SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: SCION "TC" (Celica 2014) + Subaru XV

Příspěvek od micron »

dneska sem poprvý narazil na jeep cherokee... jo ten divnej co na něj lidi nadávaj a druhý ho maj rádi... je to hezký... což o to... předek atak... ale zase jsme u toho zadku... Kia Sportage :-ú )))) neeee muj ty bože tedy energie... tohle ne-e jak je vůbec možný tohle prodávat za mega avíc????!!!! no je to komedie... zlatý subaru XV... ježkovy zraky... to si zas někdo ucvrnk... :biggrin: spíš uprdnul solidně :-) je to takovej ten smrdutej dlouhej táhlej prd.... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tož proběhla jízda po mega retard strasse Voskovcový, s Garančním a servisním technikem Subaru + přijímacím technikem. Pokud jsme v autě byli 3, Subaru je zatížený dá se říct ideálně :-) Přes retardery jede jak po másle... ovšem stačí, když 1 opustí posádku, resp. ve 2 už to mlátí hlava nehlava, spíš zadek nezadek. Pokavaď sedí ale člověk v autě sám, jsou rány ještě větší. z 90% člověk sedí v autě sám že :-) 2 je málo... tak asi mrtvolu do kufru nebo co :-)
Vrátili jsme se na prodejnu, garanční technik i přijímací se opravdu snažej, to musim říct že jo, zkoušeli dokonce 2 typy tlumičů a pružin z jiných XV, nic... garanční technik mi v cuku letu vytisk všechny kombinace tlumičů a pružin, no tak toooohle když člověk vidí, nestačí se divit! Např pro Japonskej trh maj úplně speciální jiný tlumiče i pružiny, než do Evropy a USA. Je takovejch kombinací, že se člověku roztočí hlava, celkem to postrádá logiku.

Tudíž zkusíme objednat ještě japonskou specifikaci, vyzkoušíme, třeba si japonci nechávaj ty schopnější tlumiče co zvládnou retardér s 1 hubeným lehkým japoncem jen pro sebe??!!
+ Mám slíbeno, že během tejdne mi daj vědět, a měl by přiletět přímo i nějakej japončík osobně- jak mi bylo řečeno, protože je to opravdu něco šílenýho.
Tak konečně mam dobrej pocit, že se něco děje, mam z toho dobrej pocit a trochu klidu :wink:

Vesměs jde o to, že zadní tlumiče jsou konstruovaný na velmi vysokou zátěž, zcela nelogicky, XV neni pick-up, náklaďák, nebo dodávka... s nizkým zatížením zadní nápravy, když kola jdou dolů z retarderu, tak tlumič flákne do horního dorazu takovou rychlostí a silou, že má člověk pocit že má díru v kufru. Tlumič by se ale vůbec neměl v takový situaci k dorazu přiblížit, a nebo má bejt doraz ultra ULTRA měkčí.

ps: při 1 retarderu i když jsme v autě byli 2... 10km/h sem musel zařvat, jaká to byla ďaha, :-) to auto si chtělo normálně vystřelit zadek někam do kosmu... ale nízký těžiště-gravitace v předu mu to neumožňuje. :wink:

No až sem nalepim všechny a to nejsou všechny kódy pro US/EU/JPN chyběj Rusko a Australie, tak budete čubrnět... :shock: kolik variant dokáže Subaru a Kyb namíchat... během 2 let
Příští rok třeba až přijde takhle novej zákazník pro subaru XV, tak se ho prodejce zeptá: "prosimvás a kolik vážíte? My tu máme váhu, jestli vás můžu poprosit, zvážíte se mi tady?? :-)
My totiž od tohoto roku děláme XV přesně na míru klienta... říkáme tomu adoptivní tlumiče, to je taková naše subaru specialitka... :biggrin: každý vůz bude přesně na míru... a ne že ztloustnete! :-) nebo zhubnete... nesmíte hlavně zhubnout :-) jakmile zhubnete, XV sensory to poznaj a přes retarder se nedostanete bez vystřelení zadnice. :bigups:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Sem dneska tak přemejšlel, myslim že by bylo vhodný přívézt micronovi nějakej dárek z Japonska, když už sem poletí delegace, delegát subaru.... 6/7Kg dárek si objednám za psychickou kompenzaci, neni to moc, je to jen gesto.... jako podání ruky, nebo úklon po japonsku... cena cca 14.000,- to je skoro až veselá kompenzace toho, že sem neměl radost z novýho vozu, musel sem xxxhodin studovat ten problém a 2 měsíce musel nutit japonce přiletět do krásný Prahy na pracovní dovolenou... určitou kompenzaci za vynaloženou energii a zešedivění si zasloužim.
Takže FujiTsubo lauf XV by bodnul.... přeci nepojedete s prázdnou z takový dálky... 6 kg propašuješ raz dva :-) prostě japončík co si jede na dovolenou se svým vejfukem Fujitsubo... normálka ne? :biggrin: Na letišti u scanneru: "hele ty vole ten japončík si normálně veze vejfuk místo zavazadla... no to si děláš prdel? :-) To je v pohodě, to jsou divný lidi ty japonci :-)
http://www.fujitsubo.co.jp/prods/detail ... 7/00001551
http://www.youtube.com/watch?v=NC9JWtwGAcw
Tohle by mi udělalo radost... a kompenzovalo moje nasrání subaru... takový hezký gesto na usmířenou, jestli ovšem zvládne japončík vyřešit to mlácení retarderů... že :-)
ten zvuk je vynikající... to XV chybí, přesně tohle a syčení otevřenýho sání... pak to bude paráááááda takový trošku fest jiný SUV... že :-) než ty dieseloviny traktory..... to ticho je milý, je fascinující (člověk má pocit při stání na semaforech když klesnou otáčky na 500 že je motor vypnutej, a jede na start stop... fascinující ale divný, i s otevřenýma oknama a bez izolace kapoty :-) víc soundu víc víc prosím....tohle bude symfonie, přímo balada pro boxer natural 95 LAHODA jako poslouchat tohle, a syčení konus filtru Injen.... to je jiná třída než traktor... :biggrin: to musí bejt! tenhle decentní koncert si dám líbit... místo luxusního total ticha jestliže to má nahradit, nebo cooperovat spíš s celicou, musí to ale i znít... takhle jop... tak je to fain...¨
Obrázek
Obrázek
i like that :oha: :onfire: Jo tohle by si měli objednat od Bosalu... zkopčit, nerez neni třeba, ale ty decibely lahodný a plug n play design... ponechat :wink:
Zatim ale opravdu ať nikoho ani nenapadne kopírovat zadní tlumiče a pružiny XV, to by byl blbej business... zatim ne :-) :-)
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ještě 3 fotky, kdy mě zaujal detail XV pekelný nebesa
Obrázek
Obrázek
Obrázek
nice heaven 666
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Good things are Movin... quick :bigups:
Dneska mi volal "trochu" nervozní servis subaru Frey, překvapivě, že Japonská delegace, ne jeden ale celej team... přilítá nečekaně rychle dnes v noci, a přáli by si moje XV pokud možno zítra co nejdřív... oleeee :-) OK těšim se, docela rád bych se v křesle díval s vychlazeným pivkem a nějakou japonskou masérkou, a kamerou jak to řešej... vypadá to na větší problém, přesně jak sem předpokládal, Praha je krásný město... jak to tak vidim, tak proběhne asi exkurze ne jen památek, ale i měření všech možných typů příčných prahů, aby se vyladily tlumiče a pružiny akorát :-)
FHI má + za rychlost, teď ještě co si počnou, na to sem fakt zvědavej... ale mam teda radost, že sem je donutil přiletět pěkně k nám... tohle se kurva že vyřeší! :biggrin: Jo mam radost, nedám pokoj dokavaď to auto, který si to zaslouží nebude TipŤop... 3AA 6380 studijní materiál pro Japonce :-) Těší mě, že mam přednost před USA a Ruskem... malinkatá česká republička a micron :biggrin: Asi proto, že prudit umim, a to sem ještě nezačal.... no mam ze sebe radost.... jeeeje :biggrin:
Když sem dneska volal bráchovi, řiká: "Tak to si děláš prdel!" Já sem myslel že sis s tim, že přiletěj japonci dělal srandu..." "Nedělal" V podstatě je to i + pro celou dealerskou síť Emila Freye, předbíháme USA... ale jak se bránili nejdřív... přitom každej zaměstnanec pobočky má u japonců automaticky + (- maj konstruktéři s fatální chybou)

+ jako kompenzaci, bych si představoval doručit po opravě ten vejfuk Fujitsubo v kufru přes jakýkoliv XV-bez cla a zdarma- tomu se řiká pašování :-) + ještě 1 blbina mi chybí v XV a to zadní loketní opěrka, já sem na ty loketní opěrky úchylnej... přední posuvná je výborná, ale ještěěěě zadní s držáčkama na pívo... to tam chybí- neni určená pro Euro trh, jen USA a určitý další země... ale já jí tam chci!... když si tak sednu dozadu, prostě mi tam chybí k dokonalosti :-) Takže tu taky dovalej.... o tom si s japoncema popovídám mile rád... pak vymažu ty 2 videa na Yotube a nepřidám třetí, který neni online... napíšu, že se situace urovnala a budeme kamarádi... sem celkem vzato skromnej :wink: budem si kvit... FHI nechápu proč bysme my v Evropě neměli mít nárok na posuvnou loketní opěrku v předu a komfortní vzadu... máte nás za druhořadý nebo co? Pak budou v roce 2015 třeba po mým pruzení standard... obě! a v látce ne kůži děkuji... původní čast sedačky vám vrátim a tu neposuvnou loketní opěrku vám dám jako dárek... pro mě je bezcenná...
takže prostě takhle to bude... jináč budu problém :biggrin:
Obrázek
musíte mě prostě trochu rozmazlit... sice nepohrdáte evropou úplně... máme na rozdíl od USA 6st. manuál... což taky nechápu proč maj amíci jen 5... ale tak tu loketku zadní na píva a trochu decibelovej lauf si dám líbit... za to že sem přišel totálně o radost z novýho vozu je to miniaturní kompenzace, každej vlastník jinýho auta než japonský produkce by vás za to poslal do prdele, já ne, věřim že to auto pak bude perfektní... prostě to cejtim v kostech... 8) vim to, očekával sem že už je... tak teprve bude... to nevadí... lidi dělaj chyby... to auto je tak pěkný ze vnitř a z venku, že to můžu vzhledem k lásce k japonským produktům za kompenzaci odpustit... cílem je vzít si ponaučení... myslim že si tohle už ale FHI aka Subaru už uvědomuje... naslouchat zákazníkům, ty totiž jako jediný dělaj reklamu...

ps: jak psal kdysi libor12 ohledně problémů s olejem... tak tohle se verzí 2014 už netýká, jde o verze do 2014... to mi tvrdil garanční a servisní technik... tahle kára by neměla mít po vyřešení retarderů chybičku... + hladinku oleje maj po vzoru celicy všechny verze, takže když neuposlechneš, nebo nechápeš- tvoje chyba... manuálně checkovat olej neexistuje... taková trapárna... nikdy sem nedělal... na celi přísahám, vždycky se rožla kontrolka 12 let... 25 let !
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jo tohle bodne :biggrin: dobrá pikačovina, peníze... co jsou to peníze... já preferuju vyladit XV pikačovinama :-) za to co jste jí FHI provedli... podvedli... tohle je totiž lepší než alarm a zámek páky... no needed at subaru :-) no spíš jde o to aby japonci pochopili že i my máme rádi loketní opěrky, ne jen někde jinde... že :-) jak je vidět, tak je rozdíl i v hlavových opěrkách, ty se mi a i psovi ale líběj víc ty naše euro-sports zasunovací- lepší výhled vzad, pes má luxusní výhled dopředu, a zbytečně neotravujou když tam nikdo nesedí... :-) v zadu XV se sedí prostě dobře... sice to neni ani z daleka luxus jako byl miláček mitsubishi galant E33, ale je to lepší comfort než toy landcruiser 120...(lepší styl sezení, uvolněnej, lážo plážo)... takže dost dobrý, k relaxaci a užívání si jízdy v zadu je ale potřeba tato loketní opěrka :-) prostě je :biggrin:
Obrázek
Obrázek

Tohle mě pobavilo... recenze 30/6 2014 diesel kterýho prej nemá kopat kůň /horse kick sound from rear/ mělo se to týkat jen benzin motorů.... nikoliv těžších dieselů... dle vyjádření subaru cz.
http://www.auto.cz/test-subaru-xv-2-0d- ... rzet-81883
cituji: "Automobil se navíc chová suverénně i při zdolávání nástrah měst jako jsou retardéry." odstavec 1
"Pozor však na jeden limit – při propružení a následném nadlehčení zádi se ozve od nápravy citelná rána, což jde někdy poznat i na silnici." odstavec pod
Ten kreten co psal tu recenzi je za A: kreten nebo za B: Totální kreten... ale tak napsal to stupidně natvrdo... sice mega stupidně, kde si protiřečí... ale je to tam...
no asi bych takový auto nechtěl, jak tak čtu :-) ale z 50% přiznal fatal error, tak aspoň, že tak... ale je to šílená recenze...bez komentáře... Asi bych si jako čtenář koupi takovýho vozu rozmyslel, co třeba Mazda CX5, Hundee Kia... že... :biggrin: Na citelný rány za 650.000,- opravdu nejsem zvědavej po ujetí 50Km...

ps: recenzente: zelenej psycho odstín je pouze od roku 2014 v usa jen pro hybridy + japan hybridy... pro ostatní trhy je možnej ve všech variantách motorizací 2014 only... jen 2014 je psycho green. zelenáči... takže v usa opravdu neznaj tu barvu dýl než krokodýl, víš o tom autě hovno a píšeš recenzi... jak pako... + další paka větší píšou ty komentáře pod... samý totální offtopic sračky...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Jo sem vlastně zapomněl napsat, že teda ty 3 japončíci z nichž 1 je šéf technik subaru japan se jeli v mým autě projet po Voskovcový ulici, nejretardovatější z ulic,i kde máš všechny druhy příčnejch prahů 8 za sebou a víc.... jaký se kdy vyrobily a v jejím okolí... počítám že si to nafilmovali, zaznamenali, zdokumentovali a okamžitě to poslali směr Japan... s tim, že výjezd z fabriky povede přes obdobný retardery, tzv. akční simulace, kterou u subaru nedisponovali... mam pocit že večeře pak v Praze jim moc nechutnala, ať byla jakákoliv... Japonci neradi přiznávaj chyby a strašně je to bolí... tuhle ránu ale potřebujete... jako sůl! Subaru ránu sem dostal totiž já....a to nečekanou, přímo nechutnou.... už sem z toho unavenej... opravdu unavenej... čas tiká velmi rychle... za 5 minut 12 už bylo...
Tak dlouho... 3 roky se chodilo se džbánem pro vodu.... až si toho všim micron a ucho se definitivně utrhlo... tak dlouho... tak dlouho... :idea: :?: :!: :roll: proto pan pisswasser....
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

lack of knowledge or information... :bigups: HD game still continues... zvukově je to podobný i tomu videu snímaným hloupoučkým, ale milovaným samsung NV3 foťákem... je to stejný... HD ne HD, foťák má kupodivu celkem obstojnej mikrofon, až se divim... tahle hračka stála víc... Sony HDR-CX260, efekt totožnej... nelze pochybovat, že se jedná o drsnou a vážnou vadu...
https://www.youtube.com/watch?v=b0ufadBCotw

U subaru nevim jak zareagujou, jestli jako nenápadně nejdřív vyřešej mě... nebo zapracuje PR kterým subaru nedisponuje... nikdy nikde se napsalo, že by subaru svolávalo vozy hromadně... tohle dělaj jiný automobilky, ale nikdy subaru... ty si to nechávaj nenápadně bez PR... což je zvláštní... tak přiznaj se globálně PR a budou články po světě, nebo se to budou snažit ututlat... i když to jde velmi velmi těžce když si micron oblíbil zrovna tenhle vůz... :biggrin: Nesmí se tutlat... jako to bylo asi zvykem do teď... už ne, je to trapný... takový i PR který je chybou výrobce je vždycky pozitivní... přestaňte si zvát auta tajně do servisů, subaru... šéfík mi prozradil, že jsou 2 svolávací akce subaru, co běžej---- jak je možný že o nich nevim??? že o nich lidstvo neví....? na to sem se ho ptal... neví.... subaru= tajně takže už ne... je to jasný???!!! co je šeptem to je čertem... jenže čert je mý XV 666 je to sám ďábel... co má nebeskou celicu... takže bacha :biggrin: + sem součástí živlu kterým je VODA....Aqua
ObrázekObrázekObrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Takže zatím žádnej další posun microne co?
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Myfune> Japončíci, asi už odletěli směr Japan, a zcela jistě budou všechny auta subaru při výjezdu z fabriky podstupovat od teď retard-testy :biggrin: udělaj si tam asi podobnou dráhu jako viděli tady na Barrandově... tomu i věřim, ale hlavně teď už testujou nejeden vůz tak přes tejden počítám... zase, ale když Japonec něco testuje, tak mu to bude trochu trvat, musí to bejt dokonalý... když už to posrali, musej nasimulovat všechny možný překážky atd... ale sem zvědavej s čim přijdou... jestli tlumiče nebo tlumiče i pružiny, nebo nějaký vyztužení... no každopádně je to zajímavý, tohle sem nečekal ani omylem, takovou trapárnu... ale chci to auto a chci mu dělat pak reklamu... prostě se jinak fest povedlo a s tim laufem Fujitsubo to bude radost i bez muziky... ten motor je skvělej, jízdní komfort supr, dálnice, nerovnosti.... ještě tedy vyřešit to mlácení že :-)
Je prostě konec tajných svolávacích akcí a neřešení průserů... aspoň že už poladili ten motor, ten je nejdůležitější aby nežral olej... tohle bušení mělo bejt vyřešený taky ale už dáááávno, nechápu proč to protahovali...jakoby jeli ulicí, kde byla dávno cedule slepá ulička... a snažili se doject nejdál co to dá.... tu silnici sem ale zabarikádoval dřív než asi čekali, spíš to nečekali, asi si mysleli, že všichni zákazníci pojedou dál po slepý (resp. !hluchý! silnici) kam? do cíle... dál už přeci cesta nevede... takže zpátečku pěkně až do roku 2012
Furt se mě lidi ptaj: " tak co subaru? už je hotový? no neni, nevim... asi na tom makaj jako makakové... řešení musí bejt tentokrát precizní, abych si zase něco třeba nevycucal z prstu ne? :-) Ne každej ví, že sem si tohle nevycucal z prstu, je to fakt mega průser FHI nebo KYB obou... no sem zvědavej a nejen já, myslim že všichni u Freye a dál jsou zvědavý, třeba by japoncům poradili číňani, takovej choroš ten určitě nebouchá :-)
Je to i komický... Subaru byli zvyklý všechno řešit individuálně a potají... bez PR... no tak tomu je prostě konec :biggrin: Proto si taky dávaj bacha co řeknou a jak... musej pochopit, že teď když něco řeknou, bude to vědět do minuty celá amerika a celej svět... sice se snažej pořád držet potají nějakej service bulletin nebo jak tomu řikaj... ale i ten už se dá sehnat, někdo těch pár dolarů dá, a zveřejní to... nechápu logiku tajnůstkařit s problémama... tohle je celkem originální u subaru jak sem tak pochopil... takže takhle už ne... :biggrin: Musíme troubit do světa tutuuuut, je lepší troubit než držet pod pokličkou... to si musí FHI uvědomit, měli už dááávno, svět se změnil... internetový fóra jsou důležitej zdroj.

No stejně ta chyba je tak šílená, že se to dá přirovnat k prodejci zmrzliny, dobrá je, točená banánová... kornout vypadá dobře, ale všechny kornouty maj malou díru... takže se každej zákazník zasviní... jo to by šlo... většině to jakoby nevadí, nebo to prominou, už vědi že to teče a olizujou kornout ze spod.... zmrzka byla přeci dobrá :-) Ten obchůdek má stejně vadný kornoutky ale už 3 roky??!!! jakto že dávno nemá jiný?! :biggrin: hmmm asi se vyrobilo moc špatných kornoutů... přeci se to nevyhodí, když to lidi žerou... :mad: no je to k smíchu :biggrin: nebo spíš k pláči? je to k nasrání :bigups:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

V tomhle autě sem prostě prokouk pokrok, a symboliku s klasikou a respekt ke klasice... přístrojovka, palubka příjemná jednoduchá jako v celice 90 let... chybějící popelník zarazil, ale dal se vyřešit... pobavily hodiny digital/analog v multifunkčním a kamerovým displayi.. stačí si vybrat... japonci byli vždycky prdlý na ty digitálky hodiny ale tady je to jinak... v XV total, jiný hodiny... ale jinak podobný... příjemný, ne zbytečně luxusní, ale pohodlný, příjemný na ovládání.... multifunkční display je supr... ne je to fain... kdyby byly posuvný loketní opěrky standard ve všech XV fain... kombinace klasiky, motoru, palubky s moderníma blbinama který je možný vypnout buď normáně nebo vytáhnutím pojistek--- supr... ne XV 2.0 benzin 6MT je jak ze starý školy... je to prostě klasika kterou už nenajdeš nikde u konkurence... lidi lamentujou že jim chybí to a to... ale tady subaru to naštěstí nechalo... 2.O benzínek boxer s 6mt manuálem nemá to chybu... nemá... je to radost + chybí jen tn zvuk vejfuku... že :-) jinak je to famozní.... až takový retro i když je to 2014 a to je na tom to krásný... ta radost z řízení... jak poslouchá, reaguje, řazení... neskutečný... perfektní famozní!!!! sice to zní jak z blbýho článku někde... ale přísahám že je to prostě kurva dobrý, víc než to... chybí jen zvuk laufu Fujitsubo Authorize S + sosání Injen system impreza pak ta jízda bude podobná alespoň trošku jako v Celice 1989 5G GTi a bude to úsměv... jojo pak to bude prdel :-) :biggrin: prdel mix pak už může bejt reklamou... za kterou se nemusim stydět.... to si tohle autíčko nezaslouží... NE NE A NE :oops: těžko se to chápe, ale XV by měli dělat reklamu jen a jen uživatelé... ne stupid články... tak asi tak.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ještě sem se rozhod že si objednám jako dárek od subaru jednu záležitost na celicu... časem se hoděj k výměně ofuky oken from Japan.... tak kdyby chtěl někdo stejný, neni problém přiobjednat... více kusů a vyhnout se clu a sračkám... i celica chce dárek za sraní se subaru...no jistěěěěě!!!! cena pak bude za sadu ofuků Nissan Silvia S15 100% compatible with celica 5G (micron hack) čistých 3.500,- tj stejná jako v japan, bez cla daní a pošty... přijede to v kufru XV, abych subaru nezruinoval ne :-) no právě že ne... musim je trochu zaměstnat... 3 roky se nudili... je čas uspokojit všechna přání klienta, aby měl radost že... positive thinking :-) už to budou 4 měsíce co si neužívám Subaru dle mých představ... ještě chvíli a fakt to nechám řešit právníky... pomalu ale zcela jistě mi dochází poslední špetka tolerance.
https://www.japanparts.com/parts/detail/30144
PS: Tyhle deflektory, ofuky oken má v Evropě resp. v celým světě zatim jen Micron a Biscuit, a za to ručim :biggrin: Nápad byl z mý hlavy... ještě v době kdy tě stát neotravoval se clem... a nutil tě někam štrádovat, místo aby ti to přišlo pěkně až domu, jako kdysi... to byly časy :-)
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Celi byla na prohlídce, tak další 2 roky pokoj...lehké závady 0 vážné 0 nebezpečné no comment :-) ani Ň, jel tam s ní syn 2. mýho automechanika- sympaťák přijel, stačilo jen lehce okouknout a bylo pochopeno, řekli že je krásná :-) a že tohle už dlouho neviděli, týpek co jí tam vez tak ještě pochválil Fuji Livesound, že to prej ohulil cestou tam a pak se divil, že v kufru neni subwoofer :-) No prostě udělala všem radost celi, hodná holka..
Emise má 1989 celi Japan Euro2 takže se těší na rok 2016 až bude trochu oddieselováno a bude se v praze líp dejchat :-) a líp se bude parkovat, zmizej socky pěkně do shrotu pááápááá :biggrin: nechám opravit vlnovec, nahodíme italskej palec rozdělovače a pozvolna se chci vrhnout do lakování předního nárazníku, novej pravej blatník by si dala, a konečně vrátka kufru s celolakem s křídlem... aleeee XV nám zlobíííí víc než celi :-) ta bitchka...
Dneska sem si XV vzal zpět, zatim fakt nedostali jakýkoliv info i když už to bude cca 20 dní... skoro měsíc... třeba jako že by japončík poslal mail " pracujeme usilovně na tom a testujeme jako o život.. " ne... tiše jako lví pšouk makaj a jak lišák mazaně... :biggrin:
Náš CZ přijímací technik mi řek, že to může trvat dýl, opravdu dýl, což i chápu, oba jsme se shodli, že musej vyvinout úpně nový tlumiče zadní nápravy ať KYB nebo od jiný firmy.. paradoxní je, že ale linka pořád chrllí další a další subaru XV stejně infected... je to jak mor :-)

Další co mi prozradil, že tady po Voskovcový ulici na Barrandově nejezdilo jen moje XV s japoncema, ale všechny verze..., dodal: " tyhle retardery jsou vyjímečný :-)" 6 za sebou to těžko najdeš a tyhle jsou extra special :-) Zjištěno bylo, že moje auto je nejlehčí... z XVček, Manual 6 Benzin je prostě nejlehčí a nejvíc mlátí.... pak mlátí "trochu" míň Automat Benzin kterej je 100kg min těžší... a ještě míň mlátí diesel nejtěžší... ale ve Voskovcový mlátí i ten diesel... vynikající ulice :-) tady můžou automobilky testovat vozy...
prostě všechny XV komplet jsou vadný od kusu co má výrobní číslo 1 z roku 2012 až do toho vozu co vyjelo před minutou z fabriky... :oha:
Další paradox je že jakoby záruka na tlumiče neexistuje... ovšem nikdo nepočítal s tim že tlumiče by byly vadný už od výroby... heh :biggrin:
Ne každýmu to ale vadí... když bydlíš v lokalitě kde je takovej trenažér jako je Voskovcova ulice, tak se budeš bránit a dostaneš kompenzaci a nový jiný tlumiče, neni ale podle mě v možnostech FHI/ Subaru měnit tlumiče na všech XV po celým světě... je to cca 250.000 - 300.000 aut to je mnooooogo peněz :-) ale zase míň než vracet prachy lidem za auta... no je to průser jako hrom... kdo bude číst na netu, tomu to bude vyměněný... ale je spousta lidí co na net kašlou a jsou hluchý, tupý a blbý... a těch je vždycky víc... takže ty se to nedozvědi... bude to takovej podvůdek, ale kdybych to řídil já, teda rozhodoval o tom, radši bych si rozmyslel zvát 300.000+ aut do servisu :-) :-) :-)
Teď je otázka co mam těm jelimanům na subaruxvforum.com napsat... i když tohle už má pár znich co je to sere má právě přeložený doma v překladači... :biggrin:
Subaru se nemůže bránit argumentem že se záruka nevztahuje na díly jako jsou tlumiče, když se jedná o výrobní vadu... s tim nikdo jaksi nepočítal :-) No osobně je mi putin jak to vyřešej s ostatníma, ale já to chci mít v cajku a jako první! + dárečky si objednám zejtra... Třeba ty blbouny u subaru napadne dávat ty loketní opěrky posuvný a zadní pak gratis do EU... a můžou nabízet Fujitsubo extra exhaust... for fun with xv v příslušenství.... kdyby se totiž dal objednat, už ho tam mam... :bigups: to že chci právě tyhle blbiny by Subaru Japan mělo inspirovat... nabídnout něco víc... pro potěšení z jízdy... s benzinem Ne s dieselem, ten mlátí málo :bigups: :lol:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Sem si po delší době projel XV... do práce dobrý, supr, z práce dobrý kupuju 2 píva co si chci dát pak na parkovišti ale musim přeject 2 retardéry, jeden miniaturní ubohoučkej rozmačkanej gumovej chudáček, a řach mega řach... neeee držte mě... si řikám v duchu... pak ještě jeden větší řach jako prase... neeee pomoooc :roll: :roll: :biggrin: já z toho zešílim....

No jestli nedostanu odpověď do 14 dnů, budu muset udělat zábavnější video na youtube... psycholožka by mi určitě doporučila něco jako vzít třeba tu opičku Hopku chuděrku (opice jsou Japonským symbolem) a pak popadnu vařečku a budu jí mlátit po prdeli a povídat si s ní jako s japoncem.... (kdysi o mě máti zlomila vařečku když sem zlobil, to bude ono... Ano pane, ta opička bude vlastně tím symbolem a uleví se vám, pane xxx :-) Aaaano asi aaaano asi máte pravdu virtuální psycholožko, díky... jinak to asi nepude... musim to ze sebe vymlátit, vymlátit tý opici prdel :biggrin: :biggrin:
Ale nejradši bych tou vařečkou seřezal nějakýho japonce, až by z něj lítalo sushi z ushí... no postačí opička subaračka nevadí... :biggrin:
Dalo by se to vzít jako z malý velký británie...inspirace

"víš co si udělala ty japonská blbá opice? No já vim".... a flák do prdele vařečkou.... "víš kolik lidí si nasrala?" " No já vim" a flák do prdele vařečkou.... "víš jak dlouho musim kurva drát čekat?" "Mnoo já vim" a flák vařečkou... ty jedna stupidní blbá opice... "Jo já vim" a flák vařečkou atd atd... 5 minut neni problém debatovat v podobným duchu... "no já vim" :biggrin:
mohlo by se to jmenovat Subaru Monkey Business... to by šlo
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

poslední dobou nějak zvláštně nakupuju zdarma na ebay... ne mou chybou, objednával sem 2 potmonky na drobný mince z Hong Kongu po pár dnech se mi ozvali, že ten model co sem si vybral, čistě náhodou protože sem měl stejnou tady od vietnámků a byla skvělá :-) Tak že prej neni, nějak se ta serie nepovedla... (to sem čuměl, že ti nepošlou ani přiblblou nekvalitní potmonku za pár kaček a přiznal se) :-) 1 borec mi poslal automaticky prachy zpátky aniž to stih říct kolegovi, ten mi poslal jiný 2 potmonky co sem si vybral místo nich... pak sem se divil že mi přišly potmonky zdarma a jako dárečky tam přibalil skládací vějíře, dobrej kauf zdarma :-) a vějíře pobavily...

A teď případ 2... sem objednával 10/5 odesláno co vidim na balíku 11/5 2štelovací podznačky do zásoby pro XV (jak mi tam kdysi blbec nacouval), 30 doláčů... po 2 měsících marnýho čekání sem otevřel případ :-) A že to nepřišlo a chci to poslat znovu... poslali to znovu asi před 14 dny... už to nejde zarazit, případ sem uzavřel a očekávám že přijdou tedy další 2 podznačky za 30 doláčků zdarma :-) jako že poslaný už byly... ale jako kde putoval ten původní balík od 11/5, že přišel až 24/7 to je mi záhadou... nevadí :-) :blush: takhle se zajímavě nakupuje z Hong Kongu :-)
Velmi seriozní kšefty... měl bych jim správně možná těch 30 doláčků poslat zpět, až přijde další balík, ale tak to je kompenzace za čekání, co kdyby šlo o život :-) budu bastardo
Faktem je že se mi nikdy nestalo, že bych musel na balík čekat tak dlouho, a vždycky všechno dorazilo do měsíce, max měsíc a pár dnů, tak nakonec dorazil i tenhle, ale už sem tomu nevěřil... přece se našel a doputoval... :biggrin: čekání se vyplatilo :biggrin: druhej by měl přijít do 10/8 takže přijde tak koncem srpna/ na přelomu září :-) good kauf
Když tak nad tim uvažuju, tak to asi bylo pojištěný na těch 30 doláčků, takže by to prodejci měla vrátit china post... která se dozví že to bylo nakonec doručený ale tak příští měsíc, v tu chvíli už budu mít i druhej balík :-) zajímavý... china post už nemá čas na blokaci mýho 2. balíku... "člověk takhle díky zpoždění předběhne čas." paráda
Mno taková vtipná vsuvka... offtopic
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“