spíš uprdnul solidně
 spíš uprdnul solidně  je to takovej ten smrdutej dlouhej táhlej prd....
 je to takovej ten smrdutej dlouhej táhlej prd....  
 spíš uprdnul solidně
 spíš uprdnul solidně  je to takovej ten smrdutej dlouhej táhlej prd....
 je to takovej ten smrdutej dlouhej táhlej prd....  

Přes retardery jede jak po másle... ovšem stačí, když 1 opustí posádku, resp. ve 2 už to mlátí hlava nehlava, spíš zadek nezadek. Pokavaď sedí ale člověk v autě sám, jsou rány ještě větší. z 90% člověk sedí v autě sám že
 Přes retardery jede jak po másle... ovšem stačí, když 1 opustí posádku, resp. ve 2 už to mlátí hlava nehlava, spíš zadek nezadek. Pokavaď sedí ale člověk v autě sám, jsou rány ještě větší. z 90% člověk sedí v autě sám že  2 je málo... tak asi mrtvolu do kufru nebo co
 2 je málo... tak asi mrtvolu do kufru nebo co 

to auto si chtělo normálně vystřelit zadek někam do kosmu... ale nízký těžiště-gravitace v předu mu to neumožňuje.
 to auto si chtělo normálně vystřelit zadek někam do kosmu... ale nízký těžiště-gravitace v předu mu to neumožňuje.  
 kolik variant dokáže Subaru a Kyb namíchat... během 2 let
 kolik variant dokáže Subaru a Kyb namíchat... během 2 let
 každý vůz bude přesně na míru... a ne že ztloustnete!
 každý vůz bude přesně na míru... a ne že ztloustnete!  nebo zhubnete... nesmíte hlavně zhubnout
 nebo zhubnete... nesmíte hlavně zhubnout  jakmile zhubnete, XV sensory to poznaj a přes retarder se nedostanete bez vystřelení zadnice.
 jakmile zhubnete, XV sensory to poznaj a přes retarder se nedostanete bez vystřelení zadnice. 

prostě japončík co si jede na dovolenou se svým vejfukem Fujitsubo... normálka ne?
 prostě japončík co si jede na dovolenou se svým vejfukem Fujitsubo... normálka ne?   Na letišti u scanneru: "hele ty vole ten japončík si normálně veze vejfuk místo zavazadla... no to si děláš prdel?
 Na letišti u scanneru: "hele ty vole ten japončík si normálně veze vejfuk místo zavazadla... no to si děláš prdel?  To je v pohodě, to jsou divný lidi ty japonci
 To je v pohodě, to jsou divný lidi ty japonci 

než ty dieseloviny traktory..... to ticho je milý, je fascinující (člověk má pocit při stání na semaforech když klesnou otáčky na 500 že je motor vypnutej, a jede na start stop... fascinující ale divný, i s otevřenýma oknama a bez izolace kapoty
 než ty dieseloviny traktory..... to ticho je milý, je fascinující (člověk má pocit při stání na semaforech když klesnou otáčky na 500 že je motor vypnutej, a jede na start stop... fascinující ale divný, i s otevřenýma oknama a bez izolace kapoty  víc soundu víc víc prosím....tohle bude symfonie, přímo balada pro boxer natural 95 LAHODA jako poslouchat tohle, a syčení konus filtru Injen.... to je jiná třída než traktor...
 víc soundu víc víc prosím....tohle bude symfonie, přímo balada pro boxer natural 95 LAHODA jako poslouchat tohle, a syčení konus filtru Injen.... to je jiná třída než traktor...   to musí bejt! tenhle decentní koncert si dám líbit... místo luxusního total ticha jestliže to má nahradit, nebo cooperovat spíš s celicou, musí to ale i znít... takhle jop... tak je to fain...¨
 to musí bejt! tenhle decentní koncert si dám líbit... místo luxusního total ticha jestliže to má nahradit, nebo cooperovat spíš s celicou, musí to ale i znít... takhle jop... tak je to fain...¨

Jo tohle by si měli objednat od Bosalu... zkopčit, nerez neni třeba, ale ty decibely lahodný a plug n play design... ponechat
 Jo tohle by si měli objednat od Bosalu... zkopčit, nerez neni třeba, ale ty decibely lahodný a plug n play design... ponechat  

OK těšim se, docela rád bych se v křesle díval s vychlazeným pivkem a nějakou japonskou masérkou, a kamerou jak to řešej... vypadá to na větší problém, přesně jak sem předpokládal, Praha je krásný město... jak to tak vidim, tak proběhne asi exkurze ne jen památek, ale i měření všech možných typů příčných prahů, aby se vyladily tlumiče a pružiny akorát
 OK těšim se, docela rád bych se v křesle díval s vychlazeným pivkem a nějakou japonskou masérkou, a kamerou jak to řešej... vypadá to na větší problém, přesně jak sem předpokládal, Praha je krásný město... jak to tak vidim, tak proběhne asi exkurze ne jen památek, ale i měření všech možných typů příčných prahů, aby se vyladily tlumiče a pružiny akorát  
  Jo mam radost, nedám pokoj dokavaď to auto, který si to zaslouží nebude TipŤop... 3AA 6380 studijní materiál pro Japonce
 Jo mam radost, nedám pokoj dokavaď to auto, který si to zaslouží nebude TipŤop... 3AA 6380 studijní materiál pro Japonce  Těší mě, že mam přednost před USA a Ruskem... malinkatá česká republička a micron
 Těší mě, že mam přednost před USA a Ruskem... malinkatá česká republička a micron   Asi proto, že prudit umim, a to sem ještě nezačal.... no mam ze sebe radost.... jeeeje
 Asi proto, že prudit umim, a to sem ještě nezačal.... no mam ze sebe radost.... jeeeje  
 + ještě 1 blbina mi chybí v XV a to zadní loketní opěrka, já sem na ty loketní opěrky úchylnej... přední posuvná je výborná, ale ještěěěě zadní s držáčkama na pívo... to tam chybí- neni určená pro Euro trh, jen USA a určitý další země... ale já jí tam chci!... když si tak sednu dozadu, prostě mi tam chybí k dokonalosti
  + ještě 1 blbina mi chybí v XV a to zadní loketní opěrka, já sem na ty loketní opěrky úchylnej... přední posuvná je výborná, ale ještěěěě zadní s držáčkama na pívo... to tam chybí- neni určená pro Euro trh, jen USA a určitý další země... ale já jí tam chci!... když si tak sednu dozadu, prostě mi tam chybí k dokonalosti  Takže tu taky dovalej.... o tom si s japoncema popovídám mile rád... pak vymažu ty 2 videa na Yotube a nepřidám třetí, který neni online... napíšu, že se situace urovnala a budeme kamarádi... sem celkem vzato skromnej
 Takže tu taky dovalej.... o tom si s japoncema popovídám mile rád... pak vymažu ty 2 videa na Yotube a nepřidám třetí, který neni online... napíšu, že se situace urovnala a budeme kamarádi... sem celkem vzato skromnej  budem si kvit... FHI nechápu proč bysme my v Evropě neměli mít nárok na posuvnou loketní opěrku v předu a komfortní vzadu... máte nás za druhořadý nebo co? Pak budou v roce 2015 třeba po mým pruzení standard... obě! a v látce ne kůži děkuji... původní čast sedačky vám vrátim a tu neposuvnou loketní opěrku vám dám jako dárek... pro mě je bezcenná...
 budem si kvit... FHI nechápu proč bysme my v Evropě neměli mít nárok na posuvnou loketní opěrku v předu a komfortní vzadu... máte nás za druhořadý nebo co? Pak budou v roce 2015 třeba po mým pruzení standard... obě! a v látce ne kůži děkuji... původní čast sedačky vám vrátim a tu neposuvnou loketní opěrku vám dám jako dárek... pro mě je bezcenná...  

vim to, očekával sem že už je... tak teprve bude... to nevadí... lidi dělaj chyby... to auto je tak pěkný ze vnitř a z venku, že to můžu vzhledem k lásce k japonským produktům za kompenzaci odpustit... cílem je vzít si ponaučení... myslim že si tohle už ale FHI aka Subaru už uvědomuje... naslouchat zákazníkům, ty totiž jako jediný dělaj reklamu...
 vim to, očekával sem že už je... tak teprve bude... to nevadí... lidi dělaj chyby... to auto je tak pěkný ze vnitř a z venku, že to můžu vzhledem k lásce k japonským produktům za kompenzaci odpustit... cílem je vzít si ponaučení... myslim že si tohle už ale FHI aka Subaru už uvědomuje... naslouchat zákazníkům, ty totiž jako jediný dělaj reklamu...

dobrá pikačovina, peníze... co jsou to peníze... já preferuju vyladit XV pikačovinama
   dobrá pikačovina, peníze... co jsou to peníze... já preferuju vyladit XV pikačovinama  za to co jste jí FHI provedli... podvedli... tohle je totiž lepší než alarm a zámek páky... no needed at subaru
 za to co jste jí FHI provedli... podvedli... tohle je totiž lepší než alarm a zámek páky... no needed at subaru  no spíš jde o to aby japonci pochopili že i my máme rádi loketní opěrky, ne jen někde jinde... že
 no spíš jde o to aby japonci pochopili že i my máme rádi loketní opěrky, ne jen někde jinde... že  jak je vidět, tak je rozdíl i v hlavových opěrkách, ty se mi a i psovi ale líběj víc ty naše euro-sports zasunovací- lepší výhled vzad, pes má luxusní výhled dopředu, a zbytečně neotravujou když tam nikdo nesedí...
 jak je vidět, tak je rozdíl i v hlavových opěrkách, ty se mi a i psovi ale líběj víc ty naše euro-sports zasunovací- lepší výhled vzad, pes má luxusní výhled dopředu, a zbytečně neotravujou když tam nikdo nesedí...  v zadu XV se sedí prostě dobře... sice to neni ani z daleka luxus jako byl miláček mitsubishi galant E33, ale je to lepší comfort než toy landcruiser 120...(lepší styl sezení, uvolněnej, lážo plážo)... takže dost dobrý, k relaxaci a užívání si jízdy v zadu je ale potřeba tato loketní opěrka
 v zadu XV se sedí prostě dobře... sice to neni ani z daleka luxus jako byl miláček mitsubishi galant E33, ale je to lepší comfort než toy landcruiser 120...(lepší styl sezení, uvolněnej, lážo plážo)... takže dost dobrý, k relaxaci a užívání si jízdy v zadu je ale potřeba tato loketní opěrka  prostě je
 prostě je   

ale z 50% přiznal fatal error, tak aspoň, že tak... ale je to šílená recenze...bez komentáře... Asi bych si jako čtenář koupi takovýho vozu rozmyslel, co třeba Mazda CX5, Hundee Kia... že...
 ale z 50% přiznal fatal error, tak aspoň, že tak... ale je to šílená recenze...bez komentáře... Asi bych si jako čtenář koupi takovýho vozu rozmyslel, co třeba Mazda CX5, Hundee Kia... že...   Na citelný rány za 650.000,- opravdu nejsem zvědavej po ujetí 50Km...
 Na citelný rány za 650.000,- opravdu nejsem zvědavej po ujetí 50Km...

proto pan pisswasser....
 proto pan pisswasser....

HD game still continues... zvukově je to podobný i tomu videu snímaným hloupoučkým, ale milovaným samsung NV3 foťákem... je to stejný... HD ne HD, foťák má kupodivu celkem obstojnej mikrofon, až se divim... tahle hračka stála víc... Sony HDR-CX260, efekt totožnej... nelze pochybovat, že se jedná o drsnou a vážnou vadu...
  HD game still continues... zvukově je to podobný i tomu videu snímaným hloupoučkým, ale milovaným samsung NV3 foťákem... je to stejný... HD ne HD, foťák má kupodivu celkem obstojnej mikrofon, až se divim... tahle hračka stála víc... Sony HDR-CX260, efekt totožnej... nelze pochybovat, že se jedná o drsnou a vážnou vadu... Nesmí se tutlat... jako to bylo asi zvykem do teď... už ne, je to trapný... takový i PR který je chybou výrobce je vždycky pozitivní... přestaňte si zvát auta tajně do servisů, subaru... šéfík mi prozradil, že jsou 2 svolávací akce subaru, co běžej---- jak je možný že o nich nevim??? že o nich lidstvo neví....? na to sem se ho ptal... neví.... subaru= tajně takže už ne... je to jasný???!!! co je šeptem to je čertem... jenže čert je mý XV 666 je to sám ďábel... co má nebeskou celicu... takže bacha
 Nesmí se tutlat... jako to bylo asi zvykem do teď... už ne, je to trapný... takový i PR který je chybou výrobce je vždycky pozitivní... přestaňte si zvát auta tajně do servisů, subaru... šéfík mi prozradil, že jsou 2 svolávací akce subaru, co běžej---- jak je možný že o nich nevim??? že o nich lidstvo neví....? na to sem se ho ptal... neví.... subaru= tajně takže už ne... je to jasný???!!! co je šeptem to je čertem... jenže čert je mý XV 666 je to sám ďábel... co má nebeskou celicu... takže bacha  + sem součástí živlu kterým je VODA....Aqua
 + sem součástí živlu kterým je VODA....Aqua

udělaj si tam asi podobnou dráhu jako viděli tady na Barrandově... tomu i věřim, ale hlavně teď už testujou nejeden vůz tak přes tejden počítám... zase, ale když Japonec něco testuje, tak mu to bude trochu trvat, musí to bejt dokonalý... když už to posrali, musej nasimulovat všechny možný překážky atd... ale sem zvědavej s čim přijdou... jestli tlumiče nebo tlumiče i pružiny, nebo nějaký vyztužení... no každopádně je to zajímavý, tohle sem nečekal ani omylem, takovou trapárnu... ale chci to auto a chci mu dělat pak reklamu... prostě se jinak fest povedlo a s tim laufem Fujitsubo to bude radost i bez muziky... ten motor je skvělej, jízdní komfort supr, dálnice, nerovnosti.... ještě tedy vyřešit to mlácení že
  udělaj si tam asi podobnou dráhu jako viděli tady na Barrandově... tomu i věřim, ale hlavně teď už testujou nejeden vůz tak přes tejden počítám... zase, ale když Japonec něco testuje, tak mu to bude trochu trvat, musí to bejt dokonalý... když už to posrali, musej nasimulovat všechny možný překážky atd... ale sem zvědavej s čim přijdou... jestli tlumiče nebo tlumiče i pružiny, nebo nějaký vyztužení... no každopádně je to zajímavý, tohle sem nečekal ani omylem, takovou trapárnu... ale chci to auto a chci mu dělat pak reklamu... prostě se jinak fest povedlo a s tim laufem Fujitsubo to bude radost i bez muziky... ten motor je skvělej, jízdní komfort supr, dálnice, nerovnosti.... ještě tedy vyřešit to mlácení že 
 Ne každej ví, že sem si tohle nevycucal z prstu, je to fakt mega průser FHI nebo KYB obou... no sem zvědavej a nejen já, myslim že všichni u Freye a dál jsou zvědavý, třeba by japoncům poradili číňani, takovej choroš ten určitě nebouchá
 Ne každej ví, že sem si tohle nevycucal z prstu, je to fakt mega průser FHI nebo KYB obou... no sem zvědavej a nejen já, myslim že všichni u Freye a dál jsou zvědavý, třeba by japoncům poradili číňani, takovej choroš ten určitě nebouchá 
 Proto si taky dávaj bacha co řeknou a jak... musej pochopit, že teď když něco řeknou, bude to vědět do minuty celá amerika a celej svět... sice se snažej pořád držet potají nějakej service bulletin nebo jak tomu řikaj... ale i ten už se dá sehnat, někdo těch pár dolarů dá, a zveřejní to... nechápu logiku tajnůstkařit s problémama... tohle je celkem originální u subaru jak sem tak pochopil... takže takhle už ne...
 Proto si taky dávaj bacha co řeknou a jak... musej pochopit, že teď když něco řeknou, bude to vědět do minuty celá amerika a celej svět... sice se snažej pořád držet potají nějakej service bulletin nebo jak tomu řikaj... ale i ten už se dá sehnat, někdo těch pár dolarů dá, a zveřejní to... nechápu logiku tajnůstkařit s problémama... tohle je celkem originální u subaru jak sem tak pochopil... takže takhle už ne...   Musíme troubit do světa tutuuuut, je lepší troubit než držet pod pokličkou... to si musí FHI uvědomit, měli už dááávno, svět se změnil... internetový fóra jsou důležitej zdroj.
 Musíme troubit do světa tutuuuut, je lepší troubit než držet pod pokličkou... to si musí FHI uvědomit, měli už dááávno, svět se změnil... internetový fóra jsou důležitej zdroj. Ten obchůdek má stejně vadný kornoutky ale už 3 roky??!!! jakto že dávno nemá jiný?!
  Ten obchůdek má stejně vadný kornoutky ale už 3 roky??!!! jakto že dávno nemá jiný?!   hmmm asi se vyrobilo moc špatných kornoutů... přeci se to nevyhodí, když to lidi žerou...
 hmmm asi se vyrobilo moc špatných kornoutů... přeci se to nevyhodí, když to lidi žerou...   no je to k smíchu
 no je to k smíchu   nebo spíš k pláči? je to k nasrání
 nebo spíš k pláči? je to k nasrání 

jinak je to famozní.... až takový retro i když je to 2014 a to je na tom to krásný... ta radost z řízení... jak poslouchá, reaguje, řazení...  neskutečný... perfektní famozní!!!! sice to zní jak z blbýho článku někde... ale přísahám že je to prostě kurva dobrý, víc než to... chybí jen zvuk laufu Fujitsubo Authorize S + sosání Injen system impreza pak ta jízda bude podobná alespoň trošku jako v Celice 1989 5G GTi a bude to úsměv... jojo pak to bude prdel
 jinak je to famozní.... až takový retro i když je to 2014 a to je na tom to krásný... ta radost z řízení... jak poslouchá, reaguje, řazení...  neskutečný... perfektní famozní!!!! sice to zní jak z blbýho článku někde... ale přísahám že je to prostě kurva dobrý, víc než to... chybí jen zvuk laufu Fujitsubo Authorize S + sosání Injen system impreza pak ta jízda bude podobná alespoň trošku jako v Celice 1989 5G GTi a bude to úsměv... jojo pak to bude prdel  
  prdel mix pak už může bejt reklamou... za kterou se nemusim stydět.... to si tohle autíčko nezaslouží... NE NE A NE
 prdel mix pak už může bejt reklamou... za kterou se nemusim stydět.... to si tohle autíčko nezaslouží... NE NE A NE  těžko se to chápe, ale XV by měli dělat reklamu jen a jen uživatelé... ne stupid články... tak asi tak.
 těžko se to chápe, ale XV by měli dělat reklamu jen a jen uživatelé... ne stupid články... tak asi tak.

no právě že ne... musim je trochu zaměstnat... 3 roky se nudili... je čas uspokojit všechna přání klienta, aby měl radost že... positive thinking
 no právě že ne... musim je trochu zaměstnat... 3 roky se nudili... je čas uspokojit všechna přání klienta, aby měl radost že... positive thinking  už to budou 4 měsíce co si neužívám Subaru dle mých představ... ještě chvíli a fakt to nechám řešit právníky... pomalu ale zcela jistě mi dochází poslední špetka tolerance.
 už to budou 4 měsíce co si neužívám Subaru dle mých představ... ještě chvíli a fakt to nechám řešit právníky... pomalu ale zcela jistě mi dochází poslední špetka tolerance. Nápad byl z mý hlavy... ještě v době kdy tě stát neotravoval se clem... a nutil tě někam štrádovat, místo aby ti to přišlo pěkně až domu, jako kdysi... to byly časy
 Nápad byl z mý hlavy... ještě v době kdy tě stát neotravoval se clem... a nutil tě někam štrádovat, místo aby ti to přišlo pěkně až domu, jako kdysi... to byly časy 

ani Ň, jel tam s ní syn 2. mýho automechanika- sympaťák přijel, stačilo jen lehce okouknout a bylo pochopeno, řekli že je krásná
 ani Ň, jel tam s ní syn 2. mýho automechanika- sympaťák přijel, stačilo jen lehce okouknout a bylo pochopeno, řekli že je krásná  a že tohle už dlouho neviděli, týpek co jí tam vez tak ještě pochválil Fuji Livesound, že to prej ohulil cestou tam a pak se divil, že v kufru neni subwoofer
 a že tohle už dlouho neviděli, týpek co jí tam vez tak ještě pochválil Fuji Livesound, že to prej ohulil cestou tam a pak se divil, že v kufru neni subwoofer  No prostě udělala všem radost celi, hodná holka..
 No prostě udělala všem radost celi, hodná holka..   a líp se bude parkovat, zmizej socky pěkně do shrotu pááápááá
 a líp se bude parkovat, zmizej socky pěkně do shrotu pááápááá    nechám opravit vlnovec, nahodíme italskej palec rozdělovače a pozvolna se chci vrhnout do lakování předního nárazníku, novej pravej blatník by si dala, a konečně vrátka kufru s celolakem s křídlem... aleeee XV nám zlobíííí víc než celi
  nechám opravit vlnovec, nahodíme italskej palec rozdělovače a pozvolna se chci vrhnout do lakování předního nárazníku, novej pravej blatník by si dala, a konečně vrátka kufru s celolakem s křídlem... aleeee XV nám zlobíííí víc než celi  ta bitchka...
 ta bitchka...

" 6 za sebou to těžko najdeš a tyhle jsou extra special
" 6 za sebou to těžko najdeš a tyhle jsou extra special  Zjištěno bylo, že moje auto je nejlehčí... z XVček, Manual 6 Benzin je prostě nejlehčí a nejvíc mlátí.... pak mlátí "trochu" míň Automat Benzin kterej je 100kg min těžší... a ještě míň mlátí diesel nejtěžší... ale ve Voskovcový mlátí i ten diesel... vynikající ulice
 Zjištěno bylo, že moje auto je nejlehčí... z XVček, Manual 6 Benzin je prostě nejlehčí a nejvíc mlátí.... pak mlátí "trochu" míň Automat Benzin kterej je 100kg min těžší... a ještě míň mlátí diesel nejtěžší... ale ve Voskovcový mlátí i ten diesel... vynikající ulice  tady můžou automobilky testovat vozy...
 tady můžou automobilky testovat vozy...  

ale zase míň než vracet prachy lidem za auta... no je to průser jako hrom... kdo bude číst na netu, tomu to bude vyměněný... ale je spousta lidí co na net kašlou a jsou hluchý, tupý a blbý... a těch je vždycky víc... takže ty se to nedozvědi... bude to takovej podvůdek, ale kdybych to řídil já, teda rozhodoval o tom, radši bych si rozmyslel zvát 300.000+ aut do servisu
  ale zase míň než vracet prachy lidem za auta... no je to průser jako hrom... kdo bude číst na netu, tomu to bude vyměněný... ale je spousta lidí co na net kašlou a jsou hluchý, tupý a blbý... a těch je vždycky víc... takže ty se to nedozvědi... bude to takovej podvůdek, ale kdybych to řídil já, teda rozhodoval o tom, radši bych si rozmyslel zvát 300.000+ aut do servisu  

No osobně je mi putin jak to vyřešej s ostatníma, ale já to chci mít v cajku a jako první! + dárečky si objednám zejtra... Třeba ty blbouny u subaru napadne dávat ty loketní opěrky posuvný a zadní pak gratis do EU... a můžou nabízet Fujitsubo extra exhaust... for fun with xv v příslušenství.... kdyby se totiž dal objednat, už ho tam mam...
 No osobně je mi putin jak to vyřešej s ostatníma, ale já to chci mít v cajku a jako první! + dárečky si objednám zejtra... Třeba ty blbouny u subaru napadne dávat ty loketní opěrky posuvný a zadní pak gratis do EU... a můžou nabízet Fujitsubo extra exhaust... for fun with xv v příslušenství.... kdyby se totiž dal objednat, už ho tam mam...   to že chci právě tyhle blbiny by Subaru Japan mělo inspirovat... nabídnout něco víc... pro potěšení z jízdy... s benzinem Ne s dieselem, ten mlátí málo
 to že chci právě tyhle blbiny by Subaru Japan mělo inspirovat... nabídnout něco víc... pro potěšení z jízdy... s benzinem Ne s dieselem, ten mlátí málo   

já z toho zešílim....
 já z toho zešílim.... Aaaano asi aaaano asi máte pravdu virtuální psycholožko, díky... jinak to asi nepude... musim to ze sebe vymlátit, vymlátit tý opici prdel
 Aaaano asi aaaano asi máte pravdu virtuální psycholožko, díky... jinak to asi nepude... musim to ze sebe vymlátit, vymlátit tý opici prdel   

Tak že prej neni, nějak se ta serie nepovedla... (to sem čuměl, že ti nepošlou ani přiblblou nekvalitní potmonku za pár kaček a přiznal se)
 Tak že prej neni, nějak se ta serie nepovedla... (to sem čuměl, že ti nepošlou ani přiblblou nekvalitní potmonku za pár kaček a přiznal se)  1 borec mi poslal automaticky prachy zpátky aniž to stih říct kolegovi, ten mi poslal jiný 2 potmonky co sem si vybral místo nich... pak sem se divil že mi přišly potmonky zdarma a jako dárečky tam přibalil skládací vějíře, dobrej kauf zdarma
 1 borec mi poslal automaticky prachy zpátky aniž to stih říct kolegovi, ten mi poslal jiný 2 potmonky co sem si vybral místo nich... pak sem se divil že mi přišly potmonky zdarma a jako dárečky tam přibalil skládací vějíře, dobrej kauf zdarma  a vějíře pobavily...
 a vějíře pobavily... A že to nepřišlo a chci to poslat znovu... poslali to znovu asi před 14 dny... už to nejde zarazit, případ sem uzavřel a očekávám že přijdou tedy další 2 podznačky za 30 doláčků zdarma
 A že to nepřišlo a chci to poslat znovu... poslali to znovu asi před 14 dny... už to nejde zarazit, případ sem uzavřel a očekávám že přijdou tedy další 2 podznačky za 30 doláčků zdarma  jako že poslaný už byly... ale jako kde putoval ten původní balík od 11/5, že přišel až 24/7 to je mi záhadou... nevadí
 jako že poslaný už byly... ale jako kde putoval ten původní balík od 11/5, že přišel až 24/7 to je mi záhadou... nevadí  
   takhle se zajímavě nakupuje z Hong Kongu
 takhle se zajímavě nakupuje z Hong Kongu  
  budu bastardo
 budu bastardo čekání se vyplatilo
 čekání se vyplatilo   druhej by měl přijít do 10/8 takže přijde tak koncem srpna/ na přelomu září
 druhej by měl přijít do 10/8 takže přijde tak koncem srpna/ na přelomu září  good kauf
 good kauf zajímavý... china post už nemá čas na blokaci mýho 2. balíku... "člověk takhle díky zpoždění předběhne čas." paráda
 zajímavý... china post už nemá čas na blokaci mýho 2. balíku... "člověk takhle díky zpoždění předběhne čas." paráda