v sobotu je na okruhu sraz klubu sportovnich vozu (supersporty) chci se tam mrknout a muzem to spojit s vyjizdkousopo píše:héééj, tak nedáme, třeba v sobotu, ňákó lehkó vyjížďku, projížďku?Celerak2.0Gti píše:Kysi: ještě nevím kde budu ve středu, natož čtvrtekale rád bych mrkl, o víkendu by to nešlo třeba?
btw, dneska jsem se potkal s panem kolegou Sopemtak sme dali chvíli řeč,hh
Minisrazek Brno
- 
				Spookey
 - Řidič
 - Kontaktovat uživatele:

Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"

na silnici v Buchlovskéch kopcách se nabízí idealní projížďka, pač hlavní tah z Brna na Uherské Hradiště je skrz uzavírku v Bučovicích uzavřenej, takže tam celkem opadla doprava a auta tam jezdí minimálně. Dá sa tam najet za Bučovicama v Nesovicích, což není oficiální objížďka, takže je tu fakt celkem klid. A to by byl můj tip na luxusní výjezd.

- 
				Spookey
 - Řidič
 - Kontaktovat uživatele:

dnes nám nějak nepřeje počasí, ideální se přesunout někam do hospůdky na kofču 
 můj návrh je KANAS v kr poli, kde ze to je viz link: http://www.mapy.cz/#x=138071776@y=13292 ... _149768065
a je tam i terasa, pred niz je dostatecne velke parkoviste pro nase toyoty
prece nepotrebujeme ty individua co se slizaj u UH k tomu abysme se sesli, pripadne se tam muzem hromadne presunout, kdyby sme tam moc chteli
 takze jake jsou reakce ?

a je tam i terasa, pred niz je dostatecne velke parkoviste pro nase toyoty
prece nepotrebujeme ty individua co se slizaj u UH k tomu abysme se sesli, pripadne se tam muzem hromadne presunout, kdyby sme tam moc chteli
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"

- Celerak2.0Gti
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

tak sobota ráno, venku pěkný počasí, tak domluvíme dneska něco pánové??? rád bych s váma zas pokecal, a když ty čtvrtky nějak nevychází... tak pište pište 
;)

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz

Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Celerak2.0Gti
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

DrGis: na to,že sme to domluvili po telefonu během pár minut, tak nakonec to bylo v pohodě, pět celic, šestá jen na chvíli  a jeden celikář na motorce, to jde 
 hlavně byla sranda 
 příště zas něco domluvíme 
;)

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz

Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
jééé...
a já měl zrovna volný odpoledne a nikdo se mi neozval!!!
to si beru osobně

a já měl zrovna volný odpoledne a nikdo se mi neozval!!!
to si beru osobně
Celica T20, r.v. 97, 1,8i 16v, 115 hp
kola 7,5x17", obuto 225/45 R17
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR

kola 7,5x17", obuto 225/45 R17
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR