Autokoberečky na miru
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vazli píše:na 7g nevite o kobereckach?
 mas tu o tom 3 stranky, zkus treba nekolikrat tady zminovane www.tepichy.cz, primo na 7g celdu tam maji
  mas tu o tom 3 stranky, zkus treba nekolikrat tady zminovane www.tepichy.cz, primo na 7g celdu tam majiToyota Celica ST202, SS, LSD

- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych taky mel zajem... a nebo to muzem nechat treba na ten Celica sraz v zari co? Jen napad...TomasGT20 píše:Tak nemuzes obkreslit sablonu treba na tvrdy papir a poslat mi ji?Neus píše:já mám orig koberečky i s nápisem celica, nedal bych je ani za půl království:-))
jsou šedivé, tlusté, jen na jednom už je malinká dirka,ale stejně

Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)

Někdo už tu psal něco o aukru, já jsem tam před rokem kupovala příteli na čeldu 6. gen a dle mého názoru jsou docela povedené a dokonce i sedí, čehož jsem se docela obávala  (ale jak říkám, okem ženy jsou ok, okem chlapa to může být hrozný
 (ale jak říkám, okem ženy jsou ok, okem chlapa to může být hrozný  )
)
A s cenou to taky nebylo tak hrozný, i s poštovným kolem 750 Kč tuším, teďka jsem dokonce viděla, že je prodává i levněji..
Horší to bylo s dodáním - objednávala jsem na začátku prosince, měl to býti vánoční dárek a došly ke konci ledna ale došly
 ale došly

(ale jak říkám, okem ženy jsou ok, okem chlapa to může být hrozný
 (ale jak říkám, okem ženy jsou ok, okem chlapa to může být hrozný  )
)A s cenou to taky nebylo tak hrozný, i s poštovným kolem 750 Kč tuším, teďka jsem dokonce viděla, že je prodává i levněji..
Horší to bylo s dodáním - objednávala jsem na začátku prosince, měl to býti vánoční dárek a došly ke konci ledna
 ale došly
 ale došly