Nová MR2 bude hybrid :-(
já mám nalítáno 222 tis a nesežralo to ještě ani kapku oleje a spotřeba stále kolem osmi-takže taky spokojenost, motor od oplu, navíc přeplňovanej asi takovouhle palbu nevydrží, ale jak psal dlik-tohle rozhodně není auto na denní ježdění-tudíž speedstera s těmahle kilometrama jsem ještě neviděl-většinou do 80.tis., krutě mě svědili prsty když sem viděl inzerát na mobile.de-speedster turbo s 28.000km za 9900,-éček, ale bylo to až podezřele levný..., jo jinak vo kastli bych bejt tebou neměl strach-když je celá z plastu...
, tohle se mi na tom hrozně líbí-hliníkovej rám a plastová karoserie-tudíž ti na tom nemá co zreznout

- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Dobra prenesme se tedy, ze je speedster jednoucelove auto ( to mi snad nikdo tady rozmlouvat nechce ) do ktereho nastupovat a vystupovat je silenost,pohodlny to asi taky moc nebude dobra. Zajimalo by me jak je na tom z hlukem ve vyssich otackach a rychlostech ? A jak jsou na tom nahradni dily vs cena vs dostupnost atd...( o kvalite celkove a hlavne kvalite zpracovani se asi nema cenu moc bavit i presto, ze to je jak rikate lotus ) A dalsi vec, ma to sice super zrychleni ale co pripadny karambol ? To uz je asi totalka nejen pro auto ne ?
prece jen 850 Kg neni vzdy jen vyhoda..... Myslim, ze bych toho nasel vic
A kdyz uz teda speedster tak to uz radeji ten Lotus Elise.
PS: co se tyce designu mel jsem namysli MR2 MKII ne MR2 MKIII

PS: co se tyce designu mel jsem namysli MR2 MKII ne MR2 MKIII
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
zase špatně
, ber mě s rezervou
Lotus elise je daleko dražší-při stejným ročníku, nemá tady nikde v republice servis a je většinou s pravostraným řízením-pokud je s levostraným-je ještě daleko dražší, v prvních lotusech elise byly motory, myslim od MG-tudíž jestli opel nebo MG-už asi prašť jako uhoď, tyhle motory byly hlavně v lotusech o dost slabší (opel atmo-140koní, turbo-200koní, kdežto lotus elise již cca od 105 koní do myslim 175koní, v turbu si myslim že se elise ani nevyráběly-pouze exige, to už je jiná palba-1.8turbo od toyoty s 265koněma na 900kilo-ale cena 2 100 000,- za novej)později se do elise mkII začly dávat motory od toyoty-ale to jsme zase jinde cenově-to jsou důvody proč bych shell rači do speedstera.
toho crash testu bych se taky tolik nebál-nemám o tom nic načteno, ale mám za to že pevnej hliníkovej rám snese při nárazu víc než ocelovej.
hledáš u toho auta nevýhody který u něj nikdo jinej řešit nebude-samozřejmě to je (stejně jako mr2)jednoučelové auto-ale právě proto u něj nikdo nebude hodnotit pohodlí, popřípadě hluk v kabině-tyhle veličiny můžeš hodnotit tak u fiatu marea, renault scenic atd...
, jediný s čím musím souhlasit že náhradní díly i po devíti letech budou kurevsky drahý

Lotus elise je daleko dražší-při stejným ročníku, nemá tady nikde v republice servis a je většinou s pravostraným řízením-pokud je s levostraným-je ještě daleko dražší, v prvních lotusech elise byly motory, myslim od MG-tudíž jestli opel nebo MG-už asi prašť jako uhoď, tyhle motory byly hlavně v lotusech o dost slabší (opel atmo-140koní, turbo-200koní, kdežto lotus elise již cca od 105 koní do myslim 175koní, v turbu si myslim že se elise ani nevyráběly-pouze exige, to už je jiná palba-1.8turbo od toyoty s 265koněma na 900kilo-ale cena 2 100 000,- za novej)později se do elise mkII začly dávat motory od toyoty-ale to jsme zase jinde cenově-to jsou důvody proč bych shell rači do speedstera.
toho crash testu bych se taky tolik nebál-nemám o tom nic načteno, ale mám za to že pevnej hliníkovej rám snese při nárazu víc než ocelovej.
hledáš u toho auta nevýhody který u něj nikdo jinej řešit nebude-samozřejmě to je (stejně jako mr2)jednoučelové auto-ale právě proto u něj nikdo nebude hodnotit pohodlí, popřípadě hluk v kabině-tyhle veličiny můžeš hodnotit tak u fiatu marea, renault scenic atd...

- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
V pohode
Co se tyce crash testu porad to ma jen 850 Kg to je potreba si zduraznit
Co ta kvalita ? Nemyslim si, ze speedster toho vydrzi tolik co MR2 a co se tyce tech nahradnich dilu ....takze tak. O kvalite zpracovani atd... asi tak.. A co se tyce toho hluku tak bych ho nepodcenoval, dle meho nazoru to bude nesrovnatelne a to bych rad zduraznil nesrovnatelne vetsi hluk nez je napr. v MR2 pri 200 Km/hod. Pro priklad kdyz jsem si privazel svoji "polomrtvou" MR2 tak jsem premyslel po ceste z nemecka co vsechno me ceka, co budu muset udelat na aute, kdyz jsem se po nejake dobe podival na tacho s hruzou jsem zjistil, ze tam mam 220 Km/h 14" kola origo na nich stary hnusny zimaky a to jsem plyn nemel zdaleka seslapnutej na podlahu. A to je to 19 let stary auto a pri vysoke rychlosti si clovek muze v pohode povidat se spolujezdcem nebo poslouchat music coz jsem vice mene presvedcen, ze u speedstra bude o necem uplne jinem 
PS: MR2 na rozdil od speedstra neni jednoucelovka ....

PS: MR2 na rozdil od speedstra neni jednoucelovka ....
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no teďka si matně vzpomínám že sem taky jel 220 s origo 14" kolama, a můžu čestně prohlásit že jsem měl tak trochu jak se říká smrt v očích, nebyl to zrovna příjemnej pocit a to sem letěl na dalnici přes dva pruhy radši
díval sem se že to těch Lotusů vecpali motor k20 od Hondy, docela to i jelo s hmotností o par set kilo míň než má civic
No a závěrem "MR2 je prostě lepší"

díval sem se že to těch Lotusů vecpali motor k20 od Hondy, docela to i jelo s hmotností o par set kilo míň než má civic
No a závěrem "MR2 je prostě lepší"

každej ať si udělá obrázek jakej chce-původní debata nebyla o tom který auto je lepší, ale o tom, že než mr2 odlehčovat za cenu 300 a více tisíc , tak je lepší si koupit buď lehčí auto se stejným výkonem nebo výkonější auto se stejnou váhou-nejsem tuner za každou cenu..., formule 1 nemá ani 600 kilo a věř mi že je bezpečnější než tvoje auto-nejde o váhu, ale o pevnost rámu, o to aby při nárazu bylo auto klidně sešrotovaný, ale kokpit zůstal nezničenej a takle si myslim že tu bude i u speedsteru-než budeš dělat takovýhle závěry mrkni se třeba jaký to auto má prahy...(speedster-konzole 20x30cm), jinak fakt nevim o čem se bavíme, protože bezpečnost u mr2 mkII je dle mě taky celkem směšná-ty tenký A sloupky, který když vyndáš přední sklo-jdou hejbnout i rukou..., na tohle se zeptej Invadera-ten má jednu střelenou nadvorku, bezpečnost u sportovních aut z devadesátejch let jako je mr2, crx atd.rozhodně nebyla prioritou.
co tě tak přesvědčilo, že u speedsteru kerej je o deset let novější než mr2, bude větší hlučnost? Obě maj motory přímo za tebou a obě jsou ve vysokejch otáčkách celkem dost slyšet.
tím jak si jel ve starý mr2 220km/h aniž by sis všiml-si mě slušně pobavil, u starších mkII je to maximální rychlost a na to aby ses na ni vůbec dostal se to musí kurevsky vytáčet(moje rada - nech si spravit tachometr), jak píše yokohama-při rychlosti 200km/h už sem byl hodně nervozní a nenapadlo by mě při týhle rychlosti poslouchat rádio-nevim jak ty ale já při šesti tisíc otáčkách nebudu mít z poslechu hudby nic ani v mr2 ani ve speedsteru a už vůbec ne bavit se se spolujezdecem
co tě tak přesvědčilo, že u speedsteru kerej je o deset let novější než mr2, bude větší hlučnost? Obě maj motory přímo za tebou a obě jsou ve vysokejch otáčkách celkem dost slyšet.
tím jak si jel ve starý mr2 220km/h aniž by sis všiml-si mě slušně pobavil, u starších mkII je to maximální rychlost a na to aby ses na ni vůbec dostal se to musí kurevsky vytáčet(moje rada - nech si spravit tachometr), jak píše yokohama-při rychlosti 200km/h už sem byl hodně nervozní a nenapadlo by mě při týhle rychlosti poslouchat rádio-nevim jak ty ale já při šesti tisíc otáčkách nebudu mít z poslechu hudby nic ani v mr2 ani ve speedsteru a už vůbec ne bavit se se spolujezdecem
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no nebudu se zapojovat do debaty ale jen chci podotknout ze ta vybourana sla nekolikrat pres strechu a ta byla samozrejme rozmackana ale rozhodne bych to hodnotil pozytivne protoze z toho auta vylezli jen s par skrabancema, uprime receno kamos udelal to samy s oplem C astrou 2000 a ta byla zmuchlana mnohem vic, (samozrejme jen za pribliznejch hodnot bouracky), spravoval uz sem i vic veci na aute takze sem mel otevreny prahy a tak, a zadny jiny auto co sem zatim videl tak nema v prahu vystuhu z 5 mm plechu nerikam po ze po celim prahu ze vnitr a kdyz jsem to rovnal tak to drzelo jak cert - cili zaverem bych chtel rict ze na tom mkII neni tak spatne srovnal bych to s bezpecnosti "spotrebnich" vozu o 10 - 12 mladsimy 

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
já už se taky nebudu zapojovat do debaty-howgh-domluvil jsem.ty bouračky jsou dost subjektivní-já sem si před pár rokama jel pro díly z jedný bouraný-uprostřed auta trefila bokem lampu a řidičovy dveře i s prahem prohlý do V, že sedačka řidiče měla asi 20cm do šířky-vypadalo to hrozně a tipnul bych si že z toho nešlo vylízt živej a pán řikal, že to rozsekl jeho brácha a že normálně vylezl a ani mu nic kromě pár natlučenin nebylo
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to mi povidej kamos mel mazdu mx3 a jeho segra to roztocila pri predjizdeni kolem 100 a hned do sloupu nastestiu to vzala na spoolujezdce a nikdo s ni nejel ale auto zavrela tak ze se potkalo na ty strane spolujezdce predni kolo se zadnim (a to doslova) na ty boky je to hnus celkove nastesti se uz z toho vylizala stalo se to cc pred rokem v tuhle dobu,a to mela fakt veliky stesti ale jeste ted blbe vidi jak ji dostala do spanku spollujezdcovo sedackou
- sakra to je tema sem zase uhnul kam sem nechtel - nicmene mr2 na bezpecnost bych hodnotil tak na 2- (lepsi stred) a to nebudu psat co se tady v cechach vyrabelo za papirovi auto v dobe kdyz mr2 v asii to byl jako obr a golias 

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Řeší se tu už kraviny
Když si člověk pořídí Speedster, tak určitě ne kvůli pohodlí anebo tomu aby neslyšel motor. Ba právě naopak...já třeba chci abych se cítil jako přikovanej k silnici a chci slyšet motor za sebou a do toho si nechat udělat na hlavě foukanou...MR2 (3 gen.) to umí taky, ale objektivně přiznávám, že hůře jako Speedster.
votecc: Všechny ostatní argumenty na bezpečnost a kvalitu zpracování značí, že jsi to auto nikdy neviděl ani na obrázku...dostupnost motorových dílů je dobrá, je to obyč Opeláckej motor, žádná specialita.

Když si člověk pořídí Speedster, tak určitě ne kvůli pohodlí anebo tomu aby neslyšel motor. Ba právě naopak...já třeba chci abych se cítil jako přikovanej k silnici a chci slyšet motor za sebou a do toho si nechat udělat na hlavě foukanou...MR2 (3 gen.) to umí taky, ale objektivně přiznávám, že hůře jako Speedster.
votecc: Všechny ostatní argumenty na bezpečnost a kvalitu zpracování značí, že jsi to auto nikdy neviděl ani na obrázku...dostupnost motorových dílů je dobrá, je to obyč Opeláckej motor, žádná specialita.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak já zase začnu....ono s tou bezpečnosti je to relativni, ja viděl smotaný volvo osmdesátku o sloup(prej 100km/h) a byl to rohlík jako svině a to si volvo lidi kupujou kvuli bezpečnosti...a pak sem letěl přes boudu asi ve +- 120 v crx, ktery neznalo nějakej pojem "bezpečnost" a v klídku, záleží jak se komu podaří taky...
http://img402.imageshack.us/img402/191/dsc00124yz.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/191/dsc00124yz.jpg