Celerak2.0Gti píše:Kysi: ještě nevím kde budu ve středu, natož čtvrtek ale rád bych mrkl, o víkendu by to nešlo třeba?
btw, dneska jsem se potkal s panem kolegou Sopem tak sme dali chvíli řeč,hh
héééj, tak nedáme, třeba v sobotu, ňákó lehkó vyjížďku, projížďku?
v sobotu je na okruhu sraz klubu sportovnich vozu (supersporty) chci se tam mrknout a muzem to spojit s vyjizdkou
na silnici v Buchlovskéch kopcách se nabízí idealní projížďka, pač hlavní tah z Brna na Uherské Hradiště je skrz uzavírku v Bučovicích uzavřenej, takže tam celkem opadla doprava a auta tam jezdí minimálně. Dá sa tam najet za Bučovicama v Nesovicích, což není oficiální objížďka, takže je tu fakt celkem klid. A to by byl můj tip na luxusní výjezd.
dnes nám nějak nepřeje počasí, ideální se přesunout někam do hospůdky na kofču můj návrh je KANAS v kr poli, kde ze to je viz link: http://www.mapy.cz/#x=138071776@y=13292 ... _149768065
a je tam i terasa, pred niz je dostatecne velke parkoviste pro nase toyoty
prece nepotrebujeme ty individua co se slizaj u UH k tomu abysme se sesli, pripadne se tam muzem hromadne presunout, kdyby sme tam moc chteli takze jake jsou reakce ?
Zdravim. Ja bych se i zucastnil, ale jsem v praci tak do 20:30, takze jsem free tak od deviti. Jestli pojede Kysi s budikama, tak se chci podivat. Jen poprosim, jestli pojedete do nejake hospi, dejte mi nekdo pls. vedet na XXXXXX. Diky moc. Duleziti lide cislo uz maji
tak sobota ráno, venku pěkný počasí, tak domluvíme dneska něco pánové??? rád bych s váma zas pokecal, a když ty čtvrtky nějak nevychází... tak pište pište ;)
DrGis: na to,že sme to domluvili po telefonu během pár minut, tak nakonec to bylo v pohodě, pět celic, šestá jen na chvíli a jeden celikář na motorce, to jde hlavně byla sranda příště zas něco domluvíme ;)
jééé...
a já měl zrovna volný odpoledne a nikdo se mi neozval!!!
to si beru osobně
Celica T20, r.v. 97, 1,8i 16v, 115 hp
kola 7,5x17", obuto 225/45 R17
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR
škoda, že sem nemohl s váma, ale v pátek sem se totálně sešrotoval a až do soboty do večera sem byl totálně nepoužitelnej. Tak snad příště a díky Celerovi za info