1.33 6MMT rok 2009
1.33 6MMT rok 2009
Slubili mi prvu garancku zadarmo ale to nemam na papir.
Renault Kangoo 1.9D 433600km
Skoda Fabia 1.2HTP 74390km
Toyota Yaris 1.33 Luna 6MMT uz Realita.
Bulhar ktory neovlada dobre Slovensku gramatiku!!!
Ano.. Ta garancka je az za rok..a čo bude vtey ,ani sami nevedia...a kludne sa môže stať,že ty na garančku pôjdeš uplne do iného mesta a potom bude sklamenietomko píše:ked ti nesplnaju termin, mas narok na "odskodne" v podobe nejakych "zadarmo" komponentov. len sa treba ozvat z tym ze xces zlavu na aute. mesiac po je priliz vela

Nič takého ! Viem,že sa to lahko radí, ale keď oni ti to bez hanby povedia do očí,že sami nevedia presne kedy,tak odstúpiť od zmluvy alebo ZLAVA !!!
A hlavne nie taká,ako slubili JAyZee-mu,že mu daju gratis zastierky-ako odškodné...-ako to píše tu http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... ht=#116357

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
1.33 6MMT rok 2009
povedali mi ze auto bude 16.07 a odstupit od zmluvy neviem.toto auticko chcem a co potom budem cakat pol roka na ine?
Tiež som to tak myslel-nie zasa za každú cenu odstúpiť od zmluvy.
Je to uplne normálna vec,že si pýtaš nejakú kompenzáciu za nedoržanie termínu v zmluve !
Ja som yarisa kupoval tak,že som dal 20tis. zálohu a povedal mi termín dodania.Ten termín sa začal posúvať(no ako inak-že?). Prvý krát som si povedal,-No,OK - nevadí-aj tak mi urobil dobrú cenu,tak som to nechal tak...
No keď to začali posuvať opäť,tak som jednoducho povedal- do 2 dní to chcem mať,(posledný prac.deň pred velkým piatkom-teda na zelený štvrtok).Ak nie,odstupujem od zmluvy a pošlite mi peniaze nazad na môj účet,ďakujem...-a zložil som telefon.
No potom sa začali hýbať "lady"...zavolal mi po chvíli,že vporiadku,vo štvrtok o 17:00 budem mať auto k dispozícii.Keď prišiel ten deň s velkým "D" ,vyrazil som do Komárna cca o 11hod.,ale už som bol okolo 12:30 v meste.Zavolal som mu,že som už v meste a ak by naaahodou to auto už bolo prichystané,tak nech mi povie-som už v meste a môžem tam prísť... On na to: že ma prosí,aby som vydržal do tej 17:00 hod. Tak som sa išiel prejsť do mesta,poprechádzal som sa a presne - na minutu som bol v obchode.Pekne ma privítal,dali sme si kávičku ,vyplatil som yariska a cca po pol hodine som mal pred budovou auto-vyčačkané...
Potom mi hovorila manželka,že jej povedal ( mne to nechcel povedať),že mal taký strach,lebo o 13 hod. v ten deň ešte len skladali auto z kamiona.Musel teda ešte domontovať centrál a alarm-to mi slubil ako bonus.(mal teda na to ešte 4 hod.)
Čo je na tom najzamujímavejšie ,že z Prahy doviezli len to moje auto - ako solo kus pre mňa...a toto si fakt cením
Až mi ho bolo chlapíka ľuto a tak trochu som si vyčítal,že som nemusel byť na neho tak "tvrdý"...No ale dokedy by sa to potom psúvalo.že?!
Ale zasa-kto koho viac potrebuje??-dokedy by sa to potom posúvalo...tak som sa teda postavil na zadné a dal som mu na výber(priznám sa,že som si tiež nevedel predstaviť,ako by som zareagoval na to,keby mi povedal,že mi pošle teda zálohu nazad..........)

Je to uplne normálna vec,že si pýtaš nejakú kompenzáciu za nedoržanie termínu v zmluve !
Ja som yarisa kupoval tak,že som dal 20tis. zálohu a povedal mi termín dodania.Ten termín sa začal posúvať(no ako inak-že?). Prvý krát som si povedal,-No,OK - nevadí-aj tak mi urobil dobrú cenu,tak som to nechal tak...
No keď to začali posuvať opäť,tak som jednoducho povedal- do 2 dní to chcem mať,(posledný prac.deň pred velkým piatkom-teda na zelený štvrtok).Ak nie,odstupujem od zmluvy a pošlite mi peniaze nazad na môj účet,ďakujem...-a zložil som telefon.
No potom sa začali hýbať "lady"...zavolal mi po chvíli,že vporiadku,vo štvrtok o 17:00 budem mať auto k dispozícii.Keď prišiel ten deň s velkým "D" ,vyrazil som do Komárna cca o 11hod.,ale už som bol okolo 12:30 v meste.Zavolal som mu,že som už v meste a ak by naaahodou to auto už bolo prichystané,tak nech mi povie-som už v meste a môžem tam prísť... On na to: že ma prosí,aby som vydržal do tej 17:00 hod. Tak som sa išiel prejsť do mesta,poprechádzal som sa a presne - na minutu som bol v obchode.Pekne ma privítal,dali sme si kávičku ,vyplatil som yariska a cca po pol hodine som mal pred budovou auto-vyčačkané...
Potom mi hovorila manželka,že jej povedal ( mne to nechcel povedať),že mal taký strach,lebo o 13 hod. v ten deň ešte len skladali auto z kamiona.Musel teda ešte domontovať centrál a alarm-to mi slubil ako bonus.(mal teda na to ešte 4 hod.)
Čo je na tom najzamujímavejšie ,že z Prahy doviezli len to moje auto - ako solo kus pre mňa...a toto si fakt cením

Až mi ho bolo chlapíka ľuto a tak trochu som si vyčítal,že som nemusel byť na neho tak "tvrdý"...No ale dokedy by sa to potom psúvalo.že?!
Ale zasa-kto koho viac potrebuje??-dokedy by sa to potom posúvalo...tak som sa teda postavil na zadné a dal som mu na výber(priznám sa,že som si tiež nevedel predstaviť,ako by som zareagoval na to,keby mi povedal,že mi pošle teda zálohu nazad..........)

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
vcs
Ahojte banda,dnes konecne som skusil VCS a chcem povedat ze je to super.Ale netreba sa spoliehat len na elektroniku.Som rad ze som si VCS obednal pri kupe auta.
kamera
kamera
Zle som napisal.Ja som si ju sam namontoval!!!Cena 70euro.Mam ju ale nie na spiatočku ale na stretavacie svietla a tak vidim vsetko aj počas jazdy za auto.Nemusim pozerat do spetiakov.
kamera
Ale ano zaspiny.A mozno zle si ma pohopil ja nejsom proti spetiakov.Stale tam pozeram lebo to je zvik.A o spine je to pravda ale neni pomoci.Ked sa zaspini zastavim pouteram a hotovo.V tom nevidim problem.
P.S.Krasneho Silvestra a stastny novy rok Yarisaci.Vela kilometrov bez nehod a poruchy.Bulhar zijuci na Slovensko.
PF2010
P.S.Krasneho Silvestra a stastny novy rok Yarisaci.Vela kilometrov bez nehod a poruchy.Bulhar zijuci na Slovensko.
PF2010
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
MMT
Zdravím HATACKA i DZIBKA,hatack píše:Souhlasim s dzibkom, uz mam MMT vic nez rok (tedy jen 5st.) a jsem naprosto spokojeny. Je to o zvyku a az se ti to dostane do nohy, tak je to super, uz me malokdy prekvapi, vzdy vim, kdy a na jaky stupen to preradi. Sport rezim nepouzivam skoro vubec, protoze to jde opravdu ovladat plynem, das pedal az na podlahu a vytoci ti pri rozjezdu jednicku az do ruda, stejne tak pak pokracuje s ostatnimi rychlostmi a az ti vysledek staci (tedy rozjedes to na 50hm/h), popustis pedal a on si v klidku preradi treba z 2 na 5 a bubla si
Spokojenost je i s brzdeni motorem, kdyz jedes z kopce a mas tam 4 stupen, tak nepreradi na 5 i po prekroceni otacek, pri kterych na rovince uz davno 5 stupen dava a kdyz jeste k tomu zacnes brzdit, tak podradi na 3 a opet to necha tocit.
A mozna se mi to jen zda, ale casem si to jakoby lepe sedlo, radi to rychleji a spolehliveji - jde o to, ze ze zacatku se napr. ze 100 rozjezdu (tedy po prendani radici paky z N na E a nebo R) jednou stalo, ze to piplo (jako ze nezaradil hned napoprve) a musel jsem napr. 1-2s pockat, nez tam tu rychlost kopne. To uz se po par tisicich km nestavalo a dnes je to prakticky jen vzpominka.
No a zavada ani problem zatim nebyly, tuky-tuk. Tak drzim palce, ale urcite budete spokojeni.
jsem zde registrovaný už dlouho, ale na čas jsem neměl přístup k internetu ani čas, tak krátce i když asi dost pozdě

Velmi mě zajímá stav Vaší spojky, mám MMT r.2008 najeto 68000km, před týdnem mi měnili spojku za 16500,-Kč

Podotýkám, že s tím jezdím normálně, nehoním to do otáček ani rozjezdy nejsou nijak razantní, ale tahle závada mě dost zklamala. Jinak automat funguje k mé spokojenosti, také jsem se naučil regulovat řazení plynem, jen mi nesedí a nemohu si zvyknout na mírné škubnutí při rozjezdu.
Díky za odpověď a přeju hodně kilometrů.
Toyota Yaris Hybrid Style 1,5 ; 11/2015