svetlomety na ST18x
ty mozes pouzivat pay pal???? zo slovenska to nejde.. mozes davat na ebay inzeraty? potreboval by som nieco vydrazit..voloda píše:ja som si na eBay kupil cez PayPal zadne svetla - vsetko preslo uplne bez problemov. Tieto dve spolocnosti tusim dokonca zarucuju, ze peniaze z Vasho uctu vyplatia len pri skutocnom odoslani tovaru.
Celica All-trac
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
další probuzení
Tak zkouřenka z hollandu se nám už taky probudila WOW... www.suprasport.nl už se probudil. Teď mam ale dilema... och podpora převodů peněz přes internet banking mi dost vyhovuje... je to pořádně rychlý
a z hollandu to tu bude asi dřív... joj 10Euro stojí doprava což ujde. takže 89Euro versus 55dollarů+X...sakra
Proč amíci a Ebay.com nepodporujou internet banking? pěkně z účtu na účet? Protože paypal jim asi vyhovuje, možná že by nepochopili IBAN kody... mně ale NE! Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že?
hlavně že se omlouvaj, že mě s tim paypalem otravujou. joudové... takže až bude Ebay podporovat internet banking-možná se vrátim...
Asi zasponzoruju ty inteligentnější vyPALence z Hollandu.

Proč amíci a Ebay.com nepodporujou internet banking? pěkně z účtu na účet? Protože paypal jim asi vyhovuje, možná že by nepochopili IBAN kody... mně ale NE! Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že?

Asi zasponzoruju ty inteligentnější vyPALence z Hollandu.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
S Amíkama se dá někdy dohodnout na platbě šekem, pokud mají odpor k bankovnímu převodu. Ale jestli to je nějak inteligentně zrealizovatelný, to fakt netuším. PayPal je holt u nich zažitej, u nás se zase víc prosazuje klasickej e-banking.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
co sa tyka pouzivania PayPal - neviem o ziadnych dovodoch preco by to u nas nemalo fungovat. Platby prechadzaju v pohode tam aj naspat (napr. nieco som si objednal, zaplatil cez PayPal, potom mi odpisali, ze tovar stratili a celu ciastku do posledneho haliera mi vratili na ucet).
Toyota Celica GT 2.0 3S-GE, ST202
r.v. 1997
r.v. 1997
skus napisat postup ako si to platil? mne to ani boho vy nechcelo zaregistrovat do paypal lebo slovensko tam proste nieje..
voloda píše:co sa tyka pouzivania PayPal - neviem o ziadnych dovodoch preco by to u nas nemalo fungovat. Platby prechadzaju v pohode tam aj naspat (napr. nieco som si objednal, zaplatil cez PayPal, potom mi odpisali, ze tovar stratili a celu ciastku do posledneho haliera mi vratili na ucet).
Celica All-trac
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
X3 diamond ready
Taaak, mně už taky přišly ty hustý světlo-metly...jupí a pasujou úplně libově
výrobce: opět jako čiré blinkry <<<DEPO>>>
Suprasport.nl shop tedy funguje, mkej
Ještě by se mi celkem shikly ty modrý žárovky... nevíte někdo jestli je nečistě nenáhodou nevyrábí TESLA? ty bych bral ihned...nebo prostě kde se daj spla-shit? Thnx

výrobce: opět jako čiré blinkry <<<DEPO>>>
Suprasport.nl shop tedy funguje, mkej
Ještě by se mi celkem shikly ty modrý žárovky... nevíte někdo jestli je nečistě nenáhodou nevyrábí TESLA? ty bych bral ihned...nebo prostě kde se daj spla-shit? Thnx
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

-
- Věčnej rejpal