Zimni gumy na Yarise

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ok :wink: ..ja teda počkám 8) 8)

A o tých daytanoch či čo sú to,som ešte nepočul,takže som sa nesnažil ani také niečo hladať. No uvidíme -ako budeš spokojný.Ale pri mojom jazdení asi predám skôr auto,než by ma zastihla nová kupa pneu. :oops:
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

je pravda ze pri letnych ze vraj sa neosvedcili ale pri zimakoch to bude hadam ovela lepsie uz ori tom pocte lamiel apod. je to made in france a je to koncern bridgestone , tak uvidim
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

telleke píše:Tak už jsem právě zakoupil botičky na Verso. Volba padla na Fulda Kristall Montero 3. Podle recenzí a zkušeností mají být minimálně stejně dobré jako GoodYear UG7+, někdo říká, že i dokonce lepší. No a za cenu 1165,-Kč za kus nebylo o čem přemýšlet :D Už teď se těším na sníh...

Nakupoval jsem v tomto obchodě http://www.vsenaauto.cz/ . Podle serveru Heureka a recenzí je obchod spolehlivý, tak jsem zvědavej.
Slavné "nejlevnějšípneu.cz" nabízí stejné pneumatiky za 1509,-/kus !!!

Jinak platí to co jsem psal o pár příspěvků dřív. Zimní pneu kupujte nejpozději do konce září, pak jdou ceny hodně nahoru a kolikrát ani nejsou epší značky k dostání.
Zkušenosti s Fulda Kristall Montero 3...
Za sebe mohu pouze doporučit. Pneumatiky mě za celou zimu nenechaly ve štychu, kam jsem se dřív s Polariskama nevyškrábal, to s Fuldou nebyl problém, včetně čerstvého sněhu. Trošku mě štvalo, že i při dobré vyvážení bylo občas cítit jakoby "poskakování" po silnici. Asi citlivější na kvalitu povrchu (výroba Francie). Narozdíl od Sava S3+ tyhle gumy nesbíraj všechny kamínky a podobný bordel, takže vzorek zůstal relativně čistý.
Dneska po přezutí na letní mohu zhodnotit i "výdrž". Přes zimu jsem najel cca 8500km, víceméně zmrzlá vozovka, občas sněhová pokrývka. Poslední měsíc a kousek i vyšší teploty kolem 20C. Úbytek na předních pneumatikách 1,1mm, na zadních 0,8mm. Nové pneumatiky měly 8mm vzorek. Spotřeba jako na letních pneumatikách. V zatáčkách trošku silnější hučení.
Takže za sebe hodnotím 1-
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Odpovědět

Zpět na „Yaris“