Otázka na stříbrnou MR2 r.v.1995

vše ohledně modelové řady MR2
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Kensei:

tady máš kombinaci novýh světel a starýho křídla a myslím si,že to vypadá peckovně http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 6351774361 Až na ty tuzingový nárazníky :).
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak ono to opravdu není o tom že bysme měli potřebu se tady hádat, ale jen máme každý na určitou věc jiný názor a já pak jen neskousávám zdůvodnění že je barva vzácná protože jich je málo a následně že je nejlepší protože jich je hodně. Přesně jak píšeš mr2 je uplně jiný auto, kde si můžeš vybírat mezi sto dalšíma prodávanejma v tý samý barvě-to se jen snažím říct, že barva kriterium sice je, ale pro většinu lidí druhořadé a hlavně každému se líbí něco jiného a stejně jako prodávaných mr2, tak i zájemců o koupi mr2 nad 100k je jako šafránu, tudíž bavit se o tom, co by volila většina zájemců je zbytečné...
" Ale když se umeje a vyleští,tak to stojí za to"-ale to červená taky :lol:
"A když už je tu debata o tich revizích. Nepřijde mi,že auto z roku 92 a 94 se bude nějak diametrálně lišit co se týče stavu."-to byl právě ten diametrální rozdíl když jsem auto kupoval já-revize 1-3 byly většinou už na kaši, kdežto u revizí 4-5 byla samozřejmě cena uplně někde jinde, dle mně díky tomu, že se jich vyrobylo nepoměrně víc, než prvních třech revizí a jsou větší vzácnost, byly v o dost lepším stavu.Ale to je zase jen můj názor, že to tak je, jen sem se snažil říct, že spousta mr prodávaných jako rok 94 se 156ps se může ukázat v klidu jako 1990, ale u revize4 máš jistotu, že starší než 94 konec nebude.Jinak souhlasím, že v případě mr2 115kw a 129kw je rozdíl nepodstatný-můžu porovnat-měl jsem obě.
"Třeba se revize 2-3-4 líší ještě něčím dalším kromě motoru,světel a křídla, nechám se rád poučit"liší se ještě něčím na podvozku, airbagem u spolujezdce a asi i dalšíma věcma-nicméně pro většinu lidí asi nepodstanejma.
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

M.a.R.i píše:Kensei:

tady máš kombinaci novýh světel a starýho křídla a myslím si,že to vypadá peckovně http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 6351774361 Až na ty tuzingový nárazníky :).
Tak taková se mi opravdu líbí,sice bych sundal pár blbostí,ale vypadá dobře.Nejvíc mě zaujaly ty kola,takové si určitě na mr2 dám.Jinak s tím výkonem to mohu taky potvrdit,115kw jezdí stejně jako 129kw.
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

Zrychleni mozna podobne ale domnivam se, ze maximalka bude rozdilna ... 115kW vs 129kW
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

votecc píše:Zrychleni mozna podobne ale domnivam se, ze maximalka bude rozdilna ... 115kW vs 129kW
tak to jsem nezkoušel :lol: ,se 115kw jsem jel max 240 tacho,vic jsem se už bál :roll:
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

Já mám 129 a sem na tom úplně stejně jako Kensei... 240 a pak strach :D. Přesně na cestě domů hned po koupi na německý dálnici. 8) Bylo sice vlhko a trochu pršelo, ale nedalo si to odpustit... :roll:
Naposledy upravil(a) P3T3R dne pát 22.10.2010, 00:29, celkem upraveno 1 x.
Toyota MR2 MKII Rev 4
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

marcelus píše:tak já právě nevím jakej je většinovej názor, ale třeba já bych hodně dlouho u uplně stejnejch kusů mr2 přemejšlel, jestli vzít stříbrnou nebo černou a třeba já si to zase neumím představit v jiný než červený-prostě u každýho to bude jinak.
Já si zase neumim představit jinou než žlutou :) (Taková evokující, každej se ohlídne 8), to mám rád :D ). Teď jen doufám že našetřim dost na novej lak... Lambo yellow pearl s místami černě-matnou barvou :twisted: 8)
Toyota MR2 MKII Rev 4
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše:tak nejdřív celou dobu vykládáte, že černá má největší cenu, protože jich je nejmíň a teď když ti napíšu, že si nemyslím že by zrovna černejch bylo málo, napíšeš, že to že jich není málo, svědčí o tom že bude žádanější..., tak teď už tomu fakt nerozumim-pak by největší cenu měli jasně červený, holt je podle mě fakt uplně jedno jestli je červená nebo černá nebo stříbrná, ale většina lidí bude preferovat stav-to že ty máš černou a líbí se ti nejvíc černá, neznamená, že nejvíc lidí by si koupilo černou a že tím pádem jí to zvyšuje cenu, prostě podle mě u tohodle auta kterejch je fakt málo je uplně jedno jakou má barvu, ale to už je fakt nesmyslná polemika, tak toho radši necháme-prostě pokud tento zájemce o mr2 bude rozumnej, tak si objede víc nabídek a uvidí co je v jakým stavu a co se mu nejvíc líbí a jestli mu stojí za to obětovat víc peněz za novější ročník
to říkal myslím Mari že jich je málo, já celou dobu tvrdím že se prodá lépe než stříbrná toť shrnutí, jsem toho názoru že i barva hraje roli při koupi ostatně jako vzhled auta :wink: ostatně sis minule odpověděl sám, je jich nejvíc a tudíž je nejvíc lidé chtějí to je jasný jak facka ale je to v podstatě fuk nevadí mi jinej názor, myslím že už bylo řečeno vše ... dneska sem ovšem byl omrknout nějaký emero který sem chtěl kupovat, byla to revize 2 a stav teda docela brutální když to porovnám se svojí první a ta už taky měla aspoň 4 majitele...a to sem si říkal že emera nehnijou...když jste u toho stavu :)
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

P3T3R píše:
marcelus píše:tak já právě nevím jakej je většinovej názor, ale třeba já bych hodně dlouho u uplně stejnejch kusů mr2 přemejšlel, jestli vzít stříbrnou nebo černou a třeba já si to zase neumím představit v jiný než červený-prostě u každýho to bude jinak.
Já si zase neumim představit jinou než žlutou :) (Taková evokující, každej se ohlídne 8), to mám rád :D ). Teď jen doufám že našetřim dost na novej lak... Lambo yellow pearl s místami černě-matnou barvou :twisted: 8)
Ta žlutá co máš v profilu je tvoje?Nemáš ji někde nafocenou,vypadá opravdu dobře,i žlutá tomu autu velice sluší
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Kensei píše:
votecc píše:Zrychleni mozna podobne ale domnivam se, ze maximalka bude rozdilna ... 115kW vs 129kW
tak to jsem nezkoušel :lol: ,se 115kw jsem jel max 240 tacho,vic jsem se už bál :roll:
právě u týhle stříbrný kdysi před lety majitel někde psal, že má naměřeno z Nurnburgringu 251km/h a nakonec i ve zrychlení drobný ale pro někoho podstatný rozdíly jsou(záleží opět v jakým stavu provonáváte obě verze)115kw by měla mít za 7.9 a 129kw za 7.1
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

Toyota MR2 MKII Rev 4
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

Moc pekny to mas ! Zajimalo by me, vyfuk je origo s navarenyma koncovkama ?
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

moc pěkná,kola super,jen ty zadní by chtěly trochu vystrčit.
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

marcelus píše:
Kensei píše:
právě u týhle stříbrný kdysi před lety majitel někde psal, že má naměřeno z Nurnburgringu 251km/h a nakonec i ve zrychlení drobný ale pro někoho podstatný rozdíly jsou(záleží opět v jakým stavu provonáváte obě verze)115kw by měla mít za 7.9 a 129kw za 7.1
Mám 115kW a Jakuza si měřil maximálku na německý dálnici a dle GPS taky 251km/h. Když jsem si jí vezl z Plzně,tak jsem maximálku taky hned vyzkoušel a na tachometru bylo něco přes 260, pak jsem dostal strach :), ale mám gumy 205/50/15,takže je oblblej tachometr,ale myslím si,že na dlouhý rovince tich 250 dle gps dá :).
Když jsem dával auto na tuningforum a psal jsem maximálku,tak si tam pěkně ze mě dělali prdel jakej jsem pohádkář:), ale třeba mi to tady někdo potvrdí...
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
Kensei
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kensei »

M.a.R.i píše:
marcelus píše:
Kensei píše: tak to jsem nezkoušel :lol: ,se 115kw jsem jel max 240 tacho,vic jsem se už bál :roll:
Mám 115kW a Jakuza si měřil maximálku na německý dálnici a dle GPS taky 251km/h. Když jsem si jí vezl z Plzně,tak jsem maximálku taky hned vyzkoušel a na tachometru bylo něco přes 260, pak jsem dostal strach :), ale mám gumy 205/50/15,takže je oblblej tachometr,ale myslím si,že na dlouhý rovince tich 250 dle gps dá :).
Když jsem dával auto na tuningforum a psal jsem maximálku,tak si tam pěkně ze mě dělali prdel jakej jsem pohádkář:), ale třeba mi to tady někdo potvrdí...
Nevidím důvod proč by to auto těch 250 neudělalo,jak říkám,jel jsem se 115kw 240 tacho a ještě by to jelo dál,ale zasáhl strach.
Odpovědět

Zpět na „MR2“