Toyota Avensis 1.8 VVT-i 95kw,rv 2005-2006

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

jirkal píše:
repinho píše:Ahoj,

Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta.
Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Toyota Avensis, 2.0 D-4D NAVI z roku 2007 s cenou 150.000, - Kc
Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne
Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km
Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci,

prosím odpovezte pokud možno v anglictine,

Jo tak přesně tohle odepsal i mě :D ale určo by mě teda nenapadlo někomu posilat na auto peníze předem....

a kde seženu někoho solidního co by mi sehnal auto z DE??
tady tyhle jsou osvědčený,kamarádovi přivezli Alfu 159,vše OK,vysmlouvali mu i slevu 250eur,hodně dobrej přístup:
http://automotopanhans.cz/
prosim tě nemas na toho dovozce čislo na mobil nebo ten tvuj znamej???to co maj uvedený na tech strankach je celej den nedostupný a na email mi odepsali včera večer jen...
jirkal
Navigátor

Příspěvek od jirkal »

repinho píše:
jirkal píše:
repinho píše:Ahoj,

Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta.
Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Toyota Avensis, 2.0 D-4D NAVI z roku 2007 s cenou 150.000, - Kc
Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne
Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km
Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci,

prosím odpovezte pokud možno v anglictine,

Jo tak přesně tohle odepsal i mě :D ale určo by mě teda nenapadlo někomu posilat na auto peníze předem....

a kde seženu někoho solidního co by mi sehnal auto z DE??
tady tyhle jsou osvědčený,kamarádovi přivezli Alfu 159,vše OK,vysmlouvali mu i slevu 250eur,hodně dobrej přístup:
http://automotopanhans.cz/
prosim tě nemas na toho dovozce čislo na mobil nebo ten tvuj znamej???to co maj uvedený na tech strankach je celej den nedostupný a na email mi odepsali včera večer jen...
kamarád má ten co mají na netu,pondělky ale prej jezdí pro auta,takže to zkus se domluvit mailem ,kdy je máš kontaktovat.
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

bohužel pro auta už jezdí každej den,do pátku nemá čas,mam vybranej jeden kus ale nevim jestli na mě počká...na email mi odepsali dvkrát pokaždý v 1 ráno...což běžne spim takže s nima komunikovat nemuzu...
jirkal
Navigátor

Příspěvek od jirkal »

repinho píše:bohužel pro auta už jezdí každej den,do pátku nemá čas,mam vybranej jeden kus ale nevim jestli na mě počká...na email mi odepsali dvkrát pokaždý v 1 ráno...což běžne spim takže s nima komunikovat nemuzu...
ještě dobrý reference jsou na : www.rakar.cz
cartmanxv
Člen Týmu

Příspěvek od cartmanxv »

jirkal píše:
repinho píše:bohužel pro auta už jezdí každej den,do pátku nemá čas,mam vybranej jeden kus ale nevim jestli na mě počká...na email mi odepsali dvkrát pokaždý v 1 ráno...což běžne spim takže s nima komunikovat nemuzu...
ještě dobrý reference jsou na : www.rakar.cz
To je pravda, mohu potvrdit.
Toyota Avensis 1.8 VVT-i,kombi,2007
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

tak dneska se objevil zas tady slušnej kus http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... lu#carMenu
sice dvoulitřík,byla by větší pojistka ale zas u nich nehrozí problém s olejem...za tu cenu si myslim že dobrá ne???
jirkal
Navigátor

Příspěvek od jirkal »

repinho píše:tak dneska se objevil zas tady slušnej kus http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... lu#carMenu
sice dvoulitřík,byla by větší pojistka ale zas u nich nehrozí problém s olejem...za tu cenu si myslim že dobrá ne???
tak to bych neváhal,výbava je super,rozdíl v pojistce snad neni taková palba,určitě nebudeš litovat.
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

já bych do toho i šel,ale slovo má i manželka :)
sector
Člen Týmu

Příspěvek od sector »

repinho píše:já bych do toho i šel,ale slovo má i manželka :)
Jed se na nej podivat. Sice stary, ale najezd se zda byt ok, 70tkm najezdis za 3-4 roky tak pak to zas muzes strelit., ale nekdo prece psal ze 2005 mivaji problem se spotrebou oleje? Vyzadej si VIN a over datum vyroby a mozna i stav najetych KM pokud to bylo servisovane v orig. servisu:)
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

no dle mých informacích dvoulitry tim olejem netrpěli jen 1.8ky...no 70tkm ja najedu tak spis za 5 i 6 let...a navíc i tak bych auto potřeboval ješt ě na nakej rok navíc,...tak zas ty dvoulitry by měli mít i větší životnost ne??

a bohužel už sem v takovej situaci že sem koukal i po automatu,ale jlikož sem na tyhle věci trochu ,,debil,, tak ani nemam ponětí jak to vlastně ,,funguje,, jak se s tim jezdí,jak rychle bych si zvyk,a jak je to se spotřebou oproti manuálu???
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

repinho píše:no dle mých informacích dvoulitry tim olejem netrpěli jen 1.8ky...no 70tkm ja najedu tak spis za 5 i 6 let...a navíc i tak bych auto potřeboval ješt ě na nakej rok navíc,...tak zas ty dvoulitry by měli mít i větší životnost ne??
Ano, len 1,8 (vraj aj niektore 1,6). 2.0 je ale zasa priamy vstrek - horsia odozva na pedal, paradoxne vacsia spotreba, nemoznost LPG, zvolavacka na palivove cerpadlo (?).
Ale zasa lepsi tah.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

tak já uz teda fak nevim co koupit....1.8 ano 1.8 ne...2.0 ano,2.0 ne.....jaka zvolavacka na palivove cerpadlo?? vetsí spotřeba??někdo mi zas řek že u kombika bude spotřeba stejná jak s motorem 1.8 maximalne o něco malo víc... dyž se vyhnu u 1.8 problému s olejem,tak u 2.0 je zas něco s palivovym čerpadlem???asi to zabalim a koupim si jako každej druhej debílek v čr Octavku!!!!
Amper77
Člen Týmu

Příspěvek od Amper77 »

Svolávačku neřeš, diskuze o ní je tady http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0 ale mě nechává klidným.
Rozhodnutí, jestli 1,8 nebo 2,0 nebo snad Ochcávku je jen na tobě, to ti nikdo nerozhodne. Musíš vzít + a - pro jednotlivé varianty (ty tady najdeš) a posoudit jejich závažnost a zvolit podle svojích preferencí.
Zkus si to shrnout, jaks to už napsal :
1,8: + nižší spotřeba (cca o 1 l);
- nutnost ověřit dle VINu výrobu po 6/2005;
2,0: + žádná "opakovaná" závada (té svolávačky bych si skutečně nevšímal, podívej se na četnost těch případů a snadno necháš odstranit;
+ výkon;
+ v diskuzích asi nejchválenější motor /benz);
- spotřeba;
- při případném problému s motorem je pravděpodobná vyšší cena opravy (jen mírně vyšší, ne jako u nafty a proto jsem u TTT že nepojedu do servisu nikdy).
Možná jsem něco opoměl ale to jsou asi základní věci. K tomu se ještě podívej, kolik se takových aut nabízí, těch benzínu je skutečně jako šafránu, tohleto auto je kupované spíše na větší náběh km a tedy v naftě. Větší nabídka bude asi 1,8.
K té oktávce - co tam by sis vzal za motorizaci? Taky jsem nad ní uvažoval a zprvu se mi zdály skvělé motory TSI ale pak jsem si pročet diskuzi třeba tady http://forum.skodahome.cz/forum/60-motor/ , hledej příspěvky od Karlose. Přejde tě chuť na ně ještě rychleji naž na TTT. Já jsem došel k závěru, že s tím kompresorem a turbem získaly podobné parametry jako nafťáky - nízká spotřeba/vysoká cena oprav. Tož tak.
Toyota Avensis 2.0 VVT-i 1AZ-FSE 06 sedan
jirkal
Navigátor

Příspěvek od jirkal »

repinho píše:tak já uz teda fak nevim co koupit....1.8 ano 1.8 ne...2.0 ano,2.0 ne.....jaka zvolavacka na palivove cerpadlo?? vetsí spotřeba??někdo mi zas řek že u kombika bude spotřeba stejná jak s motorem 1.8 maximalne o něco malo víc... dyž se vyhnu u 1.8 problému s olejem,tak u 2.0 je zas něco s palivovym čerpadlem???asi to zabalim a koupim si jako každej druhej debílek v čr Octavku!!!!
2.0 je asi nejspolehlivější motor v tejhle generaci Avensisu,problémy se spotřebou oleje tu nehrozí,pokud byla nějaká svolávačka, tak je to určitě vyměněný,vždyť byla zadarmo,popř. tě to zadarmo vymění-vůbec neřeš,svolávačky se dělají u všech automobilek jen se o tom moc nemluví,toyota to oproti jinejm automobilkám řeší vše zaplaťpánbů otevřeně,problémy se spotřebou oleje měly třeba všechny Opely s 1.6 motory v letech 95-2002 a nikdy to Opel neřešil svolávačkama apod. jako Toyota,každej si to musel zasálovat sám :!:
já bejt tebou,tak se na auto jedu nejdřív podívat,ono tu můžem diskutovat jak chcem a pak auto bude stát za prd,z fotek se toho moc nepozná (děravý sedačky,zahuleno,škrábance atd...)
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

Amper77 píše:Svolávačku neřeš, diskuze o ní je tady http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0 ale mě nechává klidným.
Rozhodnutí, jestli 1,8 nebo 2,0 nebo snad Ochcávku je jen na tobě, to ti nikdo nerozhodne. Musíš vzít + a - pro jednotlivé varianty (ty tady najdeš) a posoudit jejich závažnost a zvolit podle svojích preferencí.
Zkus si to shrnout, jaks to už napsal :
1,8: + nižší spotřeba (cca o 1 l);
- nutnost ověřit dle VINu výrobu po 6/2005;
2,0: + žádná "opakovaná" závada (té svolávačky bych si skutečně nevšímal, podívej se na četnost těch případů a snadno necháš odstranit;
+ výkon;
+ v diskuzích asi nejchválenější motor /benz);
- spotřeba;
- při případném problému s motorem je pravděpodobná vyšší cena opravy (jen mírně vyšší, ne jako u nafty a proto jsem u TTT že nepojedu do servisu nikdy).
Možná jsem něco opoměl ale to jsou asi základní věci. K tomu se ještě podívej, kolik se takových aut nabízí, těch benzínu je skutečně jako šafránu, tohleto auto je kupované spíše na větší náběh km a tedy v naftě. Větší nabídka bude asi 1,8.
K té oktávce - co tam by sis vzal za motorizaci? Taky jsem nad ní uvažoval a zprvu se mi zdály skvělé motory TSI ale pak jsem si pročet diskuzi třeba tady http://forum.skodahome.cz/forum/60-motor/ , hledej příspěvky od Karlose. Přejde tě chuť na ně ještě rychleji naž na TTT. Já jsem došel k závěru, že s tím kompresorem a turbem získaly podobné parametry jako nafťáky - nízká spotřeba/vysoká cena oprav. Tož tak.
jsem z toho tvýho příspěvku trochu zmatenej,nevim tedy jesi motorizaci 2.0 schvaluješ nebo ne,ale vidim že ty tento typ motoru mas tak asi dobrý ne??já mam nájezd tak do 15tkm ročně!!můžu se zeptat o jakej problem se tedy konkrétně jednalo??případně cena jeho odstranění(pokud teda nebyl jeste odstraněn)??a jakej je tedy zasadní rozdíl mezi 1.8 a 2.0??dyž teda vynecham spotřebu a výkon... tech 1.8 je jasno víc ale bud to má nalítáno km,nebo to n emá výbavu jakou bych chtěl,nebo je to sedan,nebo výroba před 2005/9 tudíž problém s olejem....a dyž byly slušný kusy který bych bral taxem ještě nemel peníze z půjčky :cry: takže ted tu koukam na toho kombika ve dvoulitru no....a jak si to myslel s tim že sou opravy srovnatelný s dieslama???cenově nebo i že sou častý???já sem slyšel že ,,čim silnejší motor tim toho víc vydrží,,
Odpovědět

Zpět na „Avensis“