tady máš kombinaci novýh světel a starýho křídla a myslím si,že to vypadá peckovně http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 6351774361 Až na ty tuzingový nárazníky

Tak taková se mi opravdu líbí,sice bych sundal pár blbostí,ale vypadá dobře.Nejvíc mě zaujaly ty kola,takové si určitě na mr2 dám.Jinak s tím výkonem to mohu taky potvrdit,115kw jezdí stejně jako 129kw.M.a.R.i píše:Kensei:
tady máš kombinaci novýh světel a starýho křídla a myslím si,že to vypadá peckovně http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 6351774361 Až na ty tuzingový nárazníky.
Já si zase neumim představit jinou než žlutoumarcelus píše:tak já právě nevím jakej je většinovej názor, ale třeba já bych hodně dlouho u uplně stejnejch kusů mr2 přemejšlel, jestli vzít stříbrnou nebo černou a třeba já si to zase neumím představit v jiný než červený-prostě u každýho to bude jinak.
to říkal myslím Mari že jich je málo, já celou dobu tvrdím že se prodá lépe než stříbrná toť shrnutí, jsem toho názoru že i barva hraje roli při koupi ostatně jako vzhled autamarcelus píše:tak nejdřív celou dobu vykládáte, že černá má největší cenu, protože jich je nejmíň a teď když ti napíšu, že si nemyslím že by zrovna černejch bylo málo, napíšeš, že to že jich není málo, svědčí o tom že bude žádanější..., tak teď už tomu fakt nerozumim-pak by největší cenu měli jasně červený, holt je podle mě fakt uplně jedno jestli je červená nebo černá nebo stříbrná, ale většina lidí bude preferovat stav-to že ty máš černou a líbí se ti nejvíc černá, neznamená, že nejvíc lidí by si koupilo černou a že tím pádem jí to zvyšuje cenu, prostě podle mě u tohodle auta kterejch je fakt málo je uplně jedno jakou má barvu, ale to už je fakt nesmyslná polemika, tak toho radši necháme-prostě pokud tento zájemce o mr2 bude rozumnej, tak si objede víc nabídek a uvidí co je v jakým stavu a co se mu nejvíc líbí a jestli mu stojí za to obětovat víc peněz za novější ročník
Ta žlutá co máš v profilu je tvoje?Nemáš ji někde nafocenou,vypadá opravdu dobře,i žlutá tomu autu velice slušíP3T3R píše:Já si zase neumim představit jinou než žlutoumarcelus píše:tak já právě nevím jakej je většinovej názor, ale třeba já bych hodně dlouho u uplně stejnejch kusů mr2 přemejšlel, jestli vzít stříbrnou nebo černou a třeba já si to zase neumím představit v jiný než červený-prostě u každýho to bude jinak.(Taková evokující, každej se ohlídne
, to mám rád
). Teď jen doufám že našetřim dost na novej lak... Lambo yellow pearl s místami černě-matnou barvou
![]()
právě u týhle stříbrný kdysi před lety majitel někde psal, že má naměřeno z Nurnburgringu 251km/h a nakonec i ve zrychlení drobný ale pro někoho podstatný rozdíly jsou(záleží opět v jakým stavu provonáváte obě verze)115kw by měla mít za 7.9 a 129kw za 7.1Kensei píše:tak to jsem nezkoušelvotecc píše:Zrychleni mozna podobne ale domnivam se, ze maximalka bude rozdilna ... 115kW vs 129kW,se 115kw jsem jel max 240 tacho,vic jsem se už bál
Moc pekny to mas ! Zajimalo by me, vyfuk je origo s navarenyma koncovkama ?P3T3R píše:Kensei: http://peter-mr2.rajce.idnes.cz/Moje_MR2/
moc pěkná,kola super,jen ty zadní by chtěly trochu vystrčit.P3T3R píše:Kensei: http://peter-mr2.rajce.idnes.cz/Moje_MR2/
Mám 115kW a Jakuza si měřil maximálku na německý dálnici a dle GPS taky 251km/h. Když jsem si jí vezl z Plzně,tak jsem maximálku taky hned vyzkoušel a na tachometru bylo něco přes 260, pak jsem dostal strachmarcelus píše:právě u týhle stříbrný kdysi před lety majitel někde psal, že má naměřeno z Nurnburgringu 251km/h a nakonec i ve zrychlení drobný ale pro někoho podstatný rozdíly jsou(záleží opět v jakým stavu provonáváte obě verze)115kw by měla mít za 7.9 a 129kw za 7.1Kensei píše:tak to jsem nezkoušelvotecc píše:Zrychleni mozna podobne ale domnivam se, ze maximalka bude rozdilna ... 115kW vs 129kW,se 115kw jsem jel max 240 tacho,vic jsem se už bál
Nevidím důvod proč by to auto těch 250 neudělalo,jak říkám,jel jsem se 115kw 240 tacho a ještě by to jelo dál,ale zasáhl strach.M.a.R.i píše:Mám 115kW a Jakuza si měřil maximálku na německý dálnici a dle GPS taky 251km/h. Když jsem si jí vezl z Plzně,tak jsem maximálku taky hned vyzkoušel a na tachometru bylo něco přes 260, pak jsem dostal strachmarcelus píše:právě u týhle stříbrný kdysi před lety majitel někde psal, že má naměřeno z Nurnburgringu 251km/h a nakonec i ve zrychlení drobný ale pro někoho podstatný rozdíly jsou(záleží opět v jakým stavu provonáváte obě verze)115kw by měla mít za 7.9 a 129kw za 7.1Kensei píše: tak to jsem nezkoušel,se 115kw jsem jel max 240 tacho,vic jsem se už bál
, ale mám gumy 205/50/15,takže je oblblej tachometr,ale myslím si,že na dlouhý rovince tich 250 dle gps dá
.
Když jsem dával auto na tuningforum a psal jsem maximálku,tak si tam pěkně ze mě dělali prdel jakej jsem pohádkář:), ale třeba mi to tady někdo potvrdí...