mapy TOYOTA TNS???
Re: mapy TOYOTA TNS???
ISO jsem si udělal z DVD ,které sem měl půjčené a pak sem to vypalil... Navod ti můžu poslat i s nazvem programu...akorat to každá vypalovačka neumí...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130 kW 2008
Musíš to vypálit podle tohoto návodu,jinak ti to nepůjde,ale každá mechanika se nedá takhle nastavit
1. DVD Burner - lite-on iHas 124b/AL0S/ + iXtreme Burner Max
2. Verbatim DVD+R 4,7gb
3. ImgBurn- free soft.
4. Download edited iso torrent.
5. Open ImgBurn, clik write image file to disc,please select a file/browse for a file,select iso image. In bottom right corner press change book type/find lite-on/change for-select drive(for DVD+R media), new setting- DVD-ROM,click change and OK. Click Change Advanced Settings-find lite-on-set Force Hypertuning-enabled,Online HyperTuning-enabled,Overspeed-disabled,SmartBurn-enabled,Clear OPC History-N/A.Everything press new setting and click change. Write speed can be 6 or 8 or max. Im tested,every working fine. My choice is 8.
6. After burning just put dvd to satnav and enjoy new maps. If some problem with update,just disconnect battery for minimum 5 minutes. Before disconnecting take dvd out from satnav. Reconnect battery and put dvd again to satnav.
7. Say thanks for help
. 
1. DVD vypalovačka - Lite-On Ihas 124b / AL0S / + IXTREME Burner Max 2. Verbatim DVD + R 4,7gb 3. ImgBurn- bez měkké. 4. Ke stažení upravil iso torrent. 5. Otevřete ImgBurn , Clik zápis image souborů na disk , vyberte soubor / vyhledejte soubor , zvolte iso obrazu. V pravém dolním rohu tiskové změnit typ knihy / najít Lite-On / změnu for- select disk (u médií DVD + R ) , nové Setting DVD-ROM , klepněte na změny a na tlačítko OK. Klepněte na tlačítko Změnit pokročilé nastavení -najít lite -on- set Force Hypertuning povoleno , Online HyperTuning povoleno , překročení rychlosti postižení , SmartBurn povoleno , / A.Everything stiskněte nové nastavení Clear History OPC - N a na tlačítko Změnit. Rychlost čtení může být 6 nebo 8 nebo max . Im testovány každý pracovní pokutu . Můj výběr je 8 . 6. Po vypálení stačí dát DVD na SatNav a užít si nové mapy . V případě nějakého problému s aktualizací , stačí odpojit baterii pro minimálně 5 minut. Před odpojením vzít DVD z SatNav . Znovu připojte baterii a dát DVD znovu SatNav . 7. Řekněme, že díky za pomoc
. : Lol :
1. DVD Burner - lite-on iHas 124b/AL0S/ + iXtreme Burner Max
2. Verbatim DVD+R 4,7gb
3. ImgBurn- free soft.
4. Download edited iso torrent.
5. Open ImgBurn, clik write image file to disc,please select a file/browse for a file,select iso image. In bottom right corner press change book type/find lite-on/change for-select drive(for DVD+R media), new setting- DVD-ROM,click change and OK. Click Change Advanced Settings-find lite-on-set Force Hypertuning-enabled,Online HyperTuning-enabled,Overspeed-disabled,SmartBurn-enabled,Clear OPC History-N/A.Everything press new setting and click change. Write speed can be 6 or 8 or max. Im tested,every working fine. My choice is 8.
6. After burning just put dvd to satnav and enjoy new maps. If some problem with update,just disconnect battery for minimum 5 minutes. Before disconnecting take dvd out from satnav. Reconnect battery and put dvd again to satnav.
7. Say thanks for help
1. DVD vypalovačka - Lite-On Ihas 124b / AL0S / + IXTREME Burner Max 2. Verbatim DVD + R 4,7gb 3. ImgBurn- bez měkké. 4. Ke stažení upravil iso torrent. 5. Otevřete ImgBurn , Clik zápis image souborů na disk , vyberte soubor / vyhledejte soubor , zvolte iso obrazu. V pravém dolním rohu tiskové změnit typ knihy / najít Lite-On / změnu for- select disk (u médií DVD + R ) , nové Setting DVD-ROM , klepněte na změny a na tlačítko OK. Klepněte na tlačítko Změnit pokročilé nastavení -najít lite -on- set Force Hypertuning povoleno , Online HyperTuning povoleno , překročení rychlosti postižení , SmartBurn povoleno , / A.Everything stiskněte nové nastavení Clear History OPC - N a na tlačítko Změnit. Rychlost čtení může být 6 nebo 8 nebo max . Im testovány každý pracovní pokutu . Můj výběr je 8 . 6. Po vypálení stačí dát DVD na SatNav a užít si nové mapy . V případě nějakého problému s aktualizací , stačí odpojit baterii pro minimálně 5 minut. Před odpojením vzít DVD z SatNav . Znovu připojte baterii a dát DVD znovu SatNav . 7. Řekněme, že díky za pomoc
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Lexus RX400h,rv.2008
mam DVD - 86271-60A115 ,mám navigáciu B9010, fungujou normálně , klidne dam stahnoutawe_cz píše:No a ten jsi teda ziskal kde? Jde o to, ze kopii DVD neudelas. Musely se tam delat dalsi upravy kvuli velikosti a verzi FW.ipkisek píše:Ja sem nestahoval, ja sem pálil již z iso souboru...takže zdroj odkud stahnout sem nepotřeboval ,ale kdyz jdou 2015,pujdou i nový...
https://drive.google.com/file/d/0B1NDcM ... sp=sharing
Naposledy upravil(a) DOMENIKUS dne úte 01.11.2016, 12:53, celkem upraveno 1 x.
TOYOTA Avensis T25 ,2.0 VVTi,108 kW, LPG ,r.v.2008 wagon
Podelis se?DOMENIKUS píše:mam DVD - 86271-60A115 ,mám navigáciu B9010, fungujou normálně , klidne dam stahnoutawe_cz píše:No a ten jsi teda ziskal kde? Jde o to, ze kopii DVD neudelas. Musely se tam delat dalsi upravy kvuli velikosti a verzi FW.ipkisek píše:Ja sem nestahoval, ja sem pálil již z iso souboru...takže zdroj odkud stahnout sem nepotřeboval ,ale kdyz jdou 2015,pujdou i nový...
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Ja mám north 2016-17 a east 2014-15, palil jsem to uz 2x klukům a funguje to všem.Kdyztak SZ.
Zdravím všechny, po letech touhy mám Lexus SC430 r. 2001 bez DVD s mapami.
Protože jsem si přečetl příspěvky ve kterých mě zaujal jeden majitel LS,
"vyřešeno. Díky členovi Prochaaa"
prosím o pomoc či radu, jak získat DVD s mapami za rozumnou cenu.
Domnívám se, že tam byla ver. 1. To je ale vše co o tom vím.
Poradí mi třeba člen Prochaaa?
Díky
Protože jsem si přečetl příspěvky ve kterých mě zaujal jeden majitel LS,
"vyřešeno. Díky členovi Prochaaa"
prosím o pomoc či radu, jak získat DVD s mapami za rozumnou cenu.
Domnívám se, že tam byla ver. 1. To je ale vše co o tom vím.
Poradí mi třeba člen Prochaaa?
Díky
Japa napiš mu SZ. Já mám bohužel již II gen. O první si nejsem jistý jestli vůbec ČR měla v nabídce...Takže i kdyby jsi sehnal DVD možná budeš mít místo česka prázdnou plochu..Ale to se musí vyzkoušet.
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Když mám názor, řeknu to.
Zdravim..
Neviete niekto nahodou ako rozbehnut navigaciu na radiu 59005?
Dakujem za kazdu radu
Neviete niekto nahodou ako rozbehnut navigaciu na radiu 59005?
Dakujem za kazdu radu
-
alibaba5779
- Člen Týmu
Mám radio B9000 v Avensisu Verso 2005. Bohužel se mi vybila baterie a po odpojení nabití a zapojení chce rádio "map disc", který ovšem nemám a předešlý majitel taky ne. Samozřejmě rádio je zablokované. Po prostudování internetu jsem usoudil, že mi stačí načíst dvd ze stejného rádia a mělo by to fungovat ale možná se pletu. Prosím, najde se někdo, kdo by byl ochoten půjčit DVD na aktivaci rádia. Pokud by to bylo v rozumné dostupnosti od mého bydliště(Olomouc) dojedu s autem. Předem děkuji!!
Jarda, Olomouc mail: sloboda.jaro@seznam.cz
Jarda, Olomouc mail: sloboda.jaro@seznam.cz
-
alibaba5779
- Člen Týmu
Zdravím všechny,
zablokované rádio se mi podařilo zprovoznit za pomoci člena klubu z Hodonína, který mi ochotně poradil a pomohl zprovoznit rádio. Navíc jsme museli použít čistící DVD kvůli tomu, že to nechtělo načíst. Děkuji všem, kteří mi posléze nabídli pomoc.
Jarda, Olomouc
zablokované rádio se mi podařilo zprovoznit za pomoci člena klubu z Hodonína, který mi ochotně poradil a pomohl zprovoznit rádio. Navíc jsme museli použít čistící DVD kvůli tomu, že to nechtělo načíst. Děkuji všem, kteří mi posléze nabídli pomoc.
Jarda, Olomouc
Ahoj pánové.
Byl by někdo ochotný poslat DVD s mapama? Samozřejmě za nějakou úplatu. Mám origo DVD a radio ho nepřečte.
Měnil jsem v autě baterku a radio se resetovalo a píše hlášku: Program cannot be read. Original DVD nedělá nic.
Díky za odpověď.
Byl by někdo ochotný poslat DVD s mapama? Samozřejmě za nějakou úplatu. Mám origo DVD a radio ho nepřečte.
Měnil jsem v autě baterku a radio se resetovalo a píše hlášku: Program cannot be read. Original DVD nedělá nic.
Díky za odpověď.
Tak zkus baterii na cca 10min.odpojit.Predtim vyndej dvd s mapami z navigace.potom baterku zapni a vloz dvd...melo by se ti načíst...
Ahoj, díky za rychlou odpověď, zkusím to,ale bojím se, že je to něčím jiným. Navigace nešla už před výměnou baterie. Psalo to insert map DVD nebo tak něco i přes to, že tam bylo. Ale po výměně baterie už nejde ani radio, nic.. jen ta hláška tam svítí. Ale i tak zkusím.
Pak mě ještě napadá vyčistit laser čistícím cd.treba je spinavej a nemůže načíst.Me se obcas taky stane,že mi dvd zahlasi,že nema disk.Ale radio s cd mi vzdycky šlo.
Ok, zkusím čistící dvd ale bojím se, že to origo dvd je hodně poškrábaný.. Ale pc ho přečte bez problémů.