vyčištění nádrže

zdokumentovali jste nějaký postup? tady je ten pravý prostor pro zveřejnění
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: nádrž

Příspěvek od libor12 »

aczasa píše:Libore, myslíš, že by se dala sehnat i na relativně málo starou mojí avensis verso 04? Mám teď jen 62L a potřeboval bych tak cca 75 - 80 :-)))) Přeci jen dojezd by se zvedl přes 1000km a to je u benzínu docela slušný. :-)))) Ale zase je problém s místem, muselo by to pásnout přesně do místa po původní, ideálně plug'n'play. :-)))
jedině neco do kufru :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
aczasa
Věčnej rejpal

do kufru..

Příspěvek od aczasa »

No tak to by nemusel být takový problém, mám tam jedno propadlo (falešnou podlahu kufru) a pod ním je cca 30 - 50L místo (na trojuhelník, lékárnu, žárovky, kapaliny do ostřikovačů, chladiče a kdovíco ještě tam vozím). :-) Teď jen vymyslet, jak to spojit a nainstalovat s tou původní, abych tankoval do jedné a obou. :-)
Back in Czech.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

no tak to by se určitě také dalo nějek pořešit. A v tom udělet al přímo na míru také ne.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

takže odrezení bude vyřešeno... Pokud jsem to dobře pochopyl, tak v kyselině solné (nejsem si jist) a bude to jak se jim uvolní káď pro takto malou zakázku... Buďto mezi svátkama, nebo leden/únor... cena +- 200-300kč Otázkou je, zda to vzdrží, aby nebyla pak děravá...
Jo zapoměl jsem že to budou dělat unás v zinkovně... :)
A s tím mě rovnou napadlo... Mělo by smysl jí nechat pozinkovat? A co skelet a případně další plechařinu?
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
aczasa
Věčnej rejpal

kyselina solná

Příspěvek od aczasa »

Kys. solná (chlorovodíková) je poměrně dosti agresivní, ale mohla by při šetrném použití být naprosto v pohodě pro tento účel. Jen to v ní bude mizet poměrně rychle a všechno, rez, nerez... :-))) Pozinkovat bych ji nedával. Benzín není s vodou a není tedy důvod aby při dalším použití zevnitř korodovala (neb bude uzavřená a plná alespoň benzínových výparů. Otázkou je co s ní z venku. :-/ Bude po lázni náchylná ke korozi, ale asi dobře nastříkaná základem a barvou může vydržet vše.
Back in Czech.
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

z venku přijde jednoznačně do barvy :wink: takže to bude v poho... Obával jsem se vnitřku... Což jsi mě potěšil (je to logické)...
BUDVAR12
Člen Týmu

Příspěvek od BUDVAR12 »

Natankuj tak půl nádrže Etanol E 85 - je to líh, dobře odstraní vodu tím, že jí spálí, a dobře rozpustí kdejaký bordel.
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

BUDVAR12 - od kdy "Etanol E 85 - je to líh" funguje jako odrezovač? Ale jinak cca rok a půl to je vyřešené...
Odpovědět

Zpět na „Návody, příručky, manuály“