Tempomat

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Re: Tempomat

Příspěvek od Luke_Luke »

Hned na prvni strane jsem se docetl:

you will find it out by checking that the engine type isn't
4ZZ-FE, with others it should work, even if you have manual gearbox.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

po napojeni nemusi sa rozsvietit kontrolka cruise ale az po naslednej aktivacii tlacitka zboku na packe z tempomatu.je jedno aky je tam motor ale dolezita je RJ
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Tomko, není to tak...
Back in Czech.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

u mna to tak je :D
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ne. Ani u tebe to jedno není. Kdyby mel motor lanko plynu, což některé 4ZZ maji, tak potřebuješ mechanicky tempomat a ne elektronicky. Navíc některé verze, jako většina 4ZZ motorizací nemají vůbec zapojené konektory k tomu tempomatu. Takže netvor bludy a polopravdy jen tím, ze říkáš, že to tak máš ty...
Back in Czech.
kenas
Člen Týmu

Příspěvek od kenas »

Kde se da koupit ta packa tempomatu? Diky
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

EBay.com a sem tam ji někdo prodává tady na klubu. ;-)
Back in Czech.
rkuzela
Navigátor

Příspěvek od rkuzela »

Zdravím všechny, chci se jenom zeptat, nekupovali jste někdo náhodou tempomat z Aliexpresu z Číny a jestli ano, funguje Vám nebo jsou nějaké problémy? Díky za poznatky :)
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool,3R3, 03/2011
farnell
Věčnej rejpal

Příspěvek od farnell »

Preco mas dovod si mysliet, ze packa tempomatu z aliexpres bude v dacom horsia ako ta z ebay? Kazdopadne a najskor ani jedna z nich nie je OEM (aspon nie za tuto cenu)
Takze je uplne jedno kde to objednas a na funkcnost to zarucene nebude mat vplyv.
Vacsina predavajucich z ebay ponuka aj na ali. A ver ,ze ani jeden z nich si neurobi zle meno.
Je to ich chleba. Samozrejme nic nie je 100% ne a mozu sa najst aj dake nefunkcne kusy alebo zasielka nepride pripadne pride po termine.
Ja osobne by som sa toho neobaval.
A pri cenach 13-15€ rozhodne nestoji za tu namahu si lamat dako hlavu nad dakou neistou reklamaciou.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Fuzo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuzo »

moje zkušenost z aliexpressu, první páčka tempomatu vydržela měsíc, druhá už dva roky... Tak že je to náhoda. Naštěstí výměnu mám už v malíčku, otázka 20 minut s kafem a cigárem ;-)
ultra
Manager Týmu

Příspěvek od ultra »

rkuzela píše:Zdravím všechny, chci se jenom zeptat, nekupovali jste někdo náhodou tempomat z Aliexpresu z Číny a jestli ano, funguje Vám nebo jsou nějaké problémy? Díky za poznatky :)
Kupoval som na aliexprese pre synovca - funguje bez zavahania - je na nerozoznanie od mojej dovezenej z JP..... ak by som ich polozil vedla seba nevedel by som ktora je origo. Na aliexprese pozeraj referenicie (hviezdicky) a komentare kupujucich a vyberaj predavajuceho ktory toho predal vela kusov.

Ked tak mi napis e-mail - dam ti odkaz presne odkial som kupoval.
Naposledy upravil(a) ultra dne pon 30.01.2017, 17:15, celkem upraveno 1 x.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
ultra
Manager Týmu

Příspěvek od ultra »

Fuzo píše:moje zkušenost z aliexpressu, první páčka tempomatu vydržela měsíc, druhá už dva roky... Tak že je to náhoda. Naštěstí výměnu mám už v malíčku, otázka 20 minut s kafem a cigárem ;-)

co konkretne sa ti stalo s prvou packou. ??
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
Fuzo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuzo »

No první začala blbnout, SET fungovalo napodesáté a pak už to šlo z kopce. Rozdělat to jde snadno, asi se tam uklepal, prošoupoupal nějaký kontaktní plíšek. Mám schema, jak to má fungovat. Až se odporoučí tahle (doufám, že vydrží) tak si přidělám 4x mikrospínač na volant :-D a bude to.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Fuzo píše:No první začala blbnout, SET fungovalo napodesáté a pak už to šlo z kopce. Rozdělat to jde snadno, asi se tam uklepal, prošoupoupal nějaký kontaktní plíšek. Mám schema, jak to má fungovat. Až se odporoučí tahle (doufám, že vydrží) tak si přidělám 4x mikrospínač na volant :-D a bude to.
problem bude nie v packe ale v uzemneni volantu, ja som to zistil o tomto s mojim technikom. zmeral lebo aj mne niekedy az po 10x fungoval. a problem bol v tomto a ja som menil packu jednu za druhou. a teraz ide ako lusk
Obrázek
MiBo
Věčnej rejpal

Příspěvek od MiBo »

Fuzo:
...tak si přidělám 4x mikrospínač na volant a bude to - uz len spravne zapojit a spravne hodnoty odporov.
...aby "Can-bus" spravne vyhodnotil ,aky povel ide...
Odpovědět

Zpět na „Auris“