ZASE NEJEDE 2.0 D4D 85 KW
-
- Člen Týmu
Avensis Terra combi D4D 2003 85 kw
Ahoj, nový poznatek, 40 minut jízdy žádný problém jízda ve stylu na pohodu plynule mezi městy,potom vjedu na okresku samá zatáčka, nahoru ,dolu,hodně řadím a akceleruji - živá jízda,po 1 minutě je to mrtvé opět 1800-2000 otáček šlapu na plyn a nic žádná odezva,podřadím dostanu se líně na 2900 otáček a potom to prudce zabere, to se několikrát opakovalo na různých rychlostních stupních,následně sjíždím z delšího kopce bez plynu pak ještě jeden krátký kopec na 3 bez potíží a dojezd domů opět v pohodě. Startování dnes bez problémů teplota 5°C ,volnoběh 1100 otáček s topením po vypnutí topení 900 otáček po 20 minutách jízdy 900 ot. volnoběh i se zapnutým topením,průměrná spotřeba 6,9 L
Můj závěr ,, nechápu,, v pondělí mi to otestujou v Toyotě tak su zvědavý..
Můj závěr ,, nechápu,, v pondělí mi to otestujou v Toyotě tak su zvědavý..
Avensis Terra combi T25 D4D 85 kw 2003
čau tak až to dovezeš z toyoty tak dej vědět.ja sem tam byl na diagnostice a nic mi nezjistili.jezdil jsem s tím mechanikem kolem brna napíchlej na pc.a zrovna jak naschvál mi to jelo normálně.řekl mi že by to mohl zjisti pokud by ten problém zrovna nastal ale když to jede normál tak to nic nenapíše.je mi divné že se ta chyba nezaznamená do ř.j.tak hodně štěstí aby ti na to přišli a dej vědět čau
ahoj.tak dneska sem odpojil konektor od váhy,rosvítili se mi kontrolky VSC TRC a ta žlutá kontrolka motoru.aoto jelo normálně.ujel sem asi 30 km.bez problémů.konektor sem znovu zapojil kontrolky nezhasly ale jel sem znovu asi 30 km.a jelo to ůplně v pohodě.tak si myslím že to bude tou váhou.ještě to budu asi 2 dny testovat a uvidím.ale je mi divné že to jelo normálně i s odpojenou váhou
-
- Člen Týmu
Ahoj tak už zase jezdím (jsem zvědav jak dlouho) v servisu mi změřili akumulátor,že prej je na 10% což znamená kaput,tak jsem zakoupil nový VARTA SILVER Dynamic 77Ah, 780A, 12V, E44 ,už je nahozen v autě a následný test 25km zatím bez známek ztráty výkonu motoru,také jsme prohlídli váhu vzduchu,ale vypadá čistě tak jsme to nechali bejt.
Takže uvidím ještě to musím pořádně projet a dám vědět.
Takže uvidím ještě to musím pořádně projet a dám vědět.
-
- Člen Týmu
Ahoj ,tak jsem to párkrát otestoval po výměně baterie a problém zůstává beze změny,jak se auto kapku zahřeje tak se můžu na tom plynu ušlapat a nic se neděje otáčky pod 2000 a padají ,ale jeden nový poznatek z toho mám, když se nesnažím jet příliš živě a otáčky držím okolo 2000 tak je klid a plyn zabírá bez problémů ale jakmile na to párkrát šlápnu a jdu ke 3000 tak se to projeví.Tož nevím, dokud jsem jezdil ve Švýcarsku nebyl s tím jediný problém ,co jsem doma tak se stále něco...
nafta
ja mam sice benzinove auto .. ale myslim, ze je to nizkou kvalitou nafty u nas vseobecne (SR a CR)tpodhajsky píše:dokud jsem jezdil ve Švýcarsku nebyl s tím jediný problém, co jsem doma tak se stále něco...
u nas je asi lepsie mat benzin (pripadne este LPG) lebo clovek sa nedoplati na servise pri dieseloch ked nejdu tak ako maju
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Motor
[quote="knedlo"]slysel jsem panove,že toyoty maji ochranu motoru,když je motor studený nepustí vás to nad 2000otáč. aby se nezničil.[/quote]
Zdravím, o tom jsem také neslyšel. Mám naftu 2.0TD, auto stálo 2 týdny venku pod sněhem zrovna když byly -15°C mrazy. Normálně jsem nastaroval, nechal asi 40 vteřin drkotat motor a pak vyrazil. Otáčky na v mrazu a na sněhu úplně v normálu přes 2tis. nebyl problém.
Zdravím, o tom jsem také neslyšel. Mám naftu 2.0TD, auto stálo 2 týdny venku pod sněhem zrovna když byly -15°C mrazy. Normálně jsem nastaroval, nechal asi 40 vteřin drkotat motor a pak vyrazil. Otáčky na v mrazu a na sněhu úplně v normálu přes 2tis. nebyl problém.