Přeci když mám 50:50 tak to je normální stav, ideální, obě kola se točí stejně a přenáší na ně diff rovnocenou sílu.... 80:20? ok, beru... tvrdá špéra by měla dosáhnout až 50:50 při rozložení 100:0, ne?
AE92 GTi "hot hatch" :) - turbo build stage 2
- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

tak firma co mi mela upravit podvozek CUSCO dle mých požadavků na váhu vozu mi dnes oznámila že nejdřive bude za 3 měsíce a tak jsem okamžitě objednal alternativu přímo od D2 racing včetně dopravy fedex. Uvidím jak se na tom česky celník vyřádí 
http://www.d2racing.com/content/products/RS_coilovers no a pokud bude rozumna cena dopravy objevi se v aute roll cage
http://www.fensport.co.uk/Parts/Model_8 ... ory_2/3519

http://www.d2racing.com/content/products/RS_coilovers no a pokud bude rozumna cena dopravy objevi se v aute roll cage
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

Co se týče těch km a LSD bych rád veděl že jde asi o ostré Km na rally použítí nebo jen běžný provoz?
Jinak zapalování děláš ty nebo ti ho někdo udělal, škoda že v mém autě naonec nevyšlo to zamýšlené zapalování kvůli tomu trigru že se tam nedal dát z prostorovýcg důvodů škoda tý investice zaplatil se trigr, čidlo i zapalovací cévky z HTP/KTERÉ PASUJÍ I DO AUDINY/ ale myškenku jsi měl moc dobrou škoda že to nevyšlo i si upravoval rozdělovač pokuď si to pamatuji spráívně.Tohle co jsi zrealizoval se mi líbí taky A KDYŽ TO BUDE DOLADĚNO mě to zajímá.
Proč D2 a ne například XYZ?V čem je to lepší alternativa.Děkuji.

Jinak zapalování děláš ty nebo ti ho někdo udělal, škoda že v mém autě naonec nevyšlo to zamýšlené zapalování kvůli tomu trigru že se tam nedal dát z prostorovýcg důvodů škoda tý investice zaplatil se trigr, čidlo i zapalovací cévky z HTP/KTERÉ PASUJÍ I DO AUDINY/ ale myškenku jsi měl moc dobrou škoda že to nevyšlo i si upravoval rozdělovač pokuď si to pamatuji spráívně.Tohle co jsi zrealizoval se mi líbí taky A KDYŽ TO BUDE DOLADĚNO mě to zajímá.
Proč D2 a ne například XYZ?V čem je to lepší alternativa.Děkuji.
Nějaké ty auta doma jsou.

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

u d2 se mi líbí kombinace fialové a černé barvy. Nic víc za tím není. Funkce bude stejná a xyz jsou hrozně dlouhé čekací lhůty. Celnice od dubna pouští věci třeba i za 3měsíce. Fedex jsou povinni nebavit do 5dnů. Chtěl jsem to trošku jinak ale tak co aspoň jsem ušetřil 20k oproti původnímu záměru. Plazmove zapalování je prototyp který nyní zkouším. S myšlenkou jeho výroby jsem koketoval víc jak dva roky. Až nyní ovšem došlo k finálnímu funkčnímu prototypu a až bude patřičně otestován půjde do výroby a prodeje. Chystáme se ho nabídnout celosvětově. Trigger na 3s mám dávno hotový a vyřešeny a bez problémů ho na 3s kam dávám wolf používám. Mimo jiné bude i na motoru miguellita,který mu staví kenny.

No počkej když jsi mě ho dával kupovat a aplikoval jsi ho tak jsi ho přece pak musel dát dolu s tím že vše co jsem koupil je nemožné tam dát protože to tam nešlo pro rozměry nosníku a triggeru dát, nebo mi chceš říci že to bylo jinak?
Nyní říkáš že ho máš vyrešený to jsi měl i předtím vždyť jsem koupil všechny díly, teď to nějak nechápu.V čem pak byl problém že na Vipec nešel a na Wolf jde?

Nyní říkáš že ho máš vyrešený to jsi měl i předtím vždyť jsem koupil všechny díly, teď to nějak nechápu.V čem pak byl problém že na Vipec nešel a na Wolf jde?
Nějaké ty auta doma jsou.

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

ano,v tu dobu kdy jsi ho koupil tam nešel z prostorových důvodů a jaká je tam jednotka je celkem jedno. Je to zhruba 2 měsíce co jsem to finálne dořešil tak aby to šlo bez problémů na 3s. V podstatě na jakýkoli jiný motor,jen se musí udělat nová al rememice.

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

není proč plnit políčku. Aplikace je jednoduchá. Je ovšem třeba vyrobit novou řemenici. Ta originální je dvoudilna oddělena gumou k pohlcení torzních kmitu. Ona se brzy stejně rozpadne vzhledem ke stáří gumy,tak jako desítky jiných a nejen toy,ale i mitsu,honda a další.  Předchozí 3s to neměli a ty po 95 také už ne. Takže její výroba bude nutná tak jako tak. Navíc snímání pomocí trigger pro kh a cam je daleko přesnější a jednodušší.. Dolní čidlo dává ecu napět sinusoidu o přesně daném časovém úseku  a ecu na základě druhého  čidla koukne kde má zrovna válec.  Odpadnou kabely a věci s nimi spojenými proto tam také měli být moduly COP.  Dneska jsem koupil vlastně ještě dva slim ventilátory pro mne a Kubrta s regulačním modulem který je řízený mikroprocesorem. První věc kterou jsme začli řešit byla kam ten obrovský modul 4x1.5cm dat. Zjistil jsem že v interiéru už nemám kam co dat. :)eště dva slim ventilátory pro mne a Kubrta s regulačním modulem který je řízený mikroprocesorem. První věc kterou jsme začli řešit byla kam ten obrovský modul 4x1.5cm dat. Zjistil jsem že v interiéru už nemám kam co dat. :)m časovém úseku  a ecu na základě druhého  čidla koukne kde má zrovna válec.  Odpadnou kabely a věci s nimi spojenými proto tam také měli být moduly COP.  Dneska jsem koupil vlastně ještě dva slim ventilátory pro mne a Kubrta s regulačním modulem který je řízený mikroprocesorem. První věc kterou jsme začli řešit byla kam ten obrovský modul 4x1.5cm dat. Zjistil jsem že v interiéru už nemám kam co dat. :)eště dva slim ventilátory pro mne a Kubrta s regulačním modulem který je řízený mikroprocesorem. První věc kterou jsme začli řešit byla kam ten obrovský modul 4x1.5cm dat. Zjistil jsem že v interiéru už nemám kam co dat. 

preco si nechces dat (doma) na zakazku spravit klietku podla smernic FIA? vyslo by ta to lacnejsie. Alebo je k tej Cusco klietke certifikat / TUV pre beznu premavku?libor12 píše:no a pokud bude rozumna cena dopravy objevi se v aute roll cage
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE

2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

asi to tak dopadne,protoze cena dopravy není rozumná. 
 na druhou stranu to chápu,přeci jen je to 30kg železa. Ram chci ze dvou důvodů. 1. Zpevnit karosérii. 2. Bezpečnost,bojím se. Corolla už jezdí moc rychle a výkon motoru vs váha už teď předbíhá podvozek. A to tam teď mám eibach prokit pružiny s tvrdými tlumičí KYB. Brzdy už jsou také v běhu. Aspoň jsem dnes u fensportu objednal sadu silentbloku na přední nápravu. Jo a u toho rámu se mi líbí že je pořád použitelné místo vzadu. No uvidíme jak to s ním dopadne jestli ho koupim nebo vyrobím. Každopádně obálku ram už jsem nadepsal. 

- libor12
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

dopředu  jsem nikdy unibaly nechtěl. Jen dozadu. Dopředu už jsem zkoušel silentbloky od auto kelly. K ničemu. Teď tam mám zakázkové silentbloky z gumy o nejvyšším sh co mi byli schopni v silentbloky.cz nabídnout. Není to špatné ale pořád cítím že to není ono. Tak jsem objednal ty superpro. Tam co nechávám dělat pur silentbloky by musel dělat extra formu a při jedné sadě by to bylo víc než 100liber. No a kdyz ani ty nesplní očekávání asi tam přijde hliník. Na zadní nápravě už se pracuje.

aha...dobre..a nebude to take ze zadok bude drzat s tymi unibalmi a predok bude "utekat" von zo zakruty kedze tu nebude nafest ako s tymi unibalmi??
ja tiez makam na zadnej naprave..predna pojde na buduci rok - tiez v unibale

ja tiez makam na zadnej naprave..predna pojde na buduci rok - tiez v unibale
AE111 1.6 20V Black Top 6speed
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca

20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca