Auris 1,33 Dual VVTi
No tak teraz som trocha zmätený, lebo s predajcom sme sa o tom start-stop systéme bavili v rámci slovnej komunikácie.
Spočiatku som to považoval za nejakú chybu, pretože aj v návode na obsluhu to uvádzajú s pokynmi a na mieste, kde by sa malo nachádzať tlačidlo, je len záslepka. Preto nechápem prečo to tam nie je...
Volal som predajcu, majú mi zistiť, v čom je problém. No vyzerá to tak, že to dávajú zatiaľ len do Yarisu.
Spočiatku som to považoval za nejakú chybu, pretože aj v návode na obsluhu to uvádzajú s pokynmi a na mieste, kde by sa malo nachádzať tlačidlo, je len záslepka. Preto nechápem prečo to tam nie je...
Volal som predajcu, majú mi zistiť, v čom je problém. No vyzerá to tak, že to dávajú zatiaľ len do Yarisu.
1,33 Dual VVTi, 5HB,Dark blue MC
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
jj uz jsem to psal vyse...maco82 píše:no myslim ze tu motame dohromady 2 veci - start and stop system (vypinani motoru pri zastaveni a automatickeho nahozeni motoru pri rozjezdu) a startovani motoru tlacitkem, tedy bez klice, jsou to 2 odlidne veci, ktere nemaji nic spolecneho
START - STOP system
Smart Start system

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Re: yeah
Ja som takisto veľmi spokojný po každej stránky. Akú máš spotrebu??RulezZzOr píše:Zdravim
Tak jsem cerstvy majitel 1,33 a musim uznat ze zatim spokojenost ! :p
Ja som zatiaľ jazdil len do práce a spať po meste. Zatiaľ mám najazdených len cca 130 km a spotreba mi vystúpila na 8,0 litra, dnes na 7,9, ale to sú fakt malé vzdialenosti medzi križovatkami...tento víkend sa chystám na jednu jazdu cca 200 km, tak som zvedavý ako sa bude správať mimo mesta
Re: h
Mne sa to tiez tak v meste drzi asi na 7.8-8.0.RulezZzOr píše:No ja jsem ujel taky tak nejak tak a zatim se pohybuju 8,5+asi budu muset prestat slapat na ten pedal
ale chcu to ze zacatku trochu zajet tak snad pak to klesne :p
Dnes som najazdil asi 200 km mimo mesta , takze terajsi stav je cca 320 km. Spotreba po celu dobu cesty sa hybala medzi 5.3-5.4 l/100 km, cestou nazad do 5.5 l/100 km, kedze som viac pridaval a skusal podradovat aby to nebola monotonna jazda. Inak po kždej stránke je to výborné autíčko.
Môj postreh: Pri preraďovaní z 5-ky na 6-ku ukazovateľ na prístrojovom panely odporúča preradenie nasledovne: pri kľudnej jazde (po rovine)od 75 km/hod a pri svižnejšej jazde od 85 km/hod.
CO tankujes? 95-ku alebo 98-ku?
Práveže nie, neskúšal som. Natankoval som plnú s 95-kou. Ako si spokojný? Koľko más najazdené?RulezZzOr píše:no zatim tankuju 95, uvazuju ze zkusim i 98 ale jeste jsem nemel casmam autko od ctvrtka, a ty uz jsi zkousel 98 ?
Dnes som jazdil po meste takou pohodlnou jazdou a priemerná spotreba bola 5,7:)
h
no spokojenost zatim je
akurat bych chtel vedet jestli 1,33 ma pripravu na zadni repra. resp. jestli tam jsou natahnute kablíky. :-/
jinak co se tyka spotreby tak pod 6 se clovek fpohode dostane kdyz to moc nevytaci, staci to tocit tak do 2000ot a dostal jsem se na 5,7

jinak co se tyka spotreby tak pod 6 se clovek fpohode dostane kdyz to moc nevytaci, staci to tocit tak do 2000ot a dostal jsem se na 5,7

Neviem ako Auris,ale keby ze ideme s logikou YARISU,tak ak mas original central na kluci, tak by si mal mat v strednych stplikoch, kde su pasy, aj kabel na repro s koncovkou,na ktoru uz len dopojis repraky do dveri....tak to je u Yaris 2007.ale to je uz ina tema...RulezZzOr píše:no spokojenost zatim jeakurat bych chtel vedet jestli 1,33 ma pripravu na zadni repra. resp. jestli tam jsou natahnute kablíky. :-/
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Škoda, že to ešte nejde s tou spotrebou nižšie:))) Dnes som bol na predajni pre letné gumy a akurát tam bo jeden zákazník, ktorý kupoval AURIS 1,33-ku, takže k nám možno pribudne nový člen:)RulezZzOr píše:no spokojenost zatim jeakurat bych chtel vedet jestli 1,33 ma pripravu na zadni repra. resp. jestli tam jsou natahnute kablíky. :-/
Dnes som trocha skúšal šliapnúť na plyn ale len troška, a veľmi sa im páči práca motora....veľmi kultivovaný zvuk...
Chilly ak chces este nizsiu spotrebu,este tu mame pre teba aj novu Toyotu PRIUSChilly píše:Škoda, že to ešte nejde s tou spotrebou nižšie:)))

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.