verso??
Jedna slečna boužel havarovala Yaríska a tak jsem se k tomu dostal.Nechala mi i displey s časem, teplotou, prostě palubák a to si představ že i ten palubák je dělanej u nás. Jsou na tom na obojím origo nálepky. Rádio už nevyfotím ale palubák ano a pak to sem šoupnu. 
YARIS 1999 1.0, Yaris Verso 2000 1.3 Yaris 2001 1.0
Verso
Dobrý deň,
chcela by som sa poradiť, či je Verso pre mňa dobrým výberom.
Bude to moje prvé auto a moc sa do toho všetkého nevyznám
Hľadám spoľahlivé auto, ktoré by ma odviezlo s dvomi psami niekoľkokrát týždenne na cvičák (cca 12km) a aj na akcie vzdialené viac či menej, čiže budem jazdiť tak pol na pol v meste - mimo mesta.
Do auta potrebujem zmestiť seba, minimálne dva kusy psov, občas bicykel či dva, nejakú batožinu a jedného-dvoch spolupasažierov (nie všetko naraz
). Keďže po meste budem jazdiť sama, tak veľké auto nechcem.
Popravde Yaris ako taký si ma získal nízkou poruchovosťou a objavenie Versa beriem ako jasné znamenie, že to je ono
Ešte by ma zaujímalo ako vyzerá kufor po sklopení zadnej lavice - je to rovina?
Myslíte, že Verso bude pre mňa ok?
Vzhľadom na moje limity, bude to ojazdené autíčko s maximálnou cenou 4000€ a podmienkou je klimatizácia.
Našla som napr toto http://toyota-yaris-verso.autobazar.eu/ ... 59941.html
chcela by som sa poradiť, či je Verso pre mňa dobrým výberom.
Bude to moje prvé auto a moc sa do toho všetkého nevyznám
Hľadám spoľahlivé auto, ktoré by ma odviezlo s dvomi psami niekoľkokrát týždenne na cvičák (cca 12km) a aj na akcie vzdialené viac či menej, čiže budem jazdiť tak pol na pol v meste - mimo mesta.
Do auta potrebujem zmestiť seba, minimálne dva kusy psov, občas bicykel či dva, nejakú batožinu a jedného-dvoch spolupasažierov (nie všetko naraz
Popravde Yaris ako taký si ma získal nízkou poruchovosťou a objavenie Versa beriem ako jasné znamenie, že to je ono
Ešte by ma zaujímalo ako vyzerá kufor po sklopení zadnej lavice - je to rovina?
Myslíte, že Verso bude pre mňa ok?
Vzhľadom na moje limity, bude to ojazdené autíčko s maximálnou cenou 4000€ a podmienkou je klimatizácia.
Našla som napr toto http://toyota-yaris-verso.autobazar.eu/ ... 59941.html
verso
No ja mam 30kg ovciaka, 10kg krizenca a snad coskoro pribudne este jeden ovcoun
Ale na akcie budem bravat 1-2 spolujazdcov s dalsimi psami, k tomu nejake klietky a batozina - a to neviem ci Yarisek zvladne
Ale na akcie budem bravat 1-2 spolujazdcov s dalsimi psami, k tomu nejake klietky a batozina - a to neviem ci Yarisek zvladne
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Když se sklopí sedadla, tak je podlaha úplně rovná, teda s lehkým zakřivením, ale to je úplně minimální. Sedačky se dají sklápět variabilně. Jedna může zůstat a zbytek klidně sklopený atd. Po sklopení sedadel bude místa pro pejsky tak akorát. Přepravit v autě dva-tři lidi (včetně řidiče) a tři pejsky by neměl být problém. Když si ještě vezme spolujezdec nějakého prcka k nohám, tak se tam vejde celá smečka
Kola se vejdou taky naprosto bez problémů.
Tady je série fotek, kde je vidět mechanizmus sklápění sedadel a podlaha po sklopení http://moje.auto.cz/ps1818/jariska.html
Jinak ten modrej Yaris vypadá moc pěkně, ještě jak bude vypadat v reálu
"Ale na akcie budem bravat 1-2 spolujazdcov s dalsimi psami, k tomu nejake klietky a batozina - a to neviem ci Yarisek zvladne"
S tímhle bude mít problém i kdejaká dodávka
Teda pokud se bude jednat o velké psy. Zase tak velké to auto fakt není, i když malé zrovna také ne 
Tady je série fotek, kde je vidět mechanizmus sklápění sedadel a podlaha po sklopení http://moje.auto.cz/ps1818/jariska.html
Jinak ten modrej Yaris vypadá moc pěkně, ještě jak bude vypadat v reálu
"Ale na akcie budem bravat 1-2 spolujazdcov s dalsimi psami, k tomu nejake klietky a batozina - a to neviem ci Yarisek zvladne"
S tímhle bude mít problém i kdejaká dodávka
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Verso
Teda tie fotky ma velmi potesili, dakujem! 
Myslim, ze toto auticko mi bude akurat
A este otazocka - ako sa bude "naplnenejsie" Verso spravat na dialnici ci okreske? Nejaky extra vykon neocakavam a nepotrebujem, ale aby som aspon kamion predbehla
Myslim, ze toto auticko mi bude akurat
A este otazocka - ako sa bude "naplnenejsie" Verso spravat na dialnici ci okreske? Nejaky extra vykon neocakavam a nepotrebujem, ale aby som aspon kamion predbehla
ahoj Jsem čerstvým majitelem přesně takového Versa co máš na obrázku a i dovoz z Itálie to je.Zatím jsem moc nenajezdil asi 500km ,a tak mám dojmy smíšené. Nejdříve co se mi nelíbí , takže ty sedačky by měli být trochu lepší to boční vedení je opravdu nic moc, potom mě zatím trápí spotřeba hýbe se kolem 7 litrů čekal jsem že budu někde kolem 6-ti. Měl jsem Mazdu 626 1993 1.8 16V 77Kw a jezdil jsem s ní do 6.5l a dálky myslím Chorvatsko za 5.5 l a to při 130km/h Takže na 1.3 7 litrů se mi zdá dost i když vím že je to ůplně jiný druh auta.
No a klady?? těch je víc než dost - prostor a po složení sedaček které je opravdu vychytané tím že mám sedačky stále sebou a néé že na mě čekají v garáži. Motor jede pěkně, převodovka -řazení kvalty tam padají sami. Výhled z auta je super. A již zminovaná spolehlivost, sice to záleží od kusu a o chování k autu předchozího majitele.
Myslím si že na to co zde popisuješ to je dobrá volba A jěště něco mám Verso v super stavu. Z Itálie jsou auta opravdu zachovalá ze spodu je to doopravdy zánovní auto a tak i interiér ,motor a vše ostatní ,ale myslím si že mých tachometrových 126000 a tvých 111 490 moc reálných není jelikož a protože Ital neudělá krok pěšky ,ale to ví jen ten kdo prodává...
Pak písni jak ses rozhodla držím palce k dobrému kupu a rozhodnutí
No a klady?? těch je víc než dost - prostor a po složení sedaček které je opravdu vychytané tím že mám sedačky stále sebou a néé že na mě čekají v garáži. Motor jede pěkně, převodovka -řazení kvalty tam padají sami. Výhled z auta je super. A již zminovaná spolehlivost, sice to záleží od kusu a o chování k autu předchozího majitele.
Myslím si že na to co zde popisuješ to je dobrá volba A jěště něco mám Verso v super stavu. Z Itálie jsou auta opravdu zachovalá ze spodu je to doopravdy zánovní auto a tak i interiér ,motor a vše ostatní ,ale myslím si že mých tachometrových 126000 a tvých 111 490 moc reálných není jelikož a protože Ital neudělá krok pěšky ,ale to ví jen ten kdo prodává...
Pak písni jak ses rozhodla držím palce k dobrému kupu a rozhodnutí
YARIS 1999 1.0, Yaris Verso 2000 1.3 Yaris 2001 1.0