a mají tam zimu jako na Sibiři... akže ja na zimu už jen Nokian
 a mají tam zimu jako na Sibiři... akže ja na zimu už jen Nokiana na léto jezdím Pirelli

takže tohle je 9. sezóna... A vzorek no fotka asi napoví... ale je dokonalej. Nehučej- ale je to "hukot"
  takže tohle je 9. sezóna... A vzorek no fotka asi napoví... ale je dokonalej. Nehučej- ale je to "hukot"   
  celkově najeto za 9 let cca 65.000-75.000 Km
 celkově najeto za 9 let cca 65.000-75.000 Km

to snad neni mozny ne?:-D me gumy moc nevydrzej:-Dmicron píše:teď sem se díval jak dlouho vlastně mam svý držáky Barum Polaris... no je to hustý...takže tohle je 9. sezóna... A vzorek no fotka asi napoví... ale je dokonalej. Nehučej- ale je to "hukot"

letní Barum Bravuris mam 8. sezonu. No asfalt netrhám... to jo, sníh ale jocelkově najeto za 9 let cca 65.000-75.000 Km
made in Czech rep. - po odstranění kamínků ps: všechny 4 gumy jsou "stejně nesjetý"
 každou zimu v provozu, přibližně úplně stejně jako letní sada. Takže 75000km/2 tj circa 37000km. Nejezdim zas tolik... tramvaj mi sem jezdí až před barák, i v noci a jezdit po Praze a riskovat pokuty, hledat místa na parking a odřeniny se mi nechce, sem z toho nervozní. Vlastně sem nedostal pokutu asi 4 roky (nepočítaje za ty paradoxně vtipný "sjetý gumy" po komediálním výstupu v Kolíně cestou na sraz
 každou zimu v provozu, přibližně úplně stejně jako letní sada. Takže 75000km/2 tj circa 37000km. Nejezdim zas tolik... tramvaj mi sem jezdí až před barák, i v noci a jezdit po Praze a riskovat pokuty, hledat místa na parking a odřeniny se mi nechce, sem z toho nervozní. Vlastně sem nedostal pokutu asi 4 roky (nepočítaje za ty paradoxně vtipný "sjetý gumy" po komediálním výstupu v Kolíně cestou na sraz  200,- Dohodli jsme se
 200,- Dohodli jsme se     bez značky, nepřipoutanej, nesvítil jsem, folie bez atestu... ale byli slušný, nakonec po 15 minutách debaty o politice, krizi a dalších věcech... jen to necháme tedy na ty sjetý gumy? Co vy na to? Souhlasim, děkuji, nashledanou
  bez značky, nepřipoutanej, nesvítil jsem, folie bez atestu... ale byli slušný, nakonec po 15 minutách debaty o politice, krizi a dalších věcech... jen to necháme tedy na ty sjetý gumy? Co vy na to? Souhlasim, děkuji, nashledanou  

Už nikdy jogurt před spaním/výtuhem... nikdy víc!
 Už nikdy jogurt před spaním/výtuhem... nikdy víc!  

řiká: "to snad neni možný". kdyby byly špatný, ihned by mi nabídnul jiný, má jich tam plnej sklad... se mnou ale kšefty nejsou možný
 řiká: "to snad neni možný". kdyby byly špatný, ihned by mi nabídnul jiný, má jich tam plnej sklad... se mnou ale kšefty nejsou možný  co se gum týče. každej 1/2 rok jsou sady vyvážený a precizně zkontrolovaný. za 500,- + kontrola manžety zdarma.
 co se gum týče. každej 1/2 rok jsou sady vyvážený a precizně zkontrolovaný. za 500,- + kontrola manžety zdarma.