Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
teda ta textura na blatníku a v zadu tak tohle sem ještě neviděl, docela to vypadá i dost zajímavě ten design--- trochu jako jinovatka- nebo takový ty zrmrazky v zimě na autě to je jak cestičky od lýkožrouta ve dřevě a nebo je v tom skrytá nějaká zpráva od mimozemký civilizace?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
to je specialni 3D lakmicron píše:teda ta textura na blatníku a v zadu tak tohle sem ještě neviděl, docela to vypadá i dost zajímavě ten design--- trochu jako jinovatka- nebo takový ty zrmrazky v zimě na autě to je jak cestičky od lýkožrouta ve dřevě a nebo je v tom skrytá nějaká zpráva od mimozemký civilizace?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Slovensko , Ukrajina , "Rumunsko" , Maďarsko , Rakousko - 1900 km a až na Ukrajinské cesty kde dostávala zabrat ( zjistil jsem že mám minimální použitelnou výšku tam a moc nízké pneu - tuzery bych tam poslal s nízkoprofilama a spoilerama :D ), horší cesty máme už jen my
příští auto - Lada Samara
příští auto - Lada Samara
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
prohlidka drobnych sramu - trochu spodek blatniku , kryci plech za brz. kotoucem uz zacal drncet a drzel na poslednim sroubu tak jsem ho "jemne" odstranil a nejhorsi sramy jsou na spodku jak jsou ty dve podelne vyztuhy tak na nich byly 15 cm a max 0,5 cm zkrivene sramy jak si holt dre brichem no ( na Ukrajine ) - zastrikano jenom "asfaltem" na podvozky , jinak vsude na kastli je neco , asi zacnu davat dohromady tu druhou
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jojo uplně stejný to je stím 7a co mám ve spíži... tu fotku jsem sem možná taky dával díra jak do komína
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja sem trochu pokrocil s hledanim mlaceni ze zadku , myslim ze to dela zamek zadniho vika kufru , skousel jsem to opravit tim ze dam zamek niz co to jde ( moc to neslo ) , vymenil jsem gumy na doraz, a je to lepsi ale porad to mlati
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
tak mlaceni zadku odstraneno - opravdu to byl kufr , posunul jsem zamek nize - jde to hur zabouchnout ale nemlati
horsi je ze se dneska divam na auto a pred zadnim kolem byl flek a co cert nechtel je to benzin - tece odnekad a kape zespodku nadrze - to budou ty slavny trubky co mam zpravovany uz me z toho fejkne
horsi je ze se dneska divam na auto a pred zadnim kolem byl flek a co cert nechtel je to benzin - tece odnekad a kape zespodku nadrze - to budou ty slavny trubky co mam zpravovany uz me z toho fejkne
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
myslíš ty hnusácký trubky co jsou vždycky shnilý?? ty mám myslím doma celkem v slušném stavu, ale já osobně mám v plánu když se něco takového stane tak si nechám udělat repliku ale v plastuPavo.B. píše:tak mlaceni zadku odstraneno - opravdu to byl kufr , posunul jsem zamek nize - jde to hur zabouchnout ale nemlati
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ted jsem na to koukal a nejsem z toho moc chytrej - trubku mam zpravovanou epoxidem ale kdyby to teklo z ni tak to neni na nadrzi - ani napojeni do nadrze i ta druha tenka trubka se zda ze netece ale kdo vi kdyz se benzin odpari , spis bych rekl ze je dirka na lemu nadrze jak je spojeny vrsek a spodek a ted kdyz mam vic jak pul nadrze tak to tudy prolina , musim s tim na zvedak a budu chytrejsi , jen kdyby tak trubka nebyla v toyote takovej ranec tak to vymenim cely a mam pokoj