Tahle zima je kruta k me 6g.motor se dusí

vše ohledně modelové řady Celica
celicaa
Člen Týmu

Příspěvek od celicaa »

Ufff,musel jsem si to přečíst 2x .. :D Ale jsem rad,za odpoved.
Pravda je,že ten konektor s těma drátkama by potřeboval repass.
Takže,, 8) si šikovně vyvedu dratky s konektoru(prostřední a --).Při chodu motoru,bude naměřeno cca 5v a při ubíraní,přidavaní by měla hodnota kolísat.Pokud ne,špatnej Map a když bude kolísat ?

Ps: jsme od sebe 3h cesty .. :roll:
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

celicaa píše:Ufff,musel jsem si to přečíst 2x .. :D Ale jsem rad,za odpoved.
Pravda je,že ten konektor s těma drátkama by potřeboval repass.
Takže,, 8) si šikovně vyvedu dratky s konektoru(prostřední a --).Při chodu motoru,bude naměřeno cca 5v a při ubíraní,přidavaní by měla hodnota kolísat.Pokud ne,špatnej Map a když bude kolísat ?

Ps: jsme od sebe 3h cesty .. :roll:
ja jsem napsal hodnotu 5v jako priklad, proste musi kolisat a musis neco namerit, kdyz nameris nejaky kolisani napeti tak bude MAP senzor na 80% v pohode a chyba bude v tom, ze se ten signal co nameris nedostane k ECu (proto jsme psal ze je nejlepsi to merit u ecu, ale pro rychlou frndu neni treba) pak by to byl ten konektor u MApu a nebo u Ecu a nebo rovnou prerusenej drat.

Nemelo by ti tam to napeti litat jak streleny ale pekne plynule se zvedat a klesat podle toho jak na tom bude klapka a tlak v sani. Kdyz to bude davat nesmysly a litat jak streleny tak je spatnej urcite ten MAP.

Takze vime ze napeti do MApu jde v poradku jak ma, takze neni duvod aby byl prerusenej ten prostredni ale nikdy nevis.

Sel bych fakt po tom konektoru a nebo primo po MAPu.

Ted jsme od sebe dokonce + 10 hodin k tem 3, ale jde o to, ze nekdo muze byt v tvojem okoli kdo dojede a nebo ti ho na test pujci. Bys koukal ale vzdycky se mezi 10 potencionalnima hajzlama najde jeden co je ochotnej a zadarmo ti pomuze. Takze by bylo lepsi napsat treba Lutopecny na jizni morave :D

No ja su dost spatnej vysvetlovac :wink:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Jeste me tak napadlo, zkontroluj tu hadicku co jde od sani jestli je v poradku a pruchozi a neni nekde dirka, ktera by delala falesnej podtlak a jestli tam treba neni nejakej bordel. Sundat a kouknout jak do hadicky tak na MAp jestli je to pruchozi jak ma.

dasta
Člen Týmu

Kubrt měl pravdu

Příspěvek od dasta »

Vše jsem dokonale utěsnil a vyčistil a už to jede :).

Díky :thumbsup:
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Tkze problem byl kde? V ty hadicce a vstupu toho MAPu nebo co jsi cistil?
jen at vime na co se zamerit kdyby nahodou. :wink:

dasta
Člen Týmu

Příspěvek od dasta »

Kubrt píše:Tkze problem byl kde? V ty hadicce a vstupu toho MAPu nebo co jsi cistil?
jen at vime na co se zamerit kdyby nahodou. :wink:
Problém byl v kabelu k MAPu resp. v konektoru .Dostala se tam voda ,a mráz to nepatrně rozpojil/zdeformoval...Těsnění jsem nahradil silikonem,který snáší vysoké teploty :).Zatím to šlape jak má. :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“