jedině neco do kufruaczasa píše:Libore, myslíš, že by se dala sehnat i na relativně málo starou mojí avensis verso 04? Mám teď jen 62L a potřeboval bych tak cca 75 - 80))) Přeci jen dojezd by se zvedl přes 1000km a to je u benzínu docela slušný.
))) Ale zase je problém s místem, muselo by to pásnout přesně do místa po původní, ideálně plug'n'play.
))
vyčištění nádrže
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: nádrž
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
do kufru..
No tak to by nemusel být takový problém, mám tam jedno propadlo (falešnou podlahu kufru) a pod ním je cca 30 - 50L místo (na trojuhelník, lékárnu, žárovky, kapaliny do ostřikovačů, chladiče a kdovíco ještě tam vozím).
Teď jen vymyslet, jak to spojit a nainstalovat s tou původní, abych tankoval do jedné a obou. 
Back in Czech.
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
takže odrezení bude vyřešeno... Pokud jsem to dobře pochopyl, tak v kyselině solné (nejsem si jist) a bude to jak se jim uvolní káď pro takto malou zakázku... Buďto mezi svátkama, nebo leden/únor... cena +- 200-300kč Otázkou je, zda to vzdrží, aby nebyla pak děravá...
Jo zapoměl jsem že to budou dělat unás v zinkovně...
A s tím mě rovnou napadlo... Mělo by smysl jí nechat pozinkovat? A co skelet a případně další plechařinu?
Jo zapoměl jsem že to budou dělat unás v zinkovně...
A s tím mě rovnou napadlo... Mělo by smysl jí nechat pozinkovat? A co skelet a případně další plechařinu?
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby

Omlouvám se za gr. chyby
kyselina solná
Kys. solná (chlorovodíková) je poměrně dosti agresivní, ale mohla by při šetrném použití být naprosto v pohodě pro tento účel. Jen to v ní bude mizet poměrně rychle a všechno, rez, nerez...
)) Pozinkovat bych ji nedával. Benzín není s vodou a není tedy důvod aby při dalším použití zevnitř korodovala (neb bude uzavřená a plná alespoň benzínových výparů. Otázkou je co s ní z venku. :-/ Bude po lázni náchylná ke korozi, ale asi dobře nastříkaná základem a barvou může vydržet vše.
Back in Czech.