Doporučte prosím motor pro T25 kombi
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Není třeba se hádat, nebo hájit svůj názor za každou cenu, rád si vyslechnu všechny. Celá diskuse je tady pro mě hodně přínosná, jsem začátečník v Toyotě, momentálně vlastním jinou značku v naftě. Ale jak přemejšlím o jiné značce dalšího auta, tak jsem zvolil Toyotu právě pro svou pověst bezproblémových aut. Proto se hodně zajímám o tu spolehlivost. Proti naftě nic nemám, ale když už si vybírám Toyotu právě z důvodu bezproblémovosti, tak to 2x zvážím a s váma prodebatím než abych zvolil "špatně".
Jak jsem psal, mám tři kandidáty (2.0vvti automat, 2.2 D4D, 2.2 D-CAT), preferenci mám jasnou, ale bude záležet kde se jaká šance namane a po které sáhnu.
Málo chvály, nebo naopak "hanění" jsem tu zaslechl právě na motor 2.2 D4-D 110kw. Nějaké reference?
Jak jsem psal, mám tři kandidáty (2.0vvti automat, 2.2 D4D, 2.2 D-CAT), preferenci mám jasnou, ale bude záležet kde se jaká šance namane a po které sáhnu.
Málo chvály, nebo naopak "hanění" jsem tu zaslechl právě na motor 2.2 D4-D 110kw. Nějaké reference?
- CommonUser
- Věčnej rejpal
za cely cas, co som na tomto fore, tu turbo v DCAT riesili 2 ludia. Slovom dvaja: Ja a jedna zena.CommonUser píše: Ale ked niekto kto uz menil turbo napise, ze turbo sa nesere, tak to je dost pokrytecke, nemyslite ? (a su tu aj dalsie pripady turba a aj vstreky).
Ak toto beries ako bernu mincu, tak nie su pokrytec, ale si hlupak.
Ja by som mohol napisat, ze 1.8vvti su nespolahlive, pretoze sa nam na tom vysypali loziska prevodovky pri 50.000km. A rovnako by som mohol napisat, ze 1.0vvti su nespolahlive, lebo taktiez tam bol nejaky problem s prevodovkou (pri cca 50.000km) - pisem a naparujem sa niekde, ze je to vrchol nespolahlivosti?!
A naco by som to pisal, ked viem, ze su to ojedinele problemy... Preto hovorim, radsej mlc, nez pises hluposti. Uz nie si klaun, ani saso...
Převodovka = motor?
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Nie, hnacia sustava. Ale to o co tu Matusovi ide je to, ze na zaklade nejakych 1-2, popripade pri nejakych problemoch mozno aj 5 ludi tu na fore posudzovat, ze cely motor je zly, je dementne. Najma ak na zaklade tychto minimum ludi chcete posudzovat mozno milion motorov.
Tak isto ako tu najdes ludi s problemami, tak isto mimo forum najdes ludi s problemami. Keby ste mali statistiky napriklad toyoty, potom by to bola ina rec. Dovtedy tu tymito hadkami trieskate len svojimi vtakmi o stol, kto ma vacsieho. Je to naozaj trapne.
Tak isto ako tu najdes ludi s problemami, tak isto mimo forum najdes ludi s problemami. Keby ste mali statistiky napriklad toyoty, potom by to bola ina rec. Dovtedy tu tymito hadkami trieskate len svojimi vtakmi o stol, kto ma vacsieho. Je to naozaj trapne.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
- CommonUser
- Věčnej rejpal
přesně tak. a měněné to opravdu nebylo, protože kromě servisky mám také veškeré faktury z Toytoy a vím přesně co přesně kdy bylo měněno - včetně gumiček stěračů.Liquidcz píše:Z toho jak to ja_kub napsal usuzuji, že neví o tom, že by na tom byly ty citlivé součástky měněné. Což ve 240 tis. km je opravdu na smeknutí klobouku.CommonUser píše:ja_kub, liquid:
Ako to myslis povodne ?
Jakub mas to od nova alebo jazdene ?
Asi orpavdu záleží na prvním majiteli.
Toyota Avensis 2,0 D4D Combi, r.v.2008
A co takhle slovo výjimka? 

Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Nasiel som tu asi 5 tich len s turbom (okrem tej tvojej zeny - Polakovej napr. Honza82 - fakt slovom dvaja ! 20.08.2010), ale nemam chut hadat a tahat diskusiu tymto smerom na tvojej urovni.matus69 píše: za cely cas, co som na tomto fore, tu turbo v DCAT riesili 2 ludia. Slovom dvaja: Ja a jedna zena.
Ak toto beries ako bernu mincu, tak nie su pokrytec, ale si hlupak.
Ja by som mohol napisat, ze 1.8vvti su nespolahlive, pretoze sa nam na tom vysypali loziska prevodovky pri 50.000km. A rovnako by som mohol napisat, ze 1.0vvti su nespolahlive, lebo taktiez tam bol nejaky problem s prevodovkou (pri cca 50.000km) - pisem a naparujem sa niekde, ze je to vrchol nespolahlivosti?!
A naco by som to pisal, ked viem, ze su to ojedinele problemy... Preto hovorim, radsej mlc, nez pises hluposti. Uz nie si klaun, ani saso...
Tych problemov s DCATom je viac, aj ked prave turbo naozaj nie je extra problemove, skor naopak.
Ovsem spajat prevodovku a motor, tak to moze naozaj len hlupak, co mu musim po lopate vysvetlovat co je vykon a potom mi tu nadava ... (viz. ine vlakno).
A k tomu tvoje slova:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... ht=#198631
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
- CommonUser
- Věčnej rejpal