diky
navod na odstraneni pipani, kdyz nejsou pasy zapnute
-
fischer1321
- Člen Týmu
navod na odstraneni pipani, kdyz nejsou pasy zapnute
Tak som to skusil aj ja a funguje.Diky Pavel.em
Avensis Combi 2.0 D-4D/2008/
Tak tahle pasáž mě opravdu dostalaawe_cz píše:....... Protoze ta mrcha pipa s nakupem na sedacce spolujezdce, kde to pipani skutecne k bezpecnosti neprispiva, spis naopak.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Borci, včera se mně o tom zdálo a v tom snu se mně to podařilo. Nedalo mně to a už popojíždím bez hvízdání. Komu to nejde ať zkusí tento postup. Nastavit ODO, vypnout, znovu nahodit kontrolky a POZOR hned po rozvícení kontrolek (nečekat až zhasnou !!!!) držet reset/přepínání ujetých kiláku...a po 20 sekundách zapnout pás. Tak to fungovalo aspoň u mě....Už to teda funguje, ale ta spínací skříňka dostala pěkně na prdel..
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Jo, dobrý. Ale to blikání kontrolek nezmizí, co?...pavel.em píše:Už se to rozebíralo tady i na zahraničních fórech a podle tohohle návodu se mi to vždycky povedlo napoprvé (několikrát jsem měl odpojenou baterku...):
Takže nastavit na ODO, vypnout klíček, zapnout klíček a do pěti vteřin zmáčknout a držet ten přepínací čudl. Po deseti vteřinách zacvaknout pás a čudl pustit. Stejným způsobem se ta funkce zase aktivuje...
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Ty se tomu smejes, ale jed dvacet minut s pipajicim autem, to je takovej napor na psychiku jedince...m5t píše:Tak tahle pasáž mě opravdu dostalaawe_cz píše:....... Protoze ta mrcha pipa s nakupem na sedacce spolujezdce, kde to pipani skutecne k bezpecnosti neprispiva, spis naopak.![]()
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Na co máš kufr, to v tom vozíš mrtvolu nebo potřebuješ mít ten nákup po ruce ?awe_cz píše:Ty se tomu smejes, ale jed dvacet minut s pipajicim autem, to je takovej napor na psychiku jedince...m5t píše:Tak tahle pasáž mě opravdu dostalaawe_cz píše:....... Protoze ta mrcha pipa s nakupem na sedacce spolujezdce, kde to pipani skutecne k bezpecnosti neprispiva, spis naopak.![]()
))
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
a co jit na to od lesa a kdo ma stale problem, tak si koupit
http://www.ebay.com/itm/2-x-Metal-Smile ... db&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/2-x-Metal-Smile ... db&vxp=mtr
Celica ZZT230, 2000, black
Jo, ale co s těma blikajícíma kontrolkama...?
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
No tak kdyz je treba zima, auto zasrany, omrzly, je pro mne vyrazne snazsi hodit nakup na sedacku, nez lezt do kufru a umazat se...Roman Jašek píše:Na co máš kufr, to v tom vozíš mrtvolu nebo potřebuješ mít ten nákup po ruce ?awe_cz píše:Ty se tomu smejes, ale jed dvacet minut s pipajicim autem, to je takovej napor na psychiku jedince...m5t píše: Tak tahle pasáž mě opravdu dostala![]()
))
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

- extremehany
- Věčnej rejpal
Ještě jedna věc: dá se to samé pípaní odstranit v případě otevřených dveří(když je klíček v zapalování)?
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz