to měl jednodušší,soupravu ještě mám a tak jsem ofotil TP a poslal,už je to vyřízeno.
P.S. nevím jestli to jde,ale chtělo by to změnit název příspěvku,aby se na to podívalo víc lidí,věřím že podvedených v tomto Absurdistánu je daleko víc :!:
RAV 4 Hybrid 2021
ex: BMW 520 D 2012
ex Avensis 2,2D 2007
ex : CarinaE 2,0TD 1997
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Tak plati to same co pro ostatni - do CKP zavolej, ze pokud trvaji na zaplaceni, tak ze jdes podat trestni oznameni za pokus o podvod. Nasledne bez a to trestni oznameni podej tak jako tak, jen at si to chlapci uzijou. Ze strany CKP je to myslim jednoznacny pokus se napakovat na lidech, protose spolehaji na to, ze vetsina se lekne a zaplati.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

ad ti sběratelé... docela by mě zajímalo, jestli to zkouší i na státní muzea (nebo obecně instituce), a nebo to všechno jde jenom po soukromnících...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Pavel Liška
Věčnej rejpal

149 000

Příspěvek od Pavel Liška »

Libore jak jsi dopadl s mimosoudním vyrovnáním,dostali jste něco od těch dacanů?
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

minulý týden jsem byl na seznámení se spisem. Vyšetřovatel mi sdělil,že to z 99% dopadne tak,jak jsme předpokládali na začátku. Úmysl podvodu a obohacení na úkor druhého nebude možné dokázat. Jediné k čemu snad dojde,tak je potrestání vystavitele a jeho nadřízeného,řeší to pracovněprávní vztahy zákoníku práce. Výsledek bude asi takový,že dotyční nedostanou čtvrtletní prémie :) a ty ty ty,už to nedělej. Asi tak. Vyrovnání je na velice dobré cestě,skoro na spadnutí. :)
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“