tady máš kombinaci novýh světel a starýho křídla a myslím si,že to vypadá peckovně http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 6351774361 Až na ty tuzingový nárazníky
Otázka na stříbrnou MR2 r.v.1995
tak ono to opravdu není o tom že bysme měli potřebu se tady hádat, ale jen máme každý na určitou věc jiný názor a já pak jen neskousávám zdůvodnění že je barva vzácná protože jich je málo a následně že je nejlepší protože jich je hodně. Přesně jak píšeš mr2 je uplně jiný auto, kde si můžeš vybírat mezi sto dalšíma prodávanejma v tý samý barvě-to se jen snažím říct, že barva kriterium sice je, ale pro většinu lidí druhořadé a hlavně každému se líbí něco jiného a stejně jako prodávaných mr2, tak i zájemců o koupi mr2 nad 100k je jako šafránu, tudíž bavit se o tom, co by volila většina zájemců je zbytečné...
" Ale když se umeje a vyleští,tak to stojí za to"-ale to červená taky
"A když už je tu debata o tich revizích. Nepřijde mi,že auto z roku 92 a 94 se bude nějak diametrálně lišit co se týče stavu."-to byl právě ten diametrální rozdíl když jsem auto kupoval já-revize 1-3 byly většinou už na kaši, kdežto u revizí 4-5 byla samozřejmě cena uplně někde jinde, dle mně díky tomu, že se jich vyrobylo nepoměrně víc, než prvních třech revizí a jsou větší vzácnost, byly v o dost lepším stavu.Ale to je zase jen můj názor, že to tak je, jen sem se snažil říct, že spousta mr prodávaných jako rok 94 se 156ps se může ukázat v klidu jako 1990, ale u revize4 máš jistotu, že starší než 94 konec nebude.Jinak souhlasím, že v případě mr2 115kw a 129kw je rozdíl nepodstatný-můžu porovnat-měl jsem obě.
"Třeba se revize 2-3-4 líší ještě něčím dalším kromě motoru,světel a křídla, nechám se rád poučit"liší se ještě něčím na podvozku, airbagem u spolujezdce a asi i dalšíma věcma-nicméně pro většinu lidí asi nepodstanejma.
" Ale když se umeje a vyleští,tak to stojí za to"-ale to červená taky
"A když už je tu debata o tich revizích. Nepřijde mi,že auto z roku 92 a 94 se bude nějak diametrálně lišit co se týče stavu."-to byl právě ten diametrální rozdíl když jsem auto kupoval já-revize 1-3 byly většinou už na kaši, kdežto u revizí 4-5 byla samozřejmě cena uplně někde jinde, dle mně díky tomu, že se jich vyrobylo nepoměrně víc, než prvních třech revizí a jsou větší vzácnost, byly v o dost lepším stavu.Ale to je zase jen můj názor, že to tak je, jen sem se snažil říct, že spousta mr prodávaných jako rok 94 se 156ps se může ukázat v klidu jako 1990, ale u revize4 máš jistotu, že starší než 94 konec nebude.Jinak souhlasím, že v případě mr2 115kw a 129kw je rozdíl nepodstatný-můžu porovnat-měl jsem obě.
"Třeba se revize 2-3-4 líší ještě něčím dalším kromě motoru,světel a křídla, nechám se rád poučit"liší se ještě něčím na podvozku, airbagem u spolujezdce a asi i dalšíma věcma-nicméně pro většinu lidí asi nepodstanejma.
Tak taková se mi opravdu líbí,sice bych sundal pár blbostí,ale vypadá dobře.Nejvíc mě zaujaly ty kola,takové si určitě na mr2 dám.Jinak s tím výkonem to mohu taky potvrdit,115kw jezdí stejně jako 129kw.M.a.R.i píše:Kensei:
tady máš kombinaci novýh světel a starýho křídla a myslím si,že to vypadá peckovně http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 6351774361 Až na ty tuzingový nárazníky.
- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Zrychleni mozna podobne ale domnivam se, ze maximalka bude rozdilna ... 115kW vs 129kW
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Já mám 129 a sem na tom úplně stejně jako Kensei... 240 a pak strach
. Přesně na cestě domů hned po koupi na německý dálnici.
Bylo sice vlhko a trochu pršelo, ale nedalo si to odpustit... 
Naposledy upravil(a) P3T3R dne pát 22.10.2010, 00:29, celkem upraveno 1 x.
Toyota MR2 MKII Rev 4
Já si zase neumim představit jinou než žlutoumarcelus píše:tak já právě nevím jakej je většinovej názor, ale třeba já bych hodně dlouho u uplně stejnejch kusů mr2 přemejšlel, jestli vzít stříbrnou nebo černou a třeba já si to zase neumím představit v jiný než červený-prostě u každýho to bude jinak.
Toyota MR2 MKII Rev 4
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to říkal myslím Mari že jich je málo, já celou dobu tvrdím že se prodá lépe než stříbrná toť shrnutí, jsem toho názoru že i barva hraje roli při koupi ostatně jako vzhled autamarcelus píše:tak nejdřív celou dobu vykládáte, že černá má největší cenu, protože jich je nejmíň a teď když ti napíšu, že si nemyslím že by zrovna černejch bylo málo, napíšeš, že to že jich není málo, svědčí o tom že bude žádanější..., tak teď už tomu fakt nerozumim-pak by největší cenu měli jasně červený, holt je podle mě fakt uplně jedno jestli je červená nebo černá nebo stříbrná, ale většina lidí bude preferovat stav-to že ty máš černou a líbí se ti nejvíc černá, neznamená, že nejvíc lidí by si koupilo černou a že tím pádem jí to zvyšuje cenu, prostě podle mě u tohodle auta kterejch je fakt málo je uplně jedno jakou má barvu, ale to už je fakt nesmyslná polemika, tak toho radši necháme-prostě pokud tento zájemce o mr2 bude rozumnej, tak si objede víc nabídek a uvidí co je v jakým stavu a co se mu nejvíc líbí a jestli mu stojí za to obětovat víc peněz za novější ročník
Ta žlutá co máš v profilu je tvoje?Nemáš ji někde nafocenou,vypadá opravdu dobře,i žlutá tomu autu velice slušíP3T3R píše:Já si zase neumim představit jinou než žlutoumarcelus píše:tak já právě nevím jakej je většinovej názor, ale třeba já bych hodně dlouho u uplně stejnejch kusů mr2 přemejšlel, jestli vzít stříbrnou nebo černou a třeba já si to zase neumím představit v jiný než červený-prostě u každýho to bude jinak.(Taková evokující, každej se ohlídne
, to mám rád
). Teď jen doufám že našetřim dost na novej lak... Lambo yellow pearl s místami černě-matnou barvou
![]()
právě u týhle stříbrný kdysi před lety majitel někde psal, že má naměřeno z Nurnburgringu 251km/h a nakonec i ve zrychlení drobný ale pro někoho podstatný rozdíly jsou(záleží opět v jakým stavu provonáváte obě verze)115kw by měla mít za 7.9 a 129kw za 7.1Kensei píše:tak to jsem nezkoušelvotecc píše:Zrychleni mozna podobne ale domnivam se, ze maximalka bude rozdilna ... 115kW vs 129kW,se 115kw jsem jel max 240 tacho,vic jsem se už bál
- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Moc pekny to mas ! Zajimalo by me, vyfuk je origo s navarenyma koncovkama ?P3T3R píše:Kensei: http://peter-mr2.rajce.idnes.cz/Moje_MR2/
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
moc pěkná,kola super,jen ty zadní by chtěly trochu vystrčit.P3T3R píše:Kensei: http://peter-mr2.rajce.idnes.cz/Moje_MR2/
Mám 115kW a Jakuza si měřil maximálku na německý dálnici a dle GPS taky 251km/h. Když jsem si jí vezl z Plzně,tak jsem maximálku taky hned vyzkoušel a na tachometru bylo něco přes 260, pak jsem dostal strachmarcelus píše:právě u týhle stříbrný kdysi před lety majitel někde psal, že má naměřeno z Nurnburgringu 251km/h a nakonec i ve zrychlení drobný ale pro někoho podstatný rozdíly jsou(záleží opět v jakým stavu provonáváte obě verze)115kw by měla mít za 7.9 a 129kw za 7.1Kensei píše:tak to jsem nezkoušelvotecc píše:Zrychleni mozna podobne ale domnivam se, ze maximalka bude rozdilna ... 115kW vs 129kW,se 115kw jsem jel max 240 tacho,vic jsem se už bál
Když jsem dával auto na tuningforum a psal jsem maximálku,tak si tam pěkně ze mě dělali prdel jakej jsem pohádkář:), ale třeba mi to tady někdo potvrdí...
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
Nevidím důvod proč by to auto těch 250 neudělalo,jak říkám,jel jsem se 115kw 240 tacho a ještě by to jelo dál,ale zasáhl strach.M.a.R.i píše:Mám 115kW a Jakuza si měřil maximálku na německý dálnici a dle GPS taky 251km/h. Když jsem si jí vezl z Plzně,tak jsem maximálku taky hned vyzkoušel a na tachometru bylo něco přes 260, pak jsem dostal strachmarcelus píše:právě u týhle stříbrný kdysi před lety majitel někde psal, že má naměřeno z Nurnburgringu 251km/h a nakonec i ve zrychlení drobný ale pro někoho podstatný rozdíly jsou(záleží opět v jakým stavu provonáváte obě verze)115kw by měla mít za 7.9 a 129kw za 7.1Kensei píše: tak to jsem nezkoušel,se 115kw jsem jel max 240 tacho,vic jsem se už bál
, ale mám gumy 205/50/15,takže je oblblej tachometr,ale myslím si,že na dlouhý rovince tich 250 dle gps dá
.
Když jsem dával auto na tuningforum a psal jsem maximálku,tak si tam pěkně ze mě dělali prdel jakej jsem pohádkář:), ale třeba mi to tady někdo potvrdí...