LED nahrady
Re: LED nahrady
Ano, uvedeno to je, delaji se dve verze H16 a to JP a EU. Pasuje tam ale normalne klasicka H8ka, ktera je bezne dostupna, stejne jak na Yarise.
Celý život se člověk učí, díky za vysvětlení. Tak jsem se díval podle obrázků mi přišly první žárovky H16 EU a ty druhé fakt nevím
, ale co je důležité, že už vím co potřebuji. Dík 

C-HR, 2018, hybrid selection
Auris II, 2015, executive, CVT, 1,2 turbo. Už Ex
Po dvanáctiletém soužití s citroény jsem přešel k Toyotě, doufám že budu tak spokojen jak s Citrouši.
Auris II, 2015, executive, CVT, 1,2 turbo. Už Ex
Po dvanáctiletém soužití s citroény jsem přešel k Toyotě, doufám že budu tak spokojen jak s Citrouši.
-
- Člen Týmu
Dneska jsem je objednal jsem zvedavej na vysledek, pak sem hodím fotky
Vcera na STK absolutne bez vyhrad ci k LED svetlam alebo cokolvek ineho na aute. TOP STAV 

Toyota Auris White Shark 1.6 Active Trend+ (2014)
octavius:
...STK absolutne bez vyhrad ci k LED svetlam - (NE)Profesionalite danej STK sa nebudem vyjadrovat :
Len tak :
https://www.topspeed.sk/poradna/halogen ... lach/14988
https://www.noviny.sk/krimi/151988-auto ... -technicak
...STK absolutne bez vyhrad ci k LED svetlam - (NE)Profesionalite danej STK sa nebudem vyjadrovat :
Len tak :
https://www.topspeed.sk/poradna/halogen ... lach/14988
https://www.noviny.sk/krimi/151988-auto ... -technicak
ahoj niekde so nevidel aj verziu pre Verso H11, alebo zle vidim?ts1990 píše:Ahoj, dnes dorazily opět 9012 4300 Khttps://www.autavestylu.cz/led-osvetlen ... model-x10/
dakujem
Tak zajtra sa tretí krát idem pokúsiť nahodiť tie X10tky, dúfam že konečne úspešne, tá vodičova strana je pre mňa proste smrť, neviem sa tam s rukou ani pohnúť. Rád by som sa spýtal tých ktorí boli úspešní či ich vkladali do svietidla priamo alebo najprv vložili ten čierny plastový krúžok a do neho vložili Ledku. A čo tá plastová krabička s napájaním - máte ju vo vnútri v svetlomete alebo mimo neho?
- Standa50
- Manager Týmu
Krabičku mám uvnitř světlometu.Při nasazování ledky pevné nervy a žádné násilí 

Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Tak žiarovky X10 úspešne nahodené a aj odskúšané dlhou nočnou jazdou. Musím povedať že je to neskutočný rozdiel, takto to malo prísť už od predajcu, tie originál žiarovky sú ozaj na hanbu. Ale troška mám obavy z prehrievania, po minúte svietenia sa ten chladič nedá chytiť, tak je horúci. Nemáte s tým niekto nejake negatívne skúsenosti? A ešte jedna otázka - dávali ste si potom svetlá nastaviť v servise, alebo len ručné nastavenie pootocenim tej žiarovky?
kde si ich kupoval?
- Standa50
- Manager Týmu
Odkaz na LED žárovky https://www.autavestylu.cz/led-osvetlen ... model-x10/
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Ahoj, jak dlouho Vám vydržely ty X10 a pokud někomu odešly, tak jak se to projevovalo? Postupný úbytek výkonu LED diod nebo naráz odešly? Díky za odpověď VK
Toyota Auris 2016 1,2 T - Touring Sports
- len si to tam nechaj a potom sa nehanbi poreferovať ako si očúral svetpiotrsvk píše: ↑pon 24.08.2020, 11:14 Tak žiarovky X10 úspešne nahodené a aj odskúšané dlhou nočnou jazdou. Musím povedať že je to neskutočný rozdiel, takto to malo prísť už od predajcu, tie originál žiarovky sú ozaj na hanbu. Ale troška mám obavy z prehrievania, po minúte svietenia sa ten chladič nedá chytiť, tak je horúci. Nemáte s tým niekto nejake negatívne skúsenosti? A ešte jedna otázka - dávali ste si potom svetlá nastaviť v servise, alebo len ručné nastavenie pootocenim tej žiarovky?

Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Tiez som sa zamyslal nad nadmernym ohrievanim led ziaroviek.
Primarne son nejako nepobral preco sa to vlastne deje , ked uz z principu hlavna pointa oproti klasickym ma byt ze led premenie na svetlo nasobne vacsiu cast energie , ktora naopak pri normalnej sa premeni na teplo.
Na zaciatku , ked sa led len dostavali na trh som dokonca takto demonstroval zakaznikom , ze som rozsvietil dve ziarovky a kym klasicka sa nedala ani chytit, led v pohode v zavretej dlani aj 20 sekund. Islo pravdaze o led do bytu s parametrami max do 15w prikonu. / Priblizne ekvivalent wolframovej 100w.
Preco teda autoziarovky led sa tak hreju?
Myslim ale , ze sa nehreju viac nez klasicke , teda v tomto pripade by som sa neobaval napr. poskodenie svetlometu ... Druha vec ale je , ze prehrievanie iste ovplyvni ich zivotnost.
No nic, len taka uvaha ...
Mozno by niekto mohol zmerat ( napr. Bezdotykovym teplomerom) a potovnat realne teploty oboch variant. Ja som to pravdaze neskusal, takze netusim ako to realne je.
Primarne son nejako nepobral preco sa to vlastne deje , ked uz z principu hlavna pointa oproti klasickym ma byt ze led premenie na svetlo nasobne vacsiu cast energie , ktora naopak pri normalnej sa premeni na teplo.
Na zaciatku , ked sa led len dostavali na trh som dokonca takto demonstroval zakaznikom , ze som rozsvietil dve ziarovky a kym klasicka sa nedala ani chytit, led v pohode v zavretej dlani aj 20 sekund. Islo pravdaze o led do bytu s parametrami max do 15w prikonu. / Priblizne ekvivalent wolframovej 100w.
Preco teda autoziarovky led sa tak hreju?
Myslim ale , ze sa nehreju viac nez klasicke , teda v tomto pripade by som sa neobaval napr. poskodenie svetlometu ... Druha vec ale je , ze prehrievanie iste ovplyvni ich zivotnost.
No nic, len taka uvaha ...
Mozno by niekto mohol zmerat ( napr. Bezdotykovym teplomerom) a potovnat realne teploty oboch variant. Ja som to pravdaze neskusal, takze netusim ako to realne je.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
nie som elektrikár ale mám pocit že nehreje sa samotná LED ako to okolo toho bez čoho sa LED neobíde....
myslel som si že LED je "nezničiteľná" ale kamoš elektrotechnik ma z tohto omylu vyliečil.
Dávajte tam to čo tam má byť a vybavené.
myslel som si že LED je "nezničiteľná" ale kamoš elektrotechnik ma z tohto omylu vyliečil.
Dávajte tam to čo tam má byť a vybavené.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000