svetlomety na ST18x

vše ohledně modelové řady Celica
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

hezký

Příspěvek od micron »

+ nemáte někdo nenáhodou nezkušenosti se systemem PAYPAL?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

uz jsem o nem slysel a vim o nekom kdo ho dost pouziva nechava si posilat hry na PSP a plati to pres PayPal muzu se zeptat na co potrebujes.Ja o tom ted premejslim taky.
voloda
Člen Týmu

Příspěvek od voloda »

ja som si na eBay kupil cez PayPal zadne svetla - vsetko preslo uplne bez problemov. Tieto dve spolocnosti tusim dokonca zarucuju, ze peniaze z Vasho uctu vyplatia len pri skutocnom odoslani tovaru.
Toyota Celica GT 2.0 3S-GE, ST202
r.v. 1997
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

voloda píše:ja som si na eBay kupil cez PayPal zadne svetla - vsetko preslo uplne bez problemov. Tieto dve spolocnosti tusim dokonca zarucuju, ze peniaze z Vasho uctu vyplatia len pri skutocnom odoslani tovaru.
ty mozes pouzivat pay pal???? zo slovenska to nejde.. mozes davat na ebay inzeraty? potreboval by som nieco vydrazit..
Celica All-trac
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

jj u nas Paypal uz funguje, ale myslim ze jenom jednosmerne, muzes posilat platby, ale nemuzes prijimat, ale co jsem zaslech tak se na tom pracuje mozna uz to je.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

další probuzení

Příspěvek od micron »

Tak zkouřenka z hollandu se nám už taky probudila WOW... www.suprasport.nl už se probudil. Teď mam ale dilema... och podpora převodů peněz přes internet banking mi dost vyhovuje... je to pořádně rychlý :-) a z hollandu to tu bude asi dřív... joj 10Euro stojí doprava což ujde. takže 89Euro versus 55dollarů+X...sakra

Proč amíci a Ebay.com nepodporujou internet banking? pěkně z účtu na účet? Protože paypal jim asi vyhovuje, možná že by nepochopili IBAN kody... mně ale NE! Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že? :-) hlavně že se omlouvaj, že mě s tim paypalem otravujou. joudové... takže až bude Ebay podporovat internet banking-možná se vrátim...

Asi zasponzoruju ty inteligentnější vyPALence z Hollandu. :P
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

S Amíkama se dá někdy dohodnout na platbě šekem, pokud mají odpor k bankovnímu převodu. Ale jestli to je nějak inteligentně zrealizovatelný, to fakt netuším. PayPal je holt u nich zažitej, u nás se zase víc prosazuje klasickej e-banking.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
CS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CS »

mison uz ma svoje svetla...
nemaju chybu, v strede je sosovka, modra h4 aj mod.parkovacka v cene
ak by mal niekto zaujem... cena za par s dopravou z us je 80$
Obrázek
Obrázek
Obrázek
CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...
voloda
Člen Týmu

Příspěvek od voloda »

co sa tyka pouzivania PayPal - neviem o ziadnych dovodoch preco by to u nas nemalo fungovat. Platby prechadzaju v pohode tam aj naspat (napr. nieco som si objednal, zaplatil cez PayPal, potom mi odpisali, ze tovar stratili a celu ciastku do posledneho haliera mi vratili na ucet).
r.v. 1997
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

skus napisat postup ako si to platil? mne to ani boho vy nechcelo zaregistrovat do paypal lebo slovensko tam proste nieje..
voloda píše:co sa tyka pouzivania PayPal - neviem o ziadnych dovodoch preco by to u nas nemalo fungovat. Platby prechadzaju v pohode tam aj naspat (napr. nieco som si objednal, zaplatil cez PayPal, potom mi odpisali, ze tovar stratili a celu ciastku do posledneho haliera mi vratili na ucet).
Celica All-trac
voloda
Člen Týmu

Příspěvek od voloda »

uz si to presne napamatam ale isiel som podla pokynov, zadal som cislo karty a bolo to. potom som im poslal overovaciu platbu, ktoru do 2 tyzdnov vratili naspat.
r.v. 1997
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

X3 diamond ready

Příspěvek od micron »

Taaak, mně už taky přišly ty hustý světlo-metly...jupí a pasujou úplně libově 8)

výrobce: opět jako čiré blinkry <<<DEPO>>>

Suprasport.nl shop tedy funguje, mkej

Ještě by se mi celkem shikly ty modrý žárovky... nevíte někdo jestli je nečistě nenáhodou nevyrábí TESLA? ty bych bral ihned...nebo prostě kde se daj spla-shit? Thnx
ObrázekObrázekObrázek
Bunny
Řidič

Příspěvek od Bunny »

2 mison: Tak jak ty světla svítěj? Svítí to víc než sériovky? Jo a montáž byla v pohodě? Jestli sem se srávně dočetl, tak sou ty světla na Supru, ne?
Ford Focus ST (2006) - 2015-????
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

tak jak to dopadlo s těma světlama pořád čekám jak se to vyvrbí, ale ty čiré s tou parkovačkou bych za rozumnou cenu bral taky.
RAV4 D-CAT
Odpovědět

Zpět na „Celica“