AE92 GTi "hot hatch" :) - turbo build stage 2

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Hodně. :) je skládana z originálních toyota dílů. Ceny zveřejňovat nebudu,i na toyota fóru jsou bohužel závistiví lidé,kteří mne v soukromých zprávách napadají že dávám statisíce do starého auta a oni nemají ani na benzín a ani na jídlo a neví jestli je vystěhují kvůli dva roky nezaplacenému nájmu. Chápu že spoustě lidí ležím v žaludku,ale kdyby přestali rozumovat nad půllitrem piva a šli raději něco dělat,třeba by pak mohli zaplatit ten nájem. Někdy mne to znechuti tak že to téma bych nejraději smazal. A možná to asi i udělám. Jo abych nezapomněl můj nedělní oběd ještě plave kolem břehů Japonska. :) raději něco dělat,třeba by pak mohli zaplatit ten nájem. Někdy mne to znechuti tak že to téma bych nejraději smazal. A možná to asi i udělám. Jo abych nezapomněl můj nedělní oběd ještě plave kolem břehů Japonska. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
jaroo021
Řidič

Příspěvek od jaroo021 »

jasne chapem ta...moje otazky na teba pojdu uz len cez sz..nezavidim ti...u mna mas 100bodov ze to vsetko pcháš do starej rolly :wink:
AE111 1.6 20V Black Top 6speed
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Díky. Pánům kteří mi psali bych vzkázal,že díky tomu co odvedu na různých daních měsíčně tomuto státu,min dva se mohou bezstarostně válet doma na podpoře,protože je stát štědře rozdává. Fakt dokážete člověka otrávit.
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

davaj mena, pojdeme ich zbit :twisted:
Obrázek
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Prostě se, Libore, vybodni na závistivce, nenech se rozhodit a dál běž za svým snem :wink:
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

to auto musi bejt v realu neskutecna pecka, stavis ho pro nejake zavody nebo pro poteseni z denniho jezdeni?
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Doktor-Prase
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doktor-Prase »

Místo toho aby byli rádi, že si můžou počíst o skvělém projektu, tak ještě si budou stěžovat, že ONI jsou na tom špatně?!?
WTF, člověk nesmí zapomínat že je v Čechách, to je na tom nejsmutnější.

Já osobně se každý den těším, že se něco nového dozvím a můžu leda obdivovat, protože byť dělám v automotive, tak tohle je BOMBA.
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

Osobne to je tema na ktoru sa vzdy strasne tiesim ked tu pribudne prispevok.
Libor, hlavne sa nenechaj odradit blbmi a pokracuj v popisovani tlacenia peniazi do stareho auta ;)
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

tak je zabanuj a budes mit pokoj :) tyhle lidi tu snad ani nemaj co delat kdyz tak blbe kecaj....

Lidi co dluzi na najmu 2 roky nepochopim co delaj na netu?! Ja bych se po snad druhym najmu zblaznil a premejslel bych co stim...

Boze, vypada to, ze nekteri cesi maj za vzor cikany!!!
:twisted: nejsem rasista, stat ho ze me akorad děla :-)

zpet k rolce, pripevni predek kastle k zbytku auta nejakyma poradnyma sroubama nebo retezama, protoze az jednou omylem slapnes na plyn tak aby ti motor s predni napravou neurval od zbytku auta a neodjel napred :)
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

libor12 píše:stage 2 bude konečná. :) i když pořád je co vylepšovat. Objevil a objednal jsem tohle www.accusump.com nechal vypálit přirubu na nové svody a u RSP objednal hybrida T25výfuk/T04 kompresor. Plnící tlak pro začátek 18psi.
Libore co je tohle za vec? :)
nejaky predehrivac oleje?
pochopil jsem to dobre??
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja myslim ze to udrzuje tlak v "systemu" oleje , aby po startovani byl hned ten spravny tlak tam, je to tak ?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

tlak oleja bezne osciluje, co nieje az take terno. tento zasobnik pri vysokom tlaku oleja cast natlakuje do zasoby a vypusti ho ked ej tlak nizky aby to vykompenzoval. ja to chapem ako daky "kondenzator" oleja. idelane aj na starty alebo domazanie/chladenie turba po vypnuti motora(olejoveho cerpadla)
Obrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

přesně tak. Před startem motoru se pomocí tohoto nátlakuje systém což zabraňuje opotřebení šál a při běhu motoru to vyrovnává jak tlak tak kdyby náhodou nasalo čerpadlo vzduch tak olej doplní. Je to tak trochu náhrada suché vany. Měl jsem předtím problémy s rozlevaním oleje a čas od času nastal pokles tlaku co není dobře. Udělal jsem ve vaně nejaké přepážky a koš dal na samotné dno,použil crank scraper ale tohle poslouží jako dálsi "fail save" motoru a turba. To přijde nejpozději v pátek. Už se na vrtulku těším. :) náprava snad zůstane tam kde je,na té co jsem s ním o víkendu jezdil tak taky. Je fakt že když jsem ve 200 řádil 5 tak to bylo s kouřovym efektem od gum.
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

Perfektny projekt nenechaj sa odradit zavistlivcami, mne je luto jedineho ze toto auto chces vyuzivat iba na "bezne pouzivanie" s jeho vahou a vykonom by bola idealna do vrchu, velmi malo toyotiek jazdi tieto podujatia legendy Celica Corolla su uz zabudnute, dnes je toyota v povedomi len ako bezne auto...
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

libor12 píše: ...i na toyota fóru jsou bohužel závistiví lidé,kteří mne v soukromých zprávách napadají že dávám statisíce do starého auta a oni nemají ani na benzín a ani na jídlo a neví jestli je vystěhují kvůli dva roky nezaplacenému nájmu...
Takovej tu nebude víc než jeden a když tu kompletní zprávu zveřejníš i s podpisem, tak se maximálně pobavíme.

Jinak držím palce, je to celé moc inspirativní. Rozhodně více než úmorné debaty o čipování, "laděných" výfukách a uříznutých filtrech sání. Myslím, že hned co doplatím všechny své hypotéky, zkusím něco podobného. Koneckonců, neznám lepší způsob, jak nasrat manželku, než strkat prachy do starýho auta 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Corolla“