Koupě MR2

vše ohledně modelové řady MR2
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

Ty jsi tam běhal s bombonierou a kafem a stejně si čekal měsíc? Týýý jo, to se na ně asi vyprdnu... :D Ale tak já pojedu do Kaplice, což je městečko cca 12tis obyvatel, tak snad tam nebudou mít tolik práce a zfouknou to rychle....

Hele a to si při takovým dovozu musíš žádat někam do Toyoty o nějakej cancák?
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mno já nevim jak je to dneska ale tenkrát to myslim bylo bráno tak že se tohle auto oficiálně přes toyotu nikdy nedováželo do čr, tudíž v podstatě nějakej papír z toyoty o tom že to splňuje všechno co má
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ten papir vydava Dekra , stoji 3 tisice - alespon to jsem platil ja pred 2ma roky
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Dejfid píše:Ty jsi tam běhal s bombonierou a kafem a stejně si čekal měsíc? Týýý jo, to se na ně asi vyprdnu... :D Ale tak já pojedu do Kaplice, což je městečko cca 12tis obyvatel, tak snad tam nebudou mít tolik práce a zfouknou to rychle....

Hele a to si při takovým dovozu musíš žádat někam do Toyoty o nějakej cancák?
ahoj
nevím co tu pořád brečíš , hele pokud to ten současný majitel chce prodat, a má na PORŠÁKA , tak u něj nebude žádnej problém to vozidlo hodit na čisťák a ty hold vysolíš o něco víc a nebo další varianta - zajeď do SRN je jich tam na prodej dost ( také je otázka proč to ten současný majitel nedal na čisťák sám , v čem bude asi problém u tak majetného podnikatele????? když má na pošáka :-))) ????
Brázda
Člen Týmu

koupě MR2

Příspěvek od Brázda »

Ahoj, tak sem tady staronový, protože sem zapoměl heslo a znovu se musel zaregistrovat. Tak já tam na té MR2 byl už před 3 nedělemi. Je mi to také vše divné. Auto jsme prošli, mohli projet tak na jedničku dvojku po dvoře, žádné vůle, zdá se dobrý. Mě svezl, zařadil nejvíc trojku, dál neřadil. Auto se mi taky moc líbí, ale nelíbí se mi pan majitel, hlavně jeho lži o autě na seznamu. Jmenuje se Plattig, tak jsem hledal na internetu a jeho otec má asi stavební firmu. Zajímavé je , že ta firma se také zabývá dovozem a prodejem koženky!!!!! Takže, kůže si myslím to není ani omylem a už na něj kašlu. A co to je, když na internet dá r. 1996, pak při mé návštěvě se dozvím z italských papírů že 1995 a nakonec tady na fóru, že snad 1994? Kdyby aspoň vyklopil o tom autě pravdu. Nasypal do něj tak 60 000,- , teď ho prodává za 120 000,-. Jo řek mi, že za 5litrů ho dá na český papíry.
Tak buď to auto není OK, nebo není OK pan majitel nebo je to velmi sociálně cítící člověk.
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: koupě MR2

Příspěvek od kolja »

Brázda píše:Ahoj, tak sem tady staronový, protože sem zapoměl heslo a znovu se musel zaregistrovat. Tak já tam na té MR2 byl už před 3 nedělemi. Je mi to také vše divné. Auto jsme prošli, mohli projet tak na jedničku dvojku po dvoře, žádné vůle, zdá se dobrý. Mě svezl, zařadil nejvíc trojku, dál neřadil. Auto se mi taky moc líbí, ale nelíbí se mi pan majitel, hlavně jeho lži o autě na seznamu. Jmenuje se Plattig, tak jsem hledal na internetu a jeho otec má asi stavební firmu. Zajímavé je , že ta firma se také zabývá dovozem a prodejem koženky!!!!! Takže, kůže si myslím to není ani omylem a už na něj kašlu. A co to je, když na internet dá r. 1996, pak při mé návštěvě se dozvím z italských papírů že 1995 a nakonec tady na fóru, že snad 1994? Kdyby aspoň vyklopil o tom autě pravdu. Nasypal do něj tak 60 000,- , teď ho prodává za 120 000,-. Jo řek mi, že za 5litrů ho dá na český papíry.
Tak buď to auto není OK, nebo není OK pan majitel nebo je to velmi sociálně cítící člověk.
ahoj
5 tisíc bude pouze poplatek pokud to nemá EURO2, dále emise technická a (při přihlášení vozidla na Měúřadě plus čísla 800) možný poplatek o shodě na technické a už to hopne nahoru a hopla je tu 10litrů navíc
za ty peníze si dovezeš ze SRN dvě ,jednu na díly a máš vystaráno.
V současné době je na www.mobile de Výsledků hledání: 302 výsledků
v cenové relaci od :1800E do 5000Eček docela slušný výběr
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

kolja píše:
Brázda píše:Ahoj, tak sem tady staronový, protože sem zapoměl heslo a znovu se musel zaregistrovat. Tak já tam na té MR2 byl už před 3 nedělemi. Je mi to také vše divné. Auto jsme prošli, mohli projet tak na jedničku dvojku po dvoře, žádné vůle, zdá se dobrý. Mě svezl, zařadil nejvíc trojku, dál neřadil. Auto se mi taky moc líbí, ale nelíbí se mi pan majitel, hlavně jeho lži o autě na seznamu. Jmenuje se Plattig, tak jsem hledal na internetu a jeho otec má asi stavební firmu. Zajímavé je , že ta firma se také zabývá dovozem a prodejem koženky!!!!! Takže, kůže si myslím to není ani omylem a už na něj kašlu. A co to je, když na internet dá r. 1996, pak při mé návštěvě se dozvím z italských papírů že 1995 a nakonec tady na fóru, že snad 1994? Kdyby aspoň vyklopil o tom autě pravdu. Nasypal do něj tak 60 000,- , teď ho prodává za 120 000,-. Jo řek mi, že za 5litrů ho dá na český papíry.
ahoj
5 tisíc bude pouze poplatek pokud to nemá EURO2, dále emise technická a (při přihlášení vozidla na Měúřadě plus čísla 800) možný poplatek o shodě na technické a už to hopne nahoru a hopla je tu 10litrů navíc
Jak spadlo euro tak se moc nevyplatí teď se hnát do DE
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Pavo.B.-jo, máš recht-je to tak jak píšeš, měl sem ještě papír od jednoho majitele mr 2 4.revize přímo z toyoty, kerej to přihlašoval o dost dřív-když se daly přihlásit auta pouze do osmi let stáří-tenkrát to šlo přes papír z toyotoy, tak sem to teď popletl :D
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

v cenové relaci od :1800E do 5000Eček docela slušný výběr[/quote]

hele bez urážky-jestli si chceš tohle auto koupit, tak si o něm nejdřív trošku něco zjisti - tohle je revize 4-předposlední a tu rozhodně nekoupíš za 110.000 dvakrát.Samozřejmě je jich tam spousta již od 1800 eu, ale to jsou z 95 % revize 1-3, kerejch je desetkrát tolik, než revizí 4, revize 5 je už hodně velká vzácnost a při ročníku 99 se většinou neprodává pod 10.000 eu-netvrdím že se za ty peníze prodá, ale prodává..., takže srovnávej srovnatelný-já sem taky měl předtím revizi 1-v takovým stavu, že sem se jí rád za 60.000 zbavil-ano potom budeš mít za 110.000 dvě-ale garantuju ti že vobě na náhradní díly..., tahle černá pokud je v dobrým stavu-tak ta cena je velmi slušná, né že by na revizi 4 bylo něco tak spešl-kromě toho že byla papírově nejsilnější v atmosféře, ale je holt novější a je to na ní nejvíc vidět a většinou bejvaj už v trošku zachvalejším stavu
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marcelus píše:5 tisíc bude pouze poplatek pokud to nemá EURO2, dále emise technická a (při přihlášení vozidla na Měúřadě plus čísla 800) možný poplatek o shodě na technické a už to hopne nahoru a hopla je tu 10litrů navíc
hele bez urážky-jestli si chceš tohle auto koupit, tak si o něm nejdřív trošku něco zjisti - tohle je revize 4-předposlední a tu rozhodně nekoupíš za 110.000 dvakrát.Samozřejmě je jich tam spousta již od 1800 eu, ale to jsou z 95 % revize 1-3, kerejch je desetkrát tolik, než revizí 4, revize 5 je už hodně velká vzácnost a při ročníku 99 se většinou neprodává pod 10.000 eu-netvrdím že se za ty peníze prodá, ale prodává..., takže srovnávej srovnatelný-já sem taky měl předtím revizi 1-v takovým stavu, že sem se jí rád za 60.000 zbavil-ano potom budeš mít za 110.000 dvě-ale garantuju ti že vobě na náhradní díly..., tahle černá pokud je v dobrým stavu-tak ta cena je velmi slušná, né že by na revizi 4 bylo něco tak spešl-kromě toho že byla papírově nejsilnější v atmosféře, ale je holt novější a je to na ní nejvíc vidět a většinou bejvaj už v trošku zachvalejším stavu[/quote]

fi ha, to máš sice pravdu ale tady nejde ani tak o to vozidlo jak o info současného majitele k tomuto vozidlu: za prvé na tel. dotaz jaké je to revize odpověď já už olej měnil, stav km??? 85000km :-))) no nevím já už to tak koupil, rok výroby 96 :-)))) na otázku lustrace uvedl já si to již lustroval, vozidlo je rok v.1996 :-))) a další již popsané skutečnosti
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja bych to rek takhle, i blbej majitel muze prodavat dobry auto , takze bych se zameril na auto a majitele nechal treba na psychiatrovi
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak asi tak :D
to kolja-ty ses bavil původně vo autě a né o majiteli, tak sem ti odpovídal na to, co si psal ohledně auta-rozhodně tenhle model a ročník běžně nekoupíš v dobrým stavu za tyhle peníze ani jednou.Z toho že majitel uvádí rok 96, v papírech je 95 a na konci dle ověření je to rok 94, bych taky nedělal žádný haló-protože jak už tady bylo milionkrát psáno v zahraničí se do techničáku většinou píše rok uvedení do provozu a né rok výroby-u mr2 se to lišilo dost-někdy i o 4 roky, takže jedinej možnej způsob zjištění stáří-tudíž revize je právě přes vin v toyotě-největší úlet co sem viděl byla mr2-papírově 95(přihlášená do provozu) a přes vin zjištěno v toyotě-ročník 90-1.revize, 85.000 km klidně mít může, jestli to měl majitel v Itálii jako třetí auto na vejkendy-ale to se dá všechno alespoň přibližně zjistit dle ostatních věcí na autě-jestli má 85k nebo 200k, navíc myslím že jestli byla servisovaná v toyotě-tak by ti v toyotě mohli i zjistit jaký zásahy na tom autě byly dělaný při kolika kilometrech..., teď mi došlo-vono to nemá servisku?To je věc která by mě dost vodradila. To co popisuješ ty, mě příjde, že vo tom jenom ten majitel nic neví a plácá, takže vopravdu není nad to vzít sebou známýho, kerej autům hodně rozumí a ten aby se k tomu vyjádřil, já sebou měl kamaráda, kerej už přitáhl počítám kolem stovky aut z říše a kouká se při ohlížení toho auta na věci kerý by mě ani nenapadly, chodí se mnou každej tejden na pívo-takže by si nedovolil mi doporučit něco co za to nebude stát-páč by to pak roky musel poslouchat v hospodě... :D
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

Debaty už jsou bezpředmětný, auto mám doma.... :D

Co se týče majitele, toho jsem neřešil. Prostě jsem se řídil fakty o autě a potom jsem se rozhodl. Přijel jsem tam, auto naskočilo jako nic, chladící kapalina byla úplně studená. Auto nejevilo žádné známky ani nadměrného opotřebení ani špatnost motoru. Vše se zdá být v pořádku. Volal jsem na úřad a žádný doklad z Toyoty na přihlášení vozidla z Itálie do ČR nechtějí, takže s tím si taky hlavu nedělám.

Takže teď už budu sbírat jen zkušenosti.... :D
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

Hoj, přeju hodně dobrých zážitků novému majiteli Mr2 ;) a hlavně požitek z úžasné jízdy kterou Ti Mr2 poskytne, buď opatrnej a ona se Ti odvděčí .....kdybys to stihl dát na papíry tak v sobotu 21.3 je sraz celic v plzni, ja se kluků ptal jestli jim nebude vadit když tam pojedu s Mr2 a NO problem...takže by jsme tam mohli pokecat....to myslím i pro ostatní majitele Mr2....at tam nejsem sám... :P co Vy na to pánové??????
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

taky přeju ať dobře slouží-ale do Plzně na půlhodinovej vejlet celic nepojedu- z Hradce trošku z ruky, když se tady loni plánoval sraz mr2, tak se na začátku přihlásilo poměrně dost lidí a následně bylo zrušeno pro nezájem účastníků-konkrétně jsme zbyli dva..., takže Brno 4.4., třeba se tam s někým potkám
Odpovědět

Zpět na „MR2“