sice svítí, což je podivný, ale má dost
 sice svítí, což je podivný, ale má dost   No chinese noname jasný
 No chinese noname jasný   Je čas na další Cool Blue Osram (Ty mam i H4 a maximální spokojenost... 6 let šajněj... dokonalá kvalita Cool Orange asi nejsouuu
  Je čas na další Cool Blue Osram (Ty mam i H4 a maximální spokojenost... 6 let šajněj... dokonalá kvalita Cool Orange asi nejsouuu 
No jistěěěě (katalog Osram) celica PoP UP

sice svítí, což je podivný, ale má dost
 sice svítí, což je podivný, ale má dost   No chinese noname jasný
 No chinese noname jasný   Je čas na další Cool Blue Osram (Ty mam i H4 a maximální spokojenost... 6 let šajněj... dokonalá kvalita Cool Orange asi nejsouuu
  Je čas na další Cool Blue Osram (Ty mam i H4 a maximální spokojenost... 6 let šajněj... dokonalá kvalita Cool Orange asi nejsouuu 

zitra zasunu Philips Xtreme Power
 zitra zasunu Philips Xtreme Power 
 jako 2 metry od auta vůně děvy co vyleze ze sprchy
 jako 2 metry od auta vůně děvy co vyleze ze sprchy   potvůrka
 potvůrka  

ono se jí to líbí, když jí hladim ručně, potvoru, než ty kartáče... stejně ta voda v myčkách smrdí jak kanál
 ono se jí to líbí, když jí hladim ručně, potvoru, než ty kartáče... stejně ta voda v myčkách smrdí jak kanál  a nikdy jí nevysušila... takže sem vyhodil 100,- a stejně sem musel sušit a hladit
 a nikdy jí nevysušila... takže sem vyhodil 100,- a stejně sem musel sušit a hladit   

, tak jsem se na to vybod... časem vyměnim celej kufr i s křídlem, dawe má rezervaci
, tak jsem se na to vybod... časem vyměnim celej kufr i s křídlem, dawe má rezervaci   na jaře dostane novej LP blatník, aby už tam nebyl ten Xx opravovanej kit system... už je přichystanej u kamen... jinak dá se říct že jsem to nechal lakovat postupně... aby mě to ekonomicky nezničilo... tak jak bylo potřeba... v horizontu 2-3 let, lak je různě starej, ale sladil se perfektně, metla nestárne holt, a dá se pokračovat třeba po roce... protože modrý nevadí slunce.
  na jaře dostane novej LP blatník, aby už tam nebyl ten Xx opravovanej kit system... už je přichystanej u kamen... jinak dá se říct že jsem to nechal lakovat postupně... aby mě to ekonomicky nezničilo... tak jak bylo potřeba... v horizontu 2-3 let, lak je různě starej, ale sladil se perfektně, metla nestárne holt, a dá se pokračovat třeba po roce... protože modrý nevadí slunce.

say it! remember THIS
  say it! remember THIS 

multipack
 multipack 
 no a hlavně to svítí nízko a do stran, což je to, co jsem potřeboval... normální lampy mi šajněj dost vysoko a ne tolik do stran... v mlze, opravdu silný mlze sem taky jel... tady nebylo vidět ani na 2 metry
 no a hlavně to svítí nízko a do stran, což je to, co jsem potřeboval... normální lampy mi šajněj dost vysoko a ne tolik do stran... v mlze, opravdu silný mlze sem taky jel... tady nebylo vidět ani na 2 metry  když vypneš lampy, tak s mlhama vidíš báječně, dále
 když vypneš lampy, tak s mlhama vidíš báječně, dále

zabralo to tak 2h práce ani sem nechtěl věřit takovému výsledku.. vrhnu se tak na všechny světla myslím že pak prokoukne
 zabralo to tak 2h práce ani sem nechtěl věřit takovému výsledku.. vrhnu se tak na všechny světla myslím že pak prokoukne  jestli to bude někoho zajímat tak klidně to hodím do nějakýho topicu o světlech..
 jestli to bude někoho zajímat tak klidně to hodím do nějakýho topicu o světlech..