Autokoberečky na miru
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mas tu o tom 3 stranky, zkus treba nekolikrat tady zminovane www.tepichy.cz, primo na 7g celdu tam majiVazli píše:na 7g nevite o kobereckach?
Toyota Celica ST202, SS, LSD
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych taky mel zajem... a nebo to muzem nechat treba na ten Celica sraz v zari co? Jen napad...TomasGT20 píše:Tak nemuzes obkreslit sablonu treba na tvrdy papir a poslat mi ji?Neus píše:já mám orig koberečky i s nápisem celica, nedal bych je ani za půl království:-))
jsou šedivé, tlusté, jen na jednom už je malinká dirka,ale stejně
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Někdo už tu psal něco o aukru, já jsem tam před rokem kupovala příteli na čeldu 6. gen a dle mého názoru jsou docela povedené a dokonce i sedí, čehož jsem se docela obávala (ale jak říkám, okem ženy jsou ok, okem chlapa to může být hrozný )
A s cenou to taky nebylo tak hrozný, i s poštovným kolem 750 Kč tuším, teďka jsem dokonce viděla, že je prodává i levněji..
Horší to bylo s dodáním - objednávala jsem na začátku prosince, měl to býti vánoční dárek a došly ke konci ledna ale došly
A s cenou to taky nebylo tak hrozný, i s poštovným kolem 750 Kč tuším, teďka jsem dokonce viděla, že je prodává i levněji..
Horší to bylo s dodáním - objednávala jsem na začátku prosince, měl to býti vánoční dárek a došly ke konci ledna ale došly