diky

Tak tahle pasáž mě opravdu dostalaawe_cz píše:....... Protoze ta mrcha pipa s nakupem na sedacce spolujezdce, kde to pipani skutecne k bezpecnosti neprispiva, spis naopak.
Jo, dobrý. Ale to blikání kontrolek nezmizí, co?...pavel.em píše:Už se to rozebíralo tady i na zahraničních fórech a podle tohohle návodu se mi to vždycky povedlo napoprvé (několikrát jsem měl odpojenou baterku...):
Takže nastavit na ODO, vypnout klíček, zapnout klíček a do pěti vteřin zmáčknout a držet ten přepínací čudl. Po deseti vteřinách zacvaknout pás a čudl pustit. Stejným způsobem se ta funkce zase aktivuje...
Ty se tomu smejes, ale jed dvacet minut s pipajicim autem, to je takovej napor na psychiku jedince...m5t píše:Tak tahle pasáž mě opravdu dostalaawe_cz píše:....... Protoze ta mrcha pipa s nakupem na sedacce spolujezdce, kde to pipani skutecne k bezpecnosti neprispiva, spis naopak.![]()
Na co máš kufr, to v tom vozíš mrtvolu nebo potřebuješ mít ten nákup po ruce ?awe_cz píše:Ty se tomu smejes, ale jed dvacet minut s pipajicim autem, to je takovej napor na psychiku jedince...m5t píše:Tak tahle pasáž mě opravdu dostalaawe_cz píše:....... Protoze ta mrcha pipa s nakupem na sedacce spolujezdce, kde to pipani skutecne k bezpecnosti neprispiva, spis naopak.![]()
))
No tak kdyz je treba zima, auto zasrany, omrzly, je pro mne vyrazne snazsi hodit nakup na sedacku, nez lezt do kufru a umazat se...Roman Jašek píše:Na co máš kufr, to v tom vozíš mrtvolu nebo potřebuješ mít ten nákup po ruce ?awe_cz píše:Ty se tomu smejes, ale jed dvacet minut s pipajicim autem, to je takovej napor na psychiku jedince...m5t píše: Tak tahle pasáž mě opravdu dostala![]()
))