kdyz uz je tu rec o krytech motoru a tak... mam jeden problem, a nevim jestli me tam neco chybi nebo ne...
na corollce e10, kterou ted jezdim v zime (ne muj mazel), tak kdyz sem ted otevrel kapotu tak jsem se zdesil... mezi motor a prickou do kabiny byl vsude snih. .ale vsude. .a tak premejslim jak se tam dostal.. me napadlo jedine od kol, kdyz je vetsi rejt.. ale nejsem si jistej, jestli tam nema bejt neco co tomu bude branit...
Kryt motoru E10
Ještě si dovedu představit, že se tam "nacucnul" tím, jak víří pod autem za jízdy vzduch, ale divím se, že tam neroztál.
Ještě že mám E9 a nemusím koumat, jestli tam mám nějaký plast a plech tak jako vy
Ale co si pamatuju, mezi nárazníkem a čelem nic není, za čelem je takový plastový náznak dna, který jde i po stranách ke kolům
Ještě že mám E9 a nemusím koumat, jestli tam mám nějaký plast a plech tak jako vy

Jo sníh se tam může dostat, já mám většinou něco málo na nápravnici a ramenech, ale žádná katastrofa, protože to při odstavení v garáži nebo pomalé jízdě většinou všechno roztaje. Dostane se to tam jak od kol - chybí tam ochrana v místě kde vedou poloosy a řízení, tak i když projedeš vysokým sněhem, tak se tam prostě nabere.
Ale sníh není nic proti soli, někdy v cca 99 roce, kdy sme doma měli zánovní 2 roky starou E10 před náma jednou stál na křižovatce sypač a nevypnul solení = museli sme projet hromadou asi 40 cm vysokou čistě soli. Pak na jaře sme vytahovali hrudy soli jako pěst, na autě naštěstí bez následků
Ale sníh není nic proti soli, někdy v cca 99 roce, kdy sme doma měli zánovní 2 roky starou E10 před náma jednou stál na křižovatce sypač a nevypnul solení = museli sme projet hromadou asi 40 cm vysokou čistě soli. Pak na jaře sme vytahovali hrudy soli jako pěst, na autě naštěstí bez následků

Holomek!
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no. takze to je tak jak psal rampa, koukal jsem na to.. a je ho tam kotel.. dokonce dneska sem mel i altik celej pod snehem =(
No z toho mam jedno ponauceni, musim udelat lepsi kryti motoru a svoji letni corollku, jakmile bude swap =)
No z toho mam jedno ponauceni, musim udelat lepsi kryti motoru a svoji letni corollku, jakmile bude swap =)
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D